folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İller Hakkında Yorumlarınız

İller Hakkında Yorumlarınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

burhan808 bunu yazdı:
    -----------------------------

suan aydın'dayım memlekette bi gram esinti yok. gezilip görülecek cok tarihi bölge var. genel anlamda aydın'a memur torpille gelir kanısı var, bende memurum. aslen karabüklüyüm, memleketim güzeldir. bende 1-2 ay icinde tayin alip gidiyorum nasip olursa. kiralara gelince biraz pahali, üniv. ögrencileri sayesinde 25ooo ögrenci oldugu hakkında rivayetler var karabük'te. buda kiralari tavan yaptırmıs durumda, gezilip görülecek pek bi yer yok safranbolu haric ama kardesim sunu bil karabük insanından türemistir ''insan'' kelimesi. hakkında hayırlısı olsun.

hocam gene bugün havadar az önce forumdan geldim dışarsı esiyordu çık aytepeye fıldır fıldır yellen :)

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

hafız aytepede mi yatalım. aykodayım ben, bi gram ''püf'' yok. yeti bitirdi bu memleket beni.

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

burhan808 bunu yazdı:

hafız aytepede mi yatalım. aykodayım ben, bi gram ''püf'' yok. yeti bitirdi bu memleket beni.

hocam bende efekentteyim bende pişiyorum 7/24 nerdeyse vantilatör açık elden gelse vantilatörle bir uyucam ama en azından bi zonguldak ve ya antalyadaki kadar nem yok ordaki nem daha beter yapıyor adamı 

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

aynen antalya berbat ötesi, her yer sauna gibi. zonguldak'ta o kadar olmasada dedigin kadar. adamın konusunuda baltaladık iyice.

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    krebs
    krebs's avatar
    Erkek

saol burhan yorumların için. başka bilgisi olan varmı acabaya karabüğe kaydık biraz :)

krebs
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Zonguldakdan uzak dur derim. çok pis bir şehirdir. Dağlıktır. Gece hayatı=fuhuş demektir. Pahalıdır. ömrü hayatımda gördüğüm en pis şehir zonguldaktır. Kışın nefes alamassın, banyo kazanlarında bile kömür yakılır. Beyaz sokak kedisi yoktur, olsa olsa gridir. Merdivenler şehridir zonguldak merkez. Düz yeri yoktur. Sarhoşu çoktur. Kira ve gıda çok pahallıdır. çaycuma tarafları düzdür ama oralarda kağıt fabrikası nedeniyle b.k kokuyor. Ereğli ilçesi gelişmiştir ama pahalıdanda pahalıdır. Yerli hayat kadınlarının ruslardan şikayetci olup gösteri yaptığı biryerdir çaycuma ilçesi. zonguldak merkezde hükümet konağına yürüme 15-20 dk.mesafede genelev vardır. ahlak yönünden hacı hocasıda boldur orospusuda. Polislik yapacaksan uzak dur. Gerçi her şey için uzak durulması gereken bir yerdir. Yapılaşması istanbul varoşlarından beterdir. şehrin %70 i kaçak binadır. En son bildiğim adliye binası bile kaçak o şehrin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    krebs
    krebs's avatar
    Erkek

Olgunisik bunu yazdı:
    Zonguldakdan uzak dur derim. çok pis bir şehirdir. Dağlıktır. Gece hayatı=fuhuş demektir. Pahalıdır. ömrü hayatımda gördüğüm en pis şehir zonguldaktır. Kışın nefes alamassın, banyo kazanlarında bile kömür yakılır. Beyaz sokak kedisi yoktur, olsa olsa gridir. Merdivenler şehridir zonguldak merkez. Düz yeri yoktur. Sarhoşu çoktur. Kira ve gıda çok pahallıdır. çaycuma tarafları düzdür ama oralarda kağıt fabrikası nedeniyle b.k kokuyor. Ereğli ilçesi gelişmiştir ama pahalıdanda pahalıdır. Yerli hayat kadınlarının ruslardan şikayetci olup gösteri yaptığı biryerdir çaycuma ilçesi. zonguldak merkezde hükümet konağına yürüme 15-20 dk.mesafede genelev vardır. ahlak yönünden hacı hocasıda boldur orospusuda. Polislik yapacaksan uzak dur. Gerçi her şey için uzak durulması gereken bir yerdir. Yapılaşması istanbul varoşlarından beterdir. şehrin %70 i kaçak binadır. En son bildiğim adliye binası bile kaçak o şehrin.

eyvallah hocam yorumların için

krebs
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

memleketim diye demiom ama kastamonu iyidir iyi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    krebs
    krebs's avatar
    Erkek

Genki bunu yazdı:

memleketim diye demiom ama kastamonu iyidir iyi

hocam biraz bilgilendirsen genel itibariyle

krebs
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Zonguldak iyidir, Bolu Candır, Karabük çok şuku, Yozgat'ın amk, Çankırı none...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
Toplam Hit: 2801 Toplam Mesaj: 37