İller Hakkında Yorumlarınız
-
diyarbakıra git çok severler polisleri.
-
tokata git hocam. memleketim diye demiyorum iyidir valla :) boluda iyidir arkadaşım orda :)
sakarya gelme, kocaeli gelmeee.. özellikle kocaeli/gebze sakın gelme yakma kendini :D
-
Hocam çankırıya gelirsen sadece çingenlerle uğraşırsın benim gözlemime göre de zaten pek ellemiyorlar onlara kendi haline bırakıyorlar. Yurtta kalıyorum da çankırıda eğer gezeyim tozayım dersen bunalırsın sıkılırsın. Hiç tavsiye etmem ama ankaraya yakın 2 saatlik yol hatta araban varsa 1 1buçuk saate ordasın. İşini ankaradan halledebilirsin. Kafan da rahat olur. Ama öğrenciye hiç tavsiye etmem :D
-
yobaz değilsen çankırı ya gitme
-
zonguldağa gelme hiç bi bok yok
-
Zonguldak ,karabük,kastamonu 3'üde aynı klasmanda iller pek bi fark yok oralarında
Zonguldakta doğru insanların cogu madende calısıyor bedava komur hakları var dogal olarakta komur yakıyolar ama şehrin %80'i yeşillik zaten dedikleri gibi kötü değil.Birtane Avm'si var Demirpark diye üniversiteye yakın. Çarşısı o kadar gelişmiş sayılmaz ama çoğu yerden iyidir öyle ahım şahım bir vukuatta olmaz yani rahat edersin. Karabükte öyle hemen hemen aynılar zaten.