İller Hakkında Yorumlarınız
-
Aydını tavsiye ederim bende harika bir şehir
-
krebs bunu yazdı:
-----------------------------Olgunisik bunu yazdı:
-----------------------------
Zonguldakdan uzak dur derim. çok pis bir şehirdir. Dağlıktır. Gece hayatı=fuhuş demektir. Pahalıdır. ömrü hayatımda gördüğüm en pis şehir zonguldaktır. Kışın nefes alamassın, banyo kazanlarında bile kömür yakılır. Beyaz sokak kedisi yoktur, olsa olsa gridir. Merdivenler şehridir zonguldak merkez. Düz yeri yoktur. Sarhoşu çoktur. Kira ve gıda çok pahallıdır. çaycuma tarafları düzdür ama oralarda kağıt fabrikası nedeniyle b.k kokuyor. Ereğli ilçesi gelişmiştir ama pahalıdanda pahalıdır. Yerli hayat kadınlarının ruslardan şikayetci olup gösteri yaptığı biryerdir çaycuma ilçesi. zonguldak merkezde hükümet konağına yürüme 15-20 dk.mesafede genelev vardır. ahlak yönünden hacı hocasıda boldur orospusuda. Polislik yapacaksan uzak dur. Gerçi her şey için uzak durulması gereken bir yerdir. Yapılaşması istanbul varoşlarından beterdir. şehrin %70 i kaçak binadır. En son bildiğim adliye binası bile kaçak o şehrin.
-----------------------------eyvallah hocam yorumların için
-----------------------------benim arkadaş da zonguldak üniden yeni mezun. o da öyle diyor. beyaz spor ayakkabı beyaz tişört giyemezsin diyor, birkaç saat dolaşınca siyahlaşıyormuş. o kadar kirliymiş hava. nefes almak zor diyor. sigarayı temiz hava almak için yakıyorum diyor. bir de çok fazla yokuş varmış.
-
krebs bunu yazdı:
-----------------------------Genki bunu yazdı:
-----------------------------memleketim diye demiom ama kastamonu iyidir iyi
-----------------------------hocam biraz bilgilendirsen genel itibariyle
-----------------------------üniversite ve askeriye sayesinde merkez kalabalıklaştı yurt yapımlarıda artıyor. bunların dışında normal bir yer ne çok ucuz ne çok pahalı her şey orta, iyidir iyi.
-
yozgata niye böyle kılsınız anlamadım nesi var ? Hic gitmedim bilmem de ama merak ettim hayırdır ? :)
-
Yozgat sürgün yeri gitmeyin diolardı okulda hep, gerçi eskiye göre gelişme gösteriomuş :) okuldan bi komiserimiz zonguldak ii derdi hep anlata anlata bitirememişti ordaki anılarını o yüzden orayı bi araştır derim, bizim okuldan da bi kaç üst devre gitmişti konuşursam onlarla burdan daha detaylı yazarım.
Edit: Şimdi hatırladım, Tokat 2 tane gelmişti okula bizim, alan üst devreyle konuşmuştum 250 lira terör parası veriyomuşlar Tokat'ta bunuda bil istedim :) -
krebs bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar pomem atamam varda yarın 20 ilden indirdiğim iller var bunlar;Karabük,kastamonu,zonguldak,çankırı,tokat,yozgat bu illerde yaşayan bilen varmı acabaya çok kararsızımda yorumlarınızı bekliyorum
-----------------------------karabük : gitmedim ama güzel yer diyorlar en azından kastamonudan güzel
kastamonu : daş düşebülüy ayu çıhabülüy :D yobaz insan çok gitme .. gezilecek yer de yok amk
zonguldak : gittiğimde kötü bi yerdi .. ama düzelmiş diyolar fikrim yok .. ben olsam karabük ile burası arasında kalırdım
çankırı : türkiyenin en büyük köyü :D gitme sakın
tokat : gitmedim ama güzel bi yer değildir heralde
yozgat : uzak dur
valla ben olsam karabük derdim neden çünkü süper lig maçları var amk en azıdan .. ama zonguldak mı diye de düşünürdüm
-
ucuz ve kaliteli bi yer arıyorsan Kayseriye geleceksin.
ekmek 45 kuruş :)
kiralar 250-300 e iyi arastırırsan orta halli güzel bi ev bile bulabilirsin.
ulaşımı iyi.
her ne kadar belediyeyi sevmesemde ha bire yol yapıyor adamlar :D
alışveriş mağazaları konusunda sıkıntı çekmezsin merkezde her bi boku bulabilirsin:)
-
çankırıdan uzak dur ya da çankırıya git her gün küfür et :)
-
bileciği yazsaydın keşke ;)
-
aydın nettir tabikide ya :) il merkezinde gece hayatı olmayabilir ama bunun kuşadası, didim'i var hoca. hele ki mesela söke'de yaşıyorsan övünebileceğin tek şeyin budur. 3 cennetin ortasında bulunmak :D bodrum-didim-kuşadası'nın ortasındasın.. neyse hocam aydın ileriki tercihlerin arasında mutlaka olsun onun dışında sorduğun soruya yanıtım eğer iklim sıkıntı olmayacaksa zonguldak'ı tavsiye edebilirim. pek çok arkadaşım vardı oradan iyiydi yani anlatılanlara göre..