İllüzyon...
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------ben under_kingden öğrendim işin ipneliklerini :|
bundan sonra bütün ilizyonistlerin bas düşmanıyım :|
-----------------------------Senin öğrendiklerin denizde bir kaç damla (=
-
benim de bu konu vesilesiyle bir sorum olacak "şaşı bak şaşır"lar ilüzyona girer mi?
-
nihat bunu yazdı:
-----------------------------
benim de bu konu vesilesiyle bir sorum olacak "şaşı bak şaşır"lar ilüzyona girer mi?
-----------------------------illuzyona göz yanılmasın dersen bi anlamda girer ama sihirbazlık yapıcam dersen alakası bile yok derim ben.
kağıda bak gözlerini şaşı yap diyen illuzyonist olmaz =)
under_king bu işte bir numaradır.
sattığı bişey olursa kaça verirse versin ucuza vermiş demektir, sihirbazlık adaylarına duyurulur =)
sadece 2-3 numara öğretti ortamlarda acayip dikkat çektim..
-
şunu izle kime yaptıysam yedi
videoda önce numarayı yapıyor sonra nasıl yapıldığını anlatıyor
-
Wala bnde bu işin inceliklerini çok öğrenmek ıstıorm.Yardmcı olacak warsa ya da bılgılendıreck cok makbule gecer
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------şunu izle kime yaptıysam yedi
videoda önce numarayı yapıyor sonra nasıl yapıldığını anlatıyor
Güzel bir İllüzyon Numarası (Kime yaptıysam yedi)
-----------------------------tuttum bu numarayı
-
manyaki bunu yazdı:
Çok İyi İlizyon Yapabilirmisin Hocam.Mesela Beni KaybedeBilirmisin.
S.a öncelikle. Bu aralar fazla şekilde illüzyon a sardım ama kendi kendime öğrenemeyeceğime kanaat getirdim. (Belki de yanlış düşünüyorumdur..) Bu işle uğraşmış arkadaşlardan tavsiyeler alabilir miyim ? Nasıl öğrenebilirim. Neler yaparak pratik yapabilirim ? Kendimi nasıl geliştirebilirim vs. vs.
----------------------------- -
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------manyaki bunu yazdı:
S.a öncelikle. Bu aralar fazla şekilde illüzyon a sardım ama kendi kendime öğrenemeyeceğime kanaat getirdim. (Belki de yanlış düşünüyorumdur..) Bu işle uğraşmış arkadaşlardan tavsiyeler alabilir miyim ? Nasıl öğrenebilirim. Neler yaparak pratik yapabilirim ? Kendimi nasıl geliştirebilirim vs. vs.
-----------------------------Çok İyi İlizyon Yapabilirmisin Hocam.Mesela Beni KaybedeBilirmisin.
-----------------------------O kaybedebilir mi bilmiyorum.. Ama ben kaybedebilirim (=
-
under_king bunu yazdı:
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------Çok İyi İlizyon Yapabilirmisin Hocam.Mesela Beni KaybedeBilirmisin.
-----------------------------O kaybedebilir mi bilmiyorum.. Ama ben kaybedebilirim (=
-----------------------------narkoz izmirlidir dikkat :)
-
Lijitsu bunu yazdı:
under_king bunu yazdı:
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------narkoz izmirlidir dikkat :)
-----------------------------Bende Bursa'lıyım ne olmuş.. İsmirliler kaybedilmiyor mu ? Yada onlar insan üstü birşey mi ? Neden dikkat ?