İllüzyon...
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------
under_king bunu yazdı:
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------manyaki bunu yazdı:
S.a öncelikle. Bu aralar fazla şekilde illüzyon a sardım ama kendi kendime öğrenemeyeceğime kanaat getirdim. (Belki de yanlış düşünüyorumdur..) Bu işle uğraşmış arkadaşlardan tavsiyeler alabilir miyim ? Nasıl öğrenebilirim. Neler yaparak pratik yapabilirim ? Kendimi nasıl geliştirebilirim vs. vs.
-----------------------------Çok İyi İlizyon Yapabilirmisin Hocam.Mesela Beni KaybedeBilirmisin.
-----------------------------O kaybedebilir mi bilmiyorum.. Ama ben kaybedebilirim (=
-----------------------------içine mi alacaksın lan, nasıl kaybedeceksin =)))
yok yani yapabilirsin yapamazsın demiyorum ama hileyi direk çözdüm baksana =)))
-----------------------------Ali yapma gösünü sevem.. Bu zamana kadar kaybettiğim herkesi sana sokuodum :S neden inkar ediyorsun :| yada neden vasgeçiyorsun içine almaktan.. Hani zevk alıyordun..
-
bu da güzel numara bak mendil kayboluyor avuç içinde sihirbazların en önemli silahıdır.mendil avuç içinde bir anda yok olur..çeşitlerini masabaşı kategorisinden seçebilirsiniz.
------------------------------------------
Buradan alış veriş yapmak için illüsyonist olman gerekli. Ve belli bir seviyede olmalısın malzemeleri almak için. Aksi taktirde Erdem abiden malzeme alamassınıs. Yada diğer illüsyon mağasalarından...
-
under_king bunu yazdı:
-----------------------------bu da güzel numara bak mendil kayboluyor avuç içinde sihirbazların en önemli silahıdır.mendil avuç içinde bir anda yok olur..çeşitlerini masabaşı kategorisinden seçebilirsiniz.
------------------------------------------
Buradan alış veriş yapmak için illüsyonist olman gerekli. Ve belli bir seviyede olmalısın malzemeleri almak için. Aksi taktirde Erdem abiden malzeme alamassınıs. Yada diğer illüsyon mağasalarından...
-----------------------------ben de sanmıyorum satcaklarını her önüne gelene :/