İllüzyon...
-
under_king bunu yazdı:
-----------------------------
Lijitsu bunu yazdı:
under_king bunu yazdı:
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------manyaki bunu yazdı:
S.a öncelikle. Bu aralar fazla şekilde illüzyon a sardım ama kendi kendime öğrenemeyeceğime kanaat getirdim. (Belki de yanlış düşünüyorumdur..) Bu işle uğraşmış arkadaşlardan tavsiyeler alabilir miyim ? Nasıl öğrenebilirim. Neler yaparak pratik yapabilirim ? Kendimi nasıl geliştirebilirim vs. vs.
-----------------------------Çok İyi İlizyon Yapabilirmisin Hocam.Mesela Beni KaybedeBilirmisin.
-----------------------------O kaybedebilir mi bilmiyorum.. Ama ben kaybedebilirim (=
-----------------------------narkoz izmirlidir dikkat :)

-----------------------------Bende Bursa'lıyım ne olmuş.. İsmirliler kaybedilmiyor mu ? Yada onlar insan üstü birşey mi ? Neden dikkat ?
-----------------------------espiri hocam kısaca narkoz surekli izmir konularıyla milleti koparan izmirin en tutkun kisisi olarak dusundugum biri :) hali bambaska hocam :D
-
under_king bunu yazdı:
-----------------------------Tbt'deki tek illüsyonist benim sanırım.. Bu bana gurur veriyor (= Hele her illüsyon konusunda adımın geçmesi beni mutlu ediyor.. Adımı zikreden herkese teşekkürlerimi sunuyorum.. Sisleri çoOok seviyorum..
manyaki soruna gelirsek..
İllüsyonda en önemli şeyler;
Merak
Kıvrak zeka
El hızlılığı
Kendine güven
Cesaret
Sabır
Azim
Teknik
Malzeme'dir...Daha devamı var ama bu kadarı şimdilik yeter..
Tek başına birşeyler yapmak zordur. Heleki illüsyon hakkında bilgin yoksa. Aslında çok zor birşey değil.. Bende bu işe merakla başladım.. Çok uğraştım ve başardım.. Artık professonel bir illüsyonistim.. Gösterilere çıkıyorum.. Yeni numaralar üretiyorum.. Vaktim oldukça kendimi geliştiriyorum..Sana öğretecek birisi olmadan bu işi öğrenmen zor.. Bu iş kitaplardan öğrenilmes.. Hocan olması gerekli.. Ayrıca malzeme gerekli.. Eğer Bursa'ya yolun düşerse ders verebilirim.. Yada ben Ankara'ya gelirsem sana ulaşırım.. Bu aralar Ankara'ya geleceğim..
Boş vaktim olunca numaralarımın bir parçasını video'lu ders anlatım olarak satmayı düşünüyorum.. Malseler dahil.. Bu aralar çok sıkışığım.. Babam iflas etti çok borcum var.. Her yerden para kazanmaya çalışıyorum..
Soru sormak istersen yardımcı olurum..
ayAZ_;
537 439 68 68
554 430 90 30
-----------------------------eyw usta ekledim.
-
under_king bunu yazdı:
-----------------------------Tbt'deki tek illüsyonist benim sanırım.. Bu bana gurur veriyor (= Hele her illüsyon konusunda adımın geçmesi beni mutlu ediyor.. Adımı zikreden herkese teşekkürlerimi sunuyorum.. Sisleri çoOok seviyorum..
-----------------------------hocam, bi kaç kolay numara paylaşsana, yapalım biz de :)
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------under_king bunu yazdı:
-----------------------------hocam, bi kaç kolay numara paylaşsana, yapalım biz de :)
-----------------------------adam kolpa numara yapmıyo ki =)
-
Prometheus bunu yazdı:
adam kolpa numara yapmıyo ki =)
-----------------------------Adam haklı (=
-
under_king bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:adam kolpa numara yapmıyo ki =)
-----------------------------Mesela ben ekledim baş parmağı yerinden çıkarma numarasını 100$ a satmaya çalışıyo :D Başarılar hocam :D
-
under_king bunu yazdı:
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------manyaki bunu yazdı:
S.a öncelikle. Bu aralar fazla şekilde illüzyon a sardım ama kendi kendime öğrenemeyeceğime kanaat getirdim. (Belki de yanlış düşünüyorumdur..) Bu işle uğraşmış arkadaşlardan tavsiyeler alabilir miyim ? Nasıl öğrenebilirim. Neler yaparak pratik yapabilirim ? Kendimi nasıl geliştirebilirim vs. vs.
-----------------------------Çok İyi İlizyon Yapabilirmisin Hocam.Mesela Beni KaybedeBilirmisin.
-----------------------------O kaybedebilir mi bilmiyorum.. Ama ben kaybedebilirim (=
-----------------------------içine mi alacaksın lan, nasıl kaybedeceksin =)))
yok yani yapabilirsin yapamazsın demiyorum ama hileyi direk çözdüm baksana =)))
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------içine mi alacaksın lan, nasıl kaybedeceksin =)))
yok yani yapabilirsin yapamazsın demiyorum ama hileyi direk çözdüm baksana =)))
-----------------------------ahahhaahhah Allah belanı versin Ali :D
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------under_king bunu yazdı:
-----------------------------Mesela ben ekledim baş parmağı yerinden çıkarma numarasını 100$ a satmaya çalışıyo :D Başarılar hocam :D
-----------------------------bu da güzel numara bak mendil kayboluyor avuç içinde sihirbazların en önemli silahıdır.mendil avuç içinde bir anda yok olur..çeşitlerini masabaşı kategorisinden seçebilirsiniz.
Ürün Fiyatı: 15.00 YTL
Ürün Fotoğrafları:

-
manyaki bunu yazdı:
under_king bunu yazdı:
-----------------------------Peki benim neden haberim yok (= Akşam gelirsin abi bana numara öğret diye..