folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İmam Hatipli Olmak Ayrıcalıktır.

İmam Hatipli Olmak Ayrıcalıktır.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Evet sayın hocalar İmam Hatipli olmak ayrıcalıktır diyenlere sölüyorum evet söz gerçek ama vahşet bir söz 2 senedir İmam Hatip de okuyorum okuduğum her güne lanet ediyorum normal liselerden fakları;

-kat sayı problemleri,arkadaşlık farkları,öğretim farkları vb gibi aktivisyon nedenleri

sınıflarda kız erkek konuşması,silgi,kalem,alışverişi yasak utanmasalar kızlarla erkeklerin arasına duvar örücekler kızlarla konuşan her hangi bir öğrenciyi disiplin suçuyla tasdikname ile yolarını ayırıyorlar.Ben hayatımda böle bir okul vahşeti görmedim sevdiğim kızın doğru dürüst yüzüne bile bakamıyorum.eğer olurda ilerde çoluğa çocuğa karışırsanız size tek söleyeceğim kendinize deil çocuğunuza iyilik yapın düzgün düz,anadolu okullarına  verin.Evet şimdi bana diceksinizki normal liseler daha mı iyi onlar uyuşturu,tuvaletlerde naptıkları belli değil ama birazcık olsun kızınıza ve ya çocuğunuza güveniosanız imam hatipe göndermeyin.bununla ilgili bir sözde vardır

aşk ilk okulda komedi orta okulda trajedi lisede dram imamhatipte haramm

saygılarımla her türlü eleştiriğe açığım...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    bnede bir ihlliyim ve nefret ediyorum okulda kız erkek ayrı ama karma görünüyoruz bu arada sen hangi okula gidiyorsun?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    eyüp imam hatip hocam bende karmayım ama olmuyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

Bazı kardeşlerimiz konuşurken abartmayı çok seviyor.DOlayısı ile diğer kardeşlerimiz de bütün düz liselerde şantaj-haraç mafyasının kol gezdiğini sanıyor.Yok öyle bişey.Her düz lise düzgün değil ama anlattığınıza göre İH den daha iyi :).

Erkeklerin kızlara bakması,kızların karşıya bakması yasak.Peki siz evlenme çağınıza geldiğinizde nasıl bi stil düşünüyosunuz hocalar?

Kızların her fırsatta erkekleri baştan çıkaran bir varlık gibi lanse edilmesi hoş değil bence.He öle kızlar yok mu elbette vardır ama 2-3 kız öyle diye de bütün okulda bakışanlara ihtar verilmesi Ohannes dedirtiyo.

Anne babanızı ikna edin,Feto'cuların yönetimde olduğubir düz liseye göndersinler sizi.En azından bakışmak serbesttir mk

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

abi a.q ben o katsayının ne geliyorsa kat sayı yüzünden geliyor başımıza zaten bir arkadaşımın ablası var meslek çıkışlı öss de ilk 300 girmesine rağmen öğretmenliğe gitti , öğretmenlik mesleğini yadırgadığımdan değil fakat böyle adamı kalkıpda doktor mühendis yerine öğretmen yaparsan ve bu duruma engel olamazsan bu sadece vatanhainliğidir.

ama bir açıdan şimdiki durum daha iyi en azından bir imamhatipde okuyan bir kişi cumhurbaşkanı bile olabiliyor işte laiklik budur. meslek liseliyim bizden geçti artık fakat inş. şu kat sayı sorununu düzeltirler geçen bir arkadaş gördüm lise mezunu ve meslek lisesi okuyabiliyor :) üniversite değil arkadaşlar bilmiyorum kaçınızın haberi var fakat çocuk şimdi benim okudğum elektrik-elektronik bölümünü okuyor hemde düz lise mezunu 3 yıl kurs görerek meslek lisesi diploması alacak benden hiçbirfarkı yok yani hal böyle olunca içine ederim böyle eğitim sisteminin...

meslek lisesine gelen çoğu insan düz lisedekinden zeki fakat kendi bölümlerinde bile sıkıntı çekiyorlar tercih yaparken...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    entrika
    entrika's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sende sol yıl düzliseye geç ben gibi bende kartal anadolu imaa hatipteydim  son yıl düzliseye geçtim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------

abi a.q ben o katsayının ne geliyorsa kat sayı yüzünden geliyor başımıza zaten bir arkadaşımın ablası var meslek çıkışlı öss de ilk 300 girmesine rağmen öğretmenliğe gitti , öğretmenlik mesleğini yadırgadığımdan değil fakat böyle adamı kalkıpda doktor mühendis yerine öğretmen yaparsan ve bu duruma engel olamazsan bu sadece vatanhainliğidir.

ama bir açıdan şimdiki durum daha iyi en azından bir imamhatipde okuyan bir kişi cumhurbaşkanı bile olabiliyor işte laiklik budur. meslek liseliyim bizden geçti artık fakat inş. şu kat sayı sorununu düzeltirler geçen bir arkadaş gördüm lise mezunu ve meslek lisesi okuyabiliyor :) üniversite değil arkadaşlar bilmiyorum kaçınızın haberi var fakat çocuk şimdi benim okudğum elektrik-elektronik bölümünü okuyor hemde düz lise mezunu 3 yıl kurs görerek meslek lisesi diploması alacak benden hiçbirfarkı yok yani hal böyle olunca içine ederim böyle eğitim sisteminin...

meslek lisesine gelen çoğu insan düz lisedekinden zeki fakat kendi bölümlerinde bile sıkıntı çekiyorlar tercih yaparken...

hayır o deilde imam hatip yüzünden meslek liselerinide katsayıda katıolar çok adam muhasebe mezunu manyak puan almış ee sen anca 2 yıllığa gidersin adamın aldığı puana bakıosun normalin üstünde puan almış amma meslek liseli olduğu için açıkta kalıo yada ilk 500 girip siktiriboktan muhasebe öğretmenliğine giriolar bunun neresinde adalet...

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

Allah yardımcın olsun..

Böyle eğitim sisteminin de, baştakilerinde ta a.q! 

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:

O kadar potansiyeli varsa ki bu daha ilkokul çağında bellidir, bu kişiyi fen liselerine, anadolu liselerine yönlendirmeyen ailenin ayıbıdır-günahıdır bence. Kalkıp başkalarını suçlamamalı 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Ya bence çok abartmışsın arkadaşım yan,i benim kardeşte ihl mezunu ama senin söylediğin şeyler i nedense ben ondan duymadım yakınmadı çocuk çünki yakınacak bir şey yok .Şimdide marmara ilahiyat kazandı .Tabiki katsayı sorun ama ilk tercihine,çalışarak girdi.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek
    ben ihl de okurken kızların sınıfı ayrı erkeklerin ayrıydı ve ayrı kapılardan çıkılıyodu şimdi karma olmuş demek vayy be...
Toplam Hit: 8828 Toplam Mesaj: 67