folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İmam Hatipli Olmak Ayrıcalıktır.

İmam Hatipli Olmak Ayrıcalıktır.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    @galadio hocam ilk msj ımda da sölediğim gibi her türlü eleştiriye açığım sözlerinin ilk cümleleri eleştir belki konuyu anlamadın ama sonlarına doğruda beni ifade etmeye çalışmışsın tşk.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

bizim ailede benden önce 3 büyüğüm ihl mezunu, ne varki sıra bana geldi ihl nin önü kapandi. benden önce ihlyi bitirenler seni yollamayacaz sen düz liseye gidecen onlrin önü acık dedi. keşke demez olaydilardida bende o güzide liseyi bitirip yola dewam edeydim. düz liseye giddiğimde gördümki durum berbat haller işler acısı gençlik gitmiş, hepsi sokacak deliariyor. ki ihlde durumun böyle olduqunu hiç zannetmiyorum. (istisnalar hariç) ben karnı geniş Amerikan özentyisi gençlikten deilim ve çoğumuzunda öyle olduqunu zannediyorum. Hiç bir erkek karısının geçmişte başka bir erkekle olduqunu düşünmek bile istemez, ama ihl hariç diğer liselerde böyle durumlarin altyapısı war,(aile terbiyesini karıştırmıyorum, ailesinden yeteri terbiyeyi almiş insan nere giderse gitsin fark etmez) konuyu açan kardeşimiz gibi gençler çok, soruyorum onlara sizin ewlenmek isteiğiniz kız sizi tanımadan önce nasıl olmali? 1 haftalik aşklar yaşayan önüne gelenle el ele gezmiş yanak yanağa resim çekilmiş birisimi olsun ? unutmaki kişi kendindin yola çıkmali bugün senin gezdiğin kızlar yarin başkalarinin karısı olacak!, ayni şekilde başkasinin gezdiği kızlarda yarın senin karın olabilir. İhl de bunun önüne geçilmeye çalışılmış Yanlışlık nerede ? hepimiz karni geniş isveç erkeğine dönüştürülmeye çalişiyorz habersisiz. tabi bu görülmeyecek. yawaşlıkta ilerliyor.

bırakında orada bari dinini gercekten yaşamak isteyen gençlerle dolsun.(hiristiyan okullari buna örnektir. kimse karışmaz bunlara) ülkemizde yeterince lise var beyenmeyenler kayıtlarini oraya aldirabilir. ihl yi seviyorum, Lakin ihl karşı bu pervasiz saldirilarida anlamiş değiLim.

şuınuda ekleyeymi benden önce ihl den mezun insanlar hiçte erkeklerden kaçan, kızlardan kaçan, insanlar değiL, gayet sosyal insanlar. Konu kızlarin gözüne bakmamaksa ihlye gitmeme ragmen bende bakamiyorum.

her kesimden çürükler çıkar. bunlara bakarak geneli yargılamak ne olur onada siz karar werin.

In every job there is a no
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------
    cyrpt bunu yazdı:

Yaılan cızılenlerı bılmem ama cuma gunu ımamhatıplı olmadıgıma bır kez daha pısman oldum... Camiye yardım ona yardım buna yardım yardım ne oldu dedıgınde.... valla ımamların cebıne ınen aranın hesabını tutmak zor

hacı imamlar cebine o parayı indiremez sen bağış veya yardım yaptığın zaman sana o parayı senden aldığına dair fiş verir.
    her imamı bir keseye koyma illaki sahtekar imam çıkacaktır ama istisnalar kaideyi bozmaz.

"ARKADAŞLAR CUMA NAMAZI CIKISINDA BILMEM NERESININ KURAN KURSUNA YARDIM TOPLANACAKTIR LUTFEN....."

"ARKADAŞLAR CUMA NAMAZI CIKISINDA SEHIT COCUKLARINA YARDIM TOPLANAKCAKTIR....."

"ARKADAŞLAR CUMA NAMAZI CIKISINDA CAMIMIZA YARDIM TOPLACAKTIR........"

bunları vaaz sonrasında soyleyen ımam toplana parayı ben bılıyorum gozumun onunde cebıne ınenı ben bılıyorum... vs. vs. butun ımamları aynı kefeye koyma demıssın benım tanıdıgım ımamların %80 nının altında araba vs. vs. bunlarda devlet memuru ama hıc oyle yasayan ımama rastlamadım... elıne alan sahte makbuzu sokakta yardım topluyor ımam yapmazmı ama bızım kanmaya megıllı mılletımızınden kac kısı ımama paranın hesabını soruyor? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek

''Ban Sebebi : http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=2&folderid=76870 konusunda herkez normal düşncelerini söylerken, kendisi yobaz ibneler şeklindeki tabirle, kendisini ortaya koymuştur...''

---kendisini deil, düşüncelerini ortaya koymuştur. 

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KopukKopca
    KopukKopca's avatar
    Erkek
    insanları dine yönlendirmek onlara bedava hem din eğitimi hem derslerinde yardım etmek suç mu ? ayrıca kimse kimseyi zorla göndermiyor götürmüyor gitmeyin kardeşim gidenede laf etmeyin...

2 x pi x re x pi x pi x mi x 7
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

ÖSS de en tembelinin 300 ün altinda puan almadiği kuruluştan bahsediyorz. Açilsin bakalim İhL lerin önü Elmi yaman ihLmi görsün cümle alem. unutmayinki

In every job there is a no
Toplam Hit: 8858 Toplam Mesaj: 67