folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İmam Olmak (Beyin Fırtınası)

İmam Olmak (Beyin Fırtınası)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:
    -----------------------------

Allah'a hizmet için değilde, bu tür faşist ve pragmatist düşüncelerle bu işe kalkışırsan emin ol Allah C.C önüne bir taş koyacaktır.

katılıyorum...

dın vıcdan meselesıdır..

ya bılmıorum arkadas ıster ımam ol ıster doktor 

dogruyu yapta gerısı hıkaye...

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

Derdin para kazanmaksa imam olmana gerek yok. Cok daha kolay para kazanma yöntemleri var neyse..

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Sky bunu yazdı:

Derdin para kazanmaksa imam olmana gerek yok. Cok daha kolay para kazanma yöntemleri var neyse..

anlat seni dinliyorum hocu.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

en güzel meslek. cemaate yanas bide fetoş hocaya itaat et sırtın yere gelmez. 

le le le sakine
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afer
    afer's avatar
    Erkek

Ben bu konunun beyin fırtınası amaçlı açıldığını düşünmekten ziyade, din ve imamları aşağılamak, alay etmek maksadıyla açıldığını düşünüyorum nedense.

Çömezlikten çıkacağı günü bekliyor...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:

Sky bunu yazdı:

anlat seni dinliyorum hocu.

he bak iki olduk, anlat dinleyeylim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corcil
    corcil's avatar
    Erkek

hocam imam olurda bizim köye atanırsan  sırtın yere gelmez... camiye yılda 30 gün ramazanda uğrar . ezan okumaz (merkezi sistem)  bizim köyde 3-5 kişi namaz kılar oda cuma günüdür ki onuda köyde kılmaz. ilçemizde kılarlar... senin canın sıkılmasın diyede biraz arazi veririz çifçilik yaparsın... salla başını al maaşını..

not: son imam geldiğinde aç idi fakat şimdi 40 bin liracık arabası var

bi düşün bekleriz....

---------------------------------------------------------------
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

afer bunu yazdı:

Ben bu konunun beyin fırtınası amaçlı açıldığını düşünmekten ziyade, din ve imamları aşağılamak, alay etmek maksadıyla açıldığını düşünüyorum nedense.

yalnız değilsin hoca, çok daha kolay para kazanma yöntemleri var. az bişe sermaye gerektiriyo, bi kaç estetik ameliyat 6-7 tane iç çamaşırıyla kazanç saatlik min. 100-150 lira.. hayırlı işler bol güneşler..

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

Zaten imamlara güven yok senin gibiler bu tür söylemlerle insanın imamlara olan güvenini bir hayli sarsıyor düşün artık senden nasıl imam olacaksa. para ve menfaat için imamlık yapacaksan senin cemaate ne hayrın dokunur ki... Çok saçma düşüncelerdesin Islah olasan

🥒
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

sn imam oluncanda  sonra dua kuran okuyup para alabilcegini düşünüyon bakalım ölüyü gömdügünde melekleri cagrıp onları dinlediginde o parayı degil üstüne sn para verirsin siz imamlıgı diger meslekler gbi zannediyorsunuz yakınınzdaki bi imama sorun bakam biri öldügünde onu gömdügünde herkez gider tek imam kalır oda bi dua okur melegi cagrır sonra üfler kalırsa seslerini duyar sorgu seslerini bunları yazmam bile yanlış konuyu acan arkadaş okuduktan sonra editlicem cnkü bu imamların sırrı .

demek istedigim onları dinlediginde 1 kuruşun bile hesabını soruyorlar sn dua okuyup o parayı alabilcekmisin ck mrk ediyorum

Toplam Hit: 8644 Toplam Mesaj: 69