İmam Olmak (Beyin Fırtınası)
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------Allah'a hizmet için değilde, bu tür faşist ve pragmatist düşüncelerle bu işe kalkışırsan emin ol Allah C.C önüne bir taş koyacaktır.
-----------------------------katılıyorum...
dın vıcdan meselesıdır..
ya bılmıorum arkadas ıster ımam ol ıster doktor
dogruyu yapta gerısı hıkaye...
-
Derdin para kazanmaksa imam olmana gerek yok. Cok daha kolay para kazanma yöntemleri var neyse..
-
Sky bunu yazdı:
-----------------------------Derdin para kazanmaksa imam olmana gerek yok. Cok daha kolay para kazanma yöntemleri var neyse..
-----------------------------anlat seni dinliyorum hocu.
-
en güzel meslek. cemaate yanas bide fetoş hocaya itaat et sırtın yere gelmez.
-
Ben bu konunun beyin fırtınası amaçlı açıldığını düşünmekten ziyade, din ve imamları aşağılamak, alay etmek maksadıyla açıldığını düşünüyorum nedense.
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------Sky bunu yazdı:
-----------------------------Derdin para kazanmaksa imam olmana gerek yok. Cok daha kolay para kazanma yöntemleri var neyse..
-----------------------------anlat seni dinliyorum hocu.
-----------------------------he bak iki olduk, anlat dinleyeylim
-
hocam imam olurda bizim köye atanırsan sırtın yere gelmez... camiye yılda 30 gün ramazanda uğrar . ezan okumaz (merkezi sistem) bizim köyde 3-5 kişi namaz kılar oda cuma günüdür ki onuda köyde kılmaz. ilçemizde kılarlar... senin canın sıkılmasın diyede biraz arazi veririz çifçilik yaparsın... salla başını al maaşını..
not: son imam geldiğinde aç idi fakat şimdi 40 bin liracık arabası var
bi düşün bekleriz....
-
afer bunu yazdı:
-----------------------------Ben bu konunun beyin fırtınası amaçlı açıldığını düşünmekten ziyade, din ve imamları aşağılamak, alay etmek maksadıyla açıldığını düşünüyorum nedense.
-----------------------------yalnız değilsin hoca, çok daha kolay para kazanma yöntemleri var. az bişe sermaye gerektiriyo, bi kaç estetik ameliyat 6-7 tane iç çamaşırıyla kazanç saatlik min. 100-150 lira.. hayırlı işler bol güneşler..
-
Zaten imamlara güven yok senin gibiler bu tür söylemlerle insanın imamlara olan güvenini bir hayli sarsıyor düşün artık senden nasıl imam olacaksa. para ve menfaat için imamlık yapacaksan senin cemaate ne hayrın dokunur ki... Çok saçma düşüncelerdesin Islah olasan
-
sn imam oluncanda sonra dua kuran okuyup para alabilcegini düşünüyon bakalım ölüyü gömdügünde melekleri cagrıp onları dinlediginde o parayı degil üstüne sn para verirsin siz imamlıgı diger meslekler gbi zannediyorsunuz yakınınzdaki bi imama sorun bakam biri öldügünde onu gömdügünde herkez gider tek imam kalır oda bi dua okur melegi cagrır sonra üfler kalırsa seslerini duyar sorgu seslerini bunları yazmam bile yanlış konuyu acan arkadaş okuduktan sonra editlicem cnkü bu imamların sırrı .
demek istedigim onları dinlediginde 1 kuruşun bile hesabını soruyorlar sn dua okuyup o parayı alabilcekmisin ck mrk ediyorum