İncil Satanlara Elemanın Fırçası
-
Filmi yarıladım. Bundan sonra eve kız atarsam kendi aq :D
-
1- O filmin adı Girdap ve vizyona girmesi yasaklandı. İzleyince neden yasaklandığını anlarsınız (çünkü ülkenin gerçeklerini anlatıyor ama iktidara ters düşen gerçekleri)
Mutlaka izleyin tavsiye ettiğim bir film.
2- Otobüsle Kocaeli ye giderken üst taraftaki o çantalrın koyulduğu yerden çantam düşmüş ben uyurken, içinde Kuran, incil, tevrat, zebur, gümüş gamalı haç kolyesi vs ne ararsan vardı, Millet provokatör sandı beni :D İyiki muavin anlayışlı adammış ben uyurken toplamış yerine koymuş ... -
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------
1- O filmin adı Girdap ve vizyona girmesi yasaklandı. İzleyince neden yasaklandığını anlarsınız (çünkü ülkenin gerçeklerini anlatıyor ama iktidara ters düşen gerçekleri)
Mutlaka izleyin tavsiye ettiğim bir film.
2- Otobüsle Kocaeli ye giderken üst taraftaki o çantalrın koyulduğu yerden çantam düşmüş ben uyurken, içinde Kuran, incil, tevrat, zebur, gümüş gamalı haç kolyesi vs ne ararsan vardı, Millet provokatör sandı beni :D İyiki muavin anlayışlı adammış ben uyurken toplamış yerine koymuş ...
-----------------------------tamam izleyeyim :) indirme linklerini versenize zorluk çekmeyim :)=
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------@swool
bizimde bu durumda elimiz armut toplamamalı işte herkesin bir dünya stretejisi var ken herkesindışa yönelik planları varken bizim niye yok? Karşı strateji de bizim geliştirmemiz gerek avupanın amacı bu amerikanın bu rusyanın bu da peki dış politikamız ney bu çokönemli bizimde çok güçlü dışa yönelik ülkemizin refahı için politikalar olursa işte o zaman bize hiç bir şey olmaz böyle bağırıp çağırarak değil bellietmeden ve kurnazca amerikada bu kadar farklı ırk olmasına rağmen bölünmemesi gün geçtikçe güçlenmesi gibi hee şöyle birşey var dışarıdan adamların istediği kişileri başımıza getirirsek sittin sene değil dış içe yönük de bir politikamız olmaz
-----------------------------''Uşak'' örneğini vermemin nedenide buydu aslında, Malkoçoğlu rolünü üstlenmektense, akıllı bir uşağı oynamak daha iyi bir strateji olacaktır.
-
girdap
Çok doğru bir konuya el atıyor o cekımde ama genel itibariyle tutarsız yanları çok filmin.
Yavşak yavşak gülen çok var bu konuda.
-
Bu film baya güzel izlemenizi tavsiye ederim ama filmin konusuyla alakası olmayan bi sahneyi paylaşmışlar o herif bok yoluna gidio :p
-
Film çok öküzce bitirmek üzreyim bu olaylar böyle anlatılmamalı evet söylenenlerin bi kısmı doğru fakat yapılanlar yanlış. Savaşı devlet açar cihad illa silahla olmaz ve hiçkimseye de zorla anlatamazsın bazı şeyler tatlı dille anlatırsın. Filmin ana teması dinimizi unutmakla alakalı Kosovalı birisi Sırplar saldırdığında eski sırp arkadaşına sormuş bizde sizin gibiyiz sizin gibi giyiniyoruz sizin gibi yaşıyoruz neden saldırıyorsunuz cevabı çok acı siz Müslümansınız siz Türksünüz. İşte o zaman jeton düştü Cuma lara gitmeye başladılar namaz kılmaya başladılar eski inançlarına döndüler. Şu söz çok hoşuma gider;
İnandığı gibi yaşamayanlar, yaşadığı gibi inanmaya başlarlar...
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------Film çok öküzce bitirmek üzreyim bu olaylar böyle anlatılmamalı evet söylenenlerin bi kısmı doğru fakat yapılanlar yanlış. Savaşı devlet açar cihad illa silahla olmaz ve hiçkimseye de zorla anlatamazsın bazı şeyler tatlı dille anlatırsın. Filmin ana teması dinimizi unutmakla alakalı Kosovalı birisi Sırplar saldırdığında eski sırp arkadaşına sormuş bizde sizin gibiyiz sizin gibi giyiniyoruz sizin gibi yaşıyoruz neden saldırıyorsunuz cevabı çok acı siz Müslümansınız siz Türksünüz. İşte o zaman jeton düştü Cuma lara gitmeye başladılar namaz kılmaya başladılar eski inançlarına döndüler. Şu söz çok hoşuma gider;
İnandığı gibi yaşamayanlar, yaşadığı gibi inanmaya başlarlar...
-----------------------------sen önce filmi bitir ondan sonra yorum yap. filmin ana temasını o zaman anlıycaksın.
-
Filmin sonu anlatıyo herşeyi Orospu Çocukları!!!! :'( ağlıyorum şu anda Allah belalarını versin yazıklar olsun =(
edit: Analarını sikeyiimmm!!!
-
dar-ül harp halindeyiz ? Din zorbalik degildir... olmamalidir. Yazik oysaki akilli bir insanı bu hale getirenlerin asil allaha mi yoksa birileri adına mı çalıştığını görememesi.Kendi akillariyla hareket ediceklerine başkalarının fikirleriyle hareket edip maraşda , madimakta ki katliamlara öncülük etmeleri ne kötü