folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İngiliz Komutanının İddiası Doğru Çıktı

İngiliz Komutanının İddiası Doğru Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

fenerist07 bunu yazdı:

her canlı ölümü tadacaktırın baska ne anlamı olabilir allasen yaz :) liseyi bitirmedinmi gibi cocukca seyleride bi kenara bak, bu yasta seninle kırmızı bayrak celik ayna moduna giremicem.

E şimdi senin yaptığın yobazlık ama :S

Mesela bir paragraf şöyle;

...

Bir çocuk hırsızlık yapar normaldir. Onu yakaladığınızda uyarın. Bir daha yaparsa daha fazla uyarın. Ama çocuk artık haddiden fazla söz dinlemiyor artık. "Hırsız çocuğu cezalandırın!". Böylelikle hırsızlık yapmayacaktır.

...

Şimdi burdan tutup

"Hırsız çocuğu cezalandırın!"

cümlesini çekersin.

Bak küçük çocuğu nasıl cezalandırma emri vermiş. Vicdansızlar dersin.

Ama bütün yazıyı okursan çocuğu doğru yola sevk etmek için bunun yapıldığını ve doğru bir karar olduğunu anlarsın.

...

Yanılıyor muyum?

Yanılıyorsun.Çünkü devamı şu şekilde:

'' her can ölümü tadacaktır. böylece kıyamet günü [yapıp-ettiklerinizin] karşılığı size tam olarak ödenecektir; orada ateşten uzaklaştırılıp cennete sokulacak olanlar, gerçek bir zafer kazanmış olacaklardır: zira bu dünya hayatı(nadüşkünlük), kendi kendini aldatma zevkinden başka birşey değildir''

Hadi demin yazdıklarımı acıkla bana bu yonde, nasıl olsa geberip gidicez diyen mümin bilim adamı nasıl kök hücreyi organ naklini bulup allaha karsı gelecek acıkla.

Ayrıca sürekli bu hayatın boş olduunu,önemli olanın öbür taraf olduunu söyleyen bi kitap karsısında nasıl büyük şirketler kurulacak,bunların ar-ge calısması olacak ve bilime önderlik edecek,bunlarıda acıklarsan sevinirim.

Ben alman Bayern firmasının sahibi olsam ve mümin olsam mevcut sermayem beni krallar gibi yasattıı gibi karımı cocugumu hatta 7 ceddimi 7 asır daha yasatacagı için kapardım fabrikayı, ne aspirin kalırdı ne yeni ilaç

Amphetamine Logic.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:

'' her can ölümü tadacaktır. böylece kıyamet günü [yapıp-ettiklerinizin] karşılığı size tam olarak ödenecektir; orada ateşten uzaklaştırılıp cennete sokulacak olanlar, gerçek bir zafer kazanmış olacaklardır: zira bu dünya hayatı(nadüşkünlük), kendi kendini aldatma zevkinden başka birşey değildir''

Hadi demin yazdıklarımı acıkla bana bu yonde, nasıl olsa geberip gidicez diyen mümin bilim adamı nasıl kök hücreyi organ naklini bulup allaha karsı gelecek acıkla.

Kök hücre ya da organ nakli ölümsüzlüğü mü getiriyor?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

fenerist07 bunu yazdı:

Kök hücre ya da organ nakli ölümsüzlüğü mü getiriyor?

http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=bilim+adamlar%C4%B1+%C3%B6l%C3%BCms%C3%BCzl%C3%BC%C4%9F%C3%BCn+pe%C5%9Finde

11,300 for bilim adamları ölümsüzlüğün peşinde

bu sadece türkçe dili.

sadece kök hücre olarak at gözlüğüyle bakma, ölümsüzlüğü arastırmak gördükki islamda beyhude bi çaba, bunu arastırırken kök hücreyi buldun, insan kopyalamayı buldun vs vs ee ne bok yicen simdi? bunlar insanlıga yararlı seyler, ya arastırmasaydın?

Amphetamine Logic.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:

sadece kök hücre olarak at gözlüğüyle bakma, ölümsüzlüğü arastırmak gördükki islamda beyhude bi çaba, bunu arastırırken kök hücreyi buldun, insan kopyalamayı buldun vs vs ee ne bok yicen simdi? bunlar insanlıga yararlı seyler, ya arastırmasaydın?

Kök hücre teknolojisini bulmak için illa ölümsüzlüğü mü araştırmak gerekiyor?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

fenerist07 bunu yazdı:

Kök hücre teknolojisini bulmak için illa ölümsüzlüğü mü araştırmak gerekiyor?

Yahu hoca beyninimi aldırdın sen? Bilimdeki hersey amaclandıgı dogrultudamı bulunuyor? oturup kek mi yapıosun hadi bunu bulalım diye, yagmuru arastırıosun yıldırım cıkıyor, onu arastırıosun elektrik cıkıor vs vs.

Sana yüzlerce makale sunabilirim, ölümsüzlük mümkünmü diye

bilimsel makale diyorum,arastırma konusu diyorum

bu dogrultuda yapılan yüzlerce arastırma var, bu arastırmalardan elbet bilim dünyasına bi katkı oldu.olacakta

Senin önünde kitap var,orda mümkün değil yazıor dimi? dolayısıyla arastırmıcaksın sen, ve sen gibiler oldukcada bi şey gelişmeyecek.Hala takılmıssın bi noktaya kalmıssın orda ya

Amphetamine Logic.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:

Yahu hoca beyninimi aldırdın sen? Bilimdeki hersey amaclandıgı dogrultudamı bulunuyor? oturup kek mi yapıosun hadi bunu bulalım diye, yagmuru arastırıosun yıldırım cıkıyor, onu arastırıosun elektrik cıkıor vs vs.

bu dogrultuda yapılan yüzlerce arastırma var, bu arastırmalardan elbet bilim dünyasına bi katkı oldu.olacakta

Senin önünde kitap var,orda mümkün değil yazıor dimi? dolayısıyla arastırmıcaksın sen, ve sen gibiler oldukcada bi şey gelişmeyecek.Hala takılmıssın bi noktaya kalmıssın orda ya

O takıldığım kitaba insanlığa hizmet etmem gerektiği de yazıyor.

Bu hizmet her alanda hizmettir. Tıpta ve diğer insanların faydasına olacak bilim dallarında.

Lokman Hekim'de bunun için çalışmadı mı? Ve Kuran'da övülerek bahsedilen bir insan.

Kök hücre kanser hastası olan bir insanın hastalığına çözüm için geliştirilebilir mesela. Ölümsüzlük ne alaka?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7714714
    7714714's avatar
    Erkek

her canlı ölümü tadacaktır.

insan kopyalanma çalışmalarından bahsetmişsinde.biraz daha detaya girip kopyalamalar neden başarısız oluyor araştır.

klonlanan hayvanlardaki sorunlara girmedim bile

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

fenerist07 bunu yazdı:

O takıldığım kitaba insanlığa hizmet etmem gerektiği de yazıyor.

Bu hizmet her alanda hizmettir. Tıpta ve diğer insanların faydasına olacak bilim dallarında.

Lokman Hekim'de bunun için çalışmadı mı? Ve Kuran'da övülerek bahsedilen bir insan.

Kök hücre kanser hastası olan bir insanın hastalığına çözüm için geliştirilebilir mesela. Ölümsüzlük ne alaka?

Yok sen takıldın o kök hücreye, hay demez olaydım.Bak şöyle diyorum, ölümsüzlüğü arastıran bilim adamı X şeyini buldu. Bu X çok önemli bişey ve insanlıga katkısı bişey.Diyorum ki dinde onu arastırması yasak, dolayısıyla bulamayacaktı.Oldumu simdi?

Din ''dogma'' dır. Buna itirazın yoktur sanırım.

Dogma bir şeye koşulsuz şartsız inanmayla olur, yani sorgulayamazsın, dogrulugunu kanıtlayamazsın, kalben inanırsın.Deney ve gözlem yoluyla ölçemezsin, öyle olsa dinin anlamı kalmaz, allahın varlıgı yüzde 100 olsa o zaman ne anlamı kalır dinin? inananla inanmayanın?

kökü dogma olan bişeyle deney ve gözleme dayanan bişeyin hala paralel gittiğini iddaa ederek rönesansı 3-5 bizanslı kahpeye baglamandan sonra 2.nihat dogan olma hakkını kazandın resmen.

Ben cehennemi arastırıcam?, yada cenneti? dogru yada yanlıs, uydu fırlatıcam en tepeye, yapabilirmiyim? yapamam cünkü yaparsam götümden kan alacakları yazıor. Nerde gelisecek bu sartlarda bilim?

Bu yüzden bi cografyada kuraklık olduu zaman yagmur bombası atılıyor ya da alternatif su üretme yöntemleri arastırılıor

diğer cografyada cuma namazı cıkısı yagmur duasına cıkılıor

anlatmak istedigim bu.

Amphetamine Logic.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

edit: 2 kere gitmiş

Amphetamine Logic.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:

Yok sen takıldın o kök hücreye, hay demez olaydım.Bak şöyle diyorum, ölümsüzlüğü arastıran bilim adamı X şeyini buldu. Bu X çok önemli bişey ve insanlıga katkısı bişey.Diyorum ki dinde onu arastırması yasak, dolayısıyla bulamayacaktı.Oldumu simdi?

Benim anlatmak istediğim o x şey sırf ölümsüzlük ararken bulunmaz.

Ama Kuran'da peygamber olduğu bile tartışılan Lokman Hekim; ölümsüzlüğü araştırmış. Mesela bu müslümanlara ölümsüzlüğü araştırmak için ilham verebilir. Lokman Hekim'de bulamamış ölümsüzlüğü ama bir çok şifa yöntemi bulmuş.

Yani kuranı anlamak istediğimiz gibi okumayalım. Anlatılmak isteneni anlamak için okuyalım.

Toplam Hit: 16699 Toplam Mesaj: 155