folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İngiliz Komutanının İddiası Doğru Çıktı



İngiliz Komutanının İddiası Doğru Çıktı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    tolgasen bunu yazdı:
    -----------------------------

     

    Senin gibi eline klavyeyi alan yazıyor google indexliyor. Al kitap osmanlıyı okuda gurur duy kendinle


    ----------------------------- 

    nutuğuda tavsiye ederim.Çünkü Türkiye Cumhuriyet'inde yaşıyorsun ve kurucu Atatürk.Nutuk kitabınıda kendisinin yazdığını düşünürsek en doğru cevapları buluruz.Sonuçta kullanım klavuzu şeklindedir.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    HuznunHikayesi bunu yazdı:
    -----------------------------

    en baştaki cumhuriyet dönemini karşılaştıramassın ki osmanlı dönemiyle ?

    daha yerleşmemiş napacağı bilinmeye bir dönemle zamanının hükümdarı dönemi mi karşılaştırıyorsun..

    Atatürk yol göstericimiz karşı çıkana bende karşıyım.. ama elindeki dinin kitabında çıktığı dönemde daha ortaya çıkmamış birçok ileriye dönüklük yok muydu ?

    denizlerin suyunun karşımamasını bulan sonradan bunun Kuran'da yazılı olduğunu gören adam mslüman olmamış mıydı ?

    elinde konuyla ilgili birçok yol gösterici varken niye birini seçip diyerlerini ikar ediyorsun ?


    ----------------------------- 

    sanki kurana karşıyım gibi mi duruyorum ?

    Eğer öyleyse iyi oku ;

    Kurana yada dine karşı değilim.Çünkü başta savaş olmak üzre bir çok yerde ülkesel olarak yardımcı oluyor.Fakat ülkenin gerilemesinin nedenini kurana bağlarsanız işte buna karşıyım.Çünkü müslüman olmayan çok çok gelişmiş ülkeler var.

     

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2009
    Erkek

    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

    tolgasen bunu yazdı:
    -----------------------------

    < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> > 

    Senin gibi eline klavyeyi alan yazıyor google indexliyor. Al kitap osmanlıyı okuda gurur duy kendinle


    ----------------------------- 

     

    nutuğuda tavsiye ederim.Çünkü Türkiye Cumhuriyet'inde yaşıyorsun ve kurucu Atatürk.Nutuk kitabınıda kendisinin yazdığını düşünürsek en doğru cevapları buluruz.Sonuçta kullanım klavuzu şeklindedir.


    -----------------------------

    osmanlıyıda oku + olarak


    ¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuznunHikayesi
    HuznunHikayesi's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2009
    Erkek

    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

    .Çünkü müslüman olmayan çok çok gelişmiş ülkeler var.

     


    -----------------------------

     

    bizde gelişebiliriz.. ama engelleniyoruzz.. o savundukların engelliyor.. niye petrol kuyumuzu açamıyoruz ?

     

    niye borun sahibiyken onu kullanamıyoruz..

     

    engelleniyoruz hacı.. savundukların engelliyor gözünü başlıyor.. görmemezlikten geliyorsun..


    172* & 05-18-10 17:3x..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek

    HolySeclorum bunu yazdı:
    -----------------------------

    Çalışmanın iyi bişey olduğunu kurana bakmadan öğrenemiyo musunuz :D


    -----------------------------
    Çalışmanın ibadet kadar kutsal birşey olduğunu kurana bakmadan öğrenemiyorsunuz.

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2005
    Erkek

    hayatımda okudugum en sikindirik safsata..

    kuranın baş tacı oldugu arap ülkelerinin halinide görmekteyiz,para olup beyin olmadıktan sonra koyun gibi güdülürsün.

    kuranın baş tacı oldugu ırak'ın hali ortada

    yine yakın zamanda iranında sonunu göreceğiz, ırak içinde bişi olmaz saddamın füzeleri var cumhuriyet muhafızları var deniyordu gördük, iranıda görecez bakalım.

    Bi ülkenin kötülüğünü istiyorsan neden kuranı elinden alasınki? başı açık gezenleri alkol içenleri bulup taşlamaya ayırdıkları zamanı bilime ayırsınlar diyemi? yoksa tam bilimsel arastırma yapacakken örnegin neden yagmur yagdıgı konusunu arastıracakken bulutlar arasındaki iyon yükü aktarımı yerine allahın hikmeti dememesi içinmi? yağmur duasına cıkmak yerine yağmur bombası geliştirmesi içinmi?

    en basitinden İSLAMİYET ÖNCESİ MISIR ile İSLAMİYET SONRASI MISIR medeniyeti arasındaki farkı görmek bu kadar zormu?


    Amphetamine Logic.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek

    fenerist07 bunu yazdı:
    -----------------------------

    kuranın baş tacı oldugu arap ülkelerinin halinide görmekteyiz,para olup beyin olmadıktan sonra koyun gibi güdülürsün.

    kuranın baş tacı oldugu ırak'ın hali ortada

     
    -----------------------------

    Arap ülkelerinde kuran baştacı değil işte. Bunu bilmiyorsun sen.

    Kuran masumları öldürmeyin diyor; Saddam efendi onca günahsız insanı halepçede öldürüyor?

    Sonrada gebertiliyor.

    Netice olarak sen diyorsun ki ırak kuranın dediğini yaptığı için bu halde :))

    Suudi şeyhi kendine getirilen en güzel kız için getiren ülkeye bir dünya servet veriyor.

    Sen yine diyorsun kuranın dediğini yaptığı için bunlar bu halde...

    ...

    Kuranın ne dediğini git öğren; sonra arapların ne yaptığına bak.

    Aksi halde gülünç duruma düşersin böyle.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Haziran/2006
    Erkek

     Yahu yazmıcam diyodum dayanamadım.

    Arkadaşlar tarih okuyosunuz iyi hoş ancak hala karşılaştırılmaması gereken 2 devleti karşılaştırıyorsunuz farkındamısınız?

     Osmanlı devleti doğal devlet süresi boyunca,doğdu genişledi zayıfladı ve yıkıldı.Türkiye cumhuriyeti ise Osmanlının bir devamı olarak doğdu çeşitli reformlar ve birazda baskı yönetimi sayesinde büyük atılım sağladı.

     Sizin burda yaptığınız teoride Türkiye Cumhuriyeti ile Göktürk Devletini karşılaştırmak kadar saçma.Eğer osmanlının 1450-1650 senelerinin arasını alırsanız Türkiye cumhuriyetini yeneer :) Yada Türkiye Cumhuriyetinin gerçekleştirdiği atılımı ele alıp osmanlının çöküş dönemini ele alırsanız Türkiye yener :) Aptalca bir çocuk dövüşü yani.

     Şimdi konunun asıl fikirine gelirsek bi kaç maddeye kendi fikirlerimle cevap vericem.

    -Türkiye'de Kur'an Kursları kapatıldı 80 yıl öncesine kadar gençlerin %90'ı Kur'an okumayı biliyorken Şimdi ise Kur'an okumayı bilen gençlerin sayısı %5 çivarında olduğunu biliyor muydunuz?

    Cvp:Çünkü Alfabe Kuran okumayı kolaylaştırıyordu.Buna rağmen okuma yazma oranıda yerlerde sürünüyordu bunu unutmamak lazım.

    -batı ülkelerinde din derslerine ağırlık verilmişken bizim ülkemizde din dersi kaldırılsın dahi bile dendiğini biliyormusunuz? Batı ülkelerinde aşırı din dersi eğitimi varken bizim ülkemizde ise sadece 2 saat olduğunu biliyormusunuz?

    Cvp:Batı ülkelerin eğitim politikası onları ilgilendirir bizi değil.Din vicdan işidir.Hür olan her insan (bu ülkede hür olduğuna göre) dini her isteğini yere getirebilir.Örnek olarak benim kız kardeşimin hergün okuldan sonra komşumuza gidip kuran okumaya çalışması gibi.Henüz kapımıza polis dayanmadı dayanırsa iletirim.

    -Dünyanın En büyük porno siteleri www.s...tube.com www.ele...com sitelerinde Türk kızları videolarının çokluğu ilk 10 arasında bulunduğunu biliyor musunuz?

    Cvp:kanıtlanamaz.

    -Webcam video kamera gibi aletlerle kendisini çekip sanal ortama koyan kızların ilk 8 arasında Türk kızlarının olduğunu biliyormusunuz?

    Cvp:Bu madde bu yazının ne kadar kötü niyetle yazıldığının bi kanıtıdır bana sorarsanız:)

    -İngilterede ve Bulgaristanda Türk kızlarının iğrenç videolarından bıktık deyip NO TURKISH GIRL adlı paylaşım siteleri kurduklarını biliyormusunuz?

    Cvp:Aradım bulamadım.Siteyi atarsanız incelemek isterim.

    -Dünyanın en kapsamlı ve en çok ziyaret edilen porno siteleri arasında olan FULL FREE PORN MOVIES adlı sitelerde İslam ülkeleri arasında en çok pornografik videolara Türklerin sahip olduğunu biliyormusunuz?

    Cvp:Çünkü diğer islam ülkelerinde baskı rejimleri var yada internet yeterince gelişmiş ve yaygınlaşmış durumda değil bu kadar basit.

    -Batı ülkelerinin oyunlarını biliyormusunuz? Batı ülkelerindeki kızları ''bakın ne kadar özgürler'' diye gösterip halbuki bizim ülkemizden daha kısıtlı bir yaşam sürdüklerini biliyormusunuz?

    Cvp:Adama bsg derler.

    -Ülkemizde yasa dışı ilişikilerin son dönemde inanılmaz artış gösterdiğini ve hukuki boşanmaların hızla artış gösterdiğini ve bu artışın son dönemlerde Ruslara rakip mi çıkıyor denildiğini biliyormusunuz?

    Cvp:Bunun Kuranla bir alakası yok.Bunun kişisel bir olaya indirgemek lazım.Nefis,kişisel problemler,ekonomik sıkıntılar vs.

    -Rus kızlarının neden Türk erkeklerini seçtiğini ve Türkiye'de neden fuhuş yaptıklarını biliyormusunuz?

    Cvp:Çünkü bize coğrafi konum olarak yakınlar.Ayrıca bu hatun kişilerin çoğu Rusya menşeili olmayıp Slav topluluğuna ait insanlar olduklarını yani birden fazla ülkeden olabileceklerini.Bu kadınların ekonomik sıkıntıları nedeniyle fuhuş yaptıklarını ve bizde nasıl rus güzeller olarak biliniyorlarsa batıda da Doğu Avrupalı güzeller olarak bilindiklerini biliyormuydunuz?

    -Rusların Neden Türkiye'de her sene tatil yaptıklarını biliyormusunuz?

    Cvp:Ucuz tatilin seçeneği biziz de ondan.

    -Neden Türk kızlarının eşitlik yok zihniyetine sahip olduklarını biliyormusunuz?

    Cvp:Yok anam bilemiyorum.

    -Ülkemizde facebook Msndostluk gibi sitelere en çok katılım arasında Türklerin ilk 5 arasında olduğunu biliyormusunuz?

    Cvp:Olabilir zararı nedir çözemedim bende facebooka üyeyim.Tarlamı ekip biçerim fotoğraflara yorum yapar güzel vakit geçiririm.Nesi garip bunun?

    -Ülkemizde uyuşturucu yaşının ve seksle tanışma yaşının artık 15 yaşları arasına kadar düştüğünü biliyormusunuz?

    Cvp:Ne yazıkki bütün dünyada böyle bu.Bu konuda birşeyler yapılmalı.

    -Türkiye'de kapalı bacılarımızın dahi artık giyim tarzını değiştirdiğini ve inanılmaz bir şekil aldıklarını yolda yürürken sizlerde görüyormusunuz?

    Cvp:Yamançelişki.Bu durumdan kişiliğin Kuranla terbiye edilemeyeceğini görmüş oluyoruz.Burada yine nefsimiz olaya giriş yapıyor.Yada her türbanlıyı dinibütün sanmaktan vazgeçiyoruz.

    -Türkiye'de prezarvatif satışlarının inanılmaz artış gösterdiğini ve prezarvatif üreticilerin yeni adresinin Türkiye olduğunu biliyormusunuz?

    Cvp:Güzel birşeydir doğum kontrolü neden rahatsız olduk?


    http://twitter.com/#!/yasiinergul
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek

    Yazi tamamen sacmalik

    + Huznunhikayesi hacim,

    "plinius secundus" ismini bir arastir.Bu sahsin "historia naturalis" kitabinda tatli-tuzlu olayini bilimsel olarak aciklamasini gorebilirsin.Hemde Kuran'in yazildigi tarihten asirlar once yazilmistir.Ayrica denizlerde tatli su ile tuzlu su birbirine karisir sadece karisma sureleri uzundur vs ayri bir tartisma konusudur.

     


    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek

    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

    Yazi tamamen sacmalik


    -----------------------------
    Neden saçmalık olduğunu da yaz ki selçuk abi ölçelim dartalım :\

Toplam Hit: 16865 Toplam Mesaj: 155