İngiliz Komutanının İddiası Doğru Çıktı
-
HuznunHikayesi bunu yazdı:
-----------------------------biz burda geçmişini hatırlatmaya senin de çalışmaya çabalamana yönelmeni savunuyoruz onları savunacağın yerine git başkasının malını kullan..
Türkler tuvalet kağıdını bulmasa sence a*vrupalılar halen kıçı pislik içinde mi geziyor olacaktı ?
aynı soru ?
-----------------------------keşke göt mendilini bulmasaydıkta dünyaya şu anda eğitim, teknoloji ve bilim alanlarında (ayrıca ekonomide) dersler verseydik, dünyaya hükmetseydik
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
- gavru dediğimiz adamlar çalışıyor.aklı fikri çalmada çırpmada, kolay yoldan para kazanmada değil
- önceden mi ? Hea biz savaşırken reformlar yapıyorlardı adamlar.Tabi toprak daha üstünlüktür dğeil mi ? Üstelik gavurlara cumhruiyet sonrasında geçilmedik.Öncesi vardı.Hala osmanlıyken, hala müslümanken.
vs....
Üstelik benim gibileri gavurlar değil bizzat Atatürk düşmanı şerefsizler dinden soğtmuştur.Özgürlüğün yerine şeriat istemcilerinin başlattığı bu durumu akp ve destekçileri fazlasıyla fişeklemiştir.
-----------------------------adamlar bugün sana kötü yüzlerini mi gösterecek ayıptır söylemesi..
onlarda ne pislikler dönüyorda üstünü kapatıyorlar bazen haberlerde çıkıp unutlurken bizde bişey oldumu her sene medyaya yansıtıyorlar.. kaç tv onların elinde ?
4eye'nin çok sevdiğim öğrettiği bi laf var hacı..
''biz bu ülkeye barış türküleriyle değil kan damlayan kılıçlarımızla geldik''
bizim bildiğimiz buydu elimizdeki buydu yerleşik hayata geçince kime kıydık.. onlar bizim esirleri işkenceyle öldürürken padişahlar onlarınkine kendi vezirinden daha rahat yere koymadı mı ?
onların yeniliklerini okuyacağına git biraz Türk tarihini oku be hacım..
seni kimse değil şeytan dinden soğutmuş hacı.. git yunus emrenin trtde yaynılanmış videosunu izle ne demek istediğimi anlayacaksın..
İnsan-ı Kamil ol biraz!
ne demek olduğunu gogıldan öğrenemessin bide.. o yapıyı yitimişsin..
-
zumsuk bunu yazdı:
< ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> tolgasen bunu yazdı:
Avrupa ile Türkiye hmm bak dahada büyüttünKıta olarak Avrupa dünyada en büyük ekonomiye sahiptir. Biz daha bu ülkedeki orospu çocuğu teröre, barlara, eğlence yerlerine para harcarken daha beklersin ki çok şey çıkarırız. Bunları yaptığımıza şükret. Yaptığımız şeyler okadar küçümsenecek şeyler değil.
Tubitak neler neler yapmakta ;)
-----------------------------Askeriye pkklıların hepsini bilirken bitirilemedi.Sedat pekerin bile daha iyi bir mantığı var.Pkkya destek veren ülkelerin terör örgütlerine destek verin diyor.Onca operasyondan, akıtılan paradan daha iyi olacağını düşünüyor ki bence de mantıklı.Üstelik zamanında paraları doğuya iş için akıtsalardı olay farklılaşacaktı.Neyse terör farklı bir konu daha.
Mke, tübitak vs.. gibi kurumlar şimdilerde çalışmaya başladılar.Fazlasıylada destekliyorum.Sorun şu ki tübitak şu bu kuranı kerimin %90 larda bilinmediği bir ülkede de birşeyler başarabiliyormuş.Hatta osmanlıya bakarsak çok çok daha iyi durumdayız.
-----------------------------Osmanlıya göre dahamı iyiyiz? Bunu neye göre söyledin acaba? O zaman diğer devletler msndemi görüşüyodu? Skypelamı görüşüyodu? Koskoca hükümdarlık şuanda 815.000 küsür yüzölçümlü yerde kaldık. Avrupada ne eğlence, ne boktan iş varsa kaptık getirdir. Hee bunlarıda hocalar kaptı getirdi dimi
-
Hadi Şeriatı getirip çığır açalım yeniden!
-
HuznunHikayesi bunu yazdı:
-----------------------------adamlar bugün sana kötü yüzlerini mi gösterecek ayıptır söylemesi..
onlarda ne pislikler dönüyorda üstünü kapatıyorlar bazen haberlerde çıkıp unutlurken bizde bişey oldumu her sene medyaya yansıtıyorlar.. kaç tv onların elinde ?
4eye'nin çok sevdiğim öğrettiği bi laf var hacı..
''biz bu ülkeye barış türküleriyle değil kan damlayan kılıçlarımızla geldik''
bizim bildiğimiz buydu elimizdeki buydu yerleşik hayata geçince kime kıydık.. onlar bizim esirleri işkenceyle öldürürken padişahlar onlarınkine kendi vezirinden daha rahat yere koymadı mı ?
onların yeniliklerini okuyacağına git biraz Türk tarihini oku be hacım..
seni kimse değil şeytan dinden soğutmuş hacı.. git yunus emrenin trtde yaynılanmış videosunu izle ne demek istediğimi anlayacaksın..
İnsan-ı Kamil ol biraz!
ne demek olduğunu gogıldan öğrenemessin bide.. o yapıyı yitimişsin..
-----------------------------Cumhuriyet döneminin osmanlıdan fazlasıyla iyi olduğunu düşünüyorum ve nutuk , Atatürk'ün hayatı vs.. üzerine kitaplar okudum, daha da okuyacağım.
Bu konuda da desteklediğim görüş, insanların %90 nının kuranı bilmeden de çok iyi yerlere gelebileceğimizdir fakat önce adam gibi adam olabilmek lazım.İlla yol gösterici arıyorsanız Atatürk düşünceleri ve nutuk , ülke yönetimi insanlık vs. konusunda yeterince yol gösterici.
özelikle şu konuyu okursan fikirlerimi yeterince rahat görebilirsin : http://www.tahribat.com/Forum-Haksiz-Kazanc-70921/
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------Osmanlıya göre dahamı iyiyiz? Bunu neye göre söyledin acaba? O zaman diğer devletler msndemi görüşüyodu? Skypelamı görüşüyodu? Koskoca hükümdarlık şuanda 815.000 küsür yüzölçümlü yerde kaldık. Avrupada ne eğlence, ne boktan iş varsa kaptık getirdir. Hee bunlarıda hocalar kaptı getirdi dimi
-----------------------------tabi ülkenin gelişimi yüz ölçümü ile doğru orantılı...
-
zumsuk bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------O < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> smanlıya göre dahamı iyiyiz? Bunu neye göre söyledin acaba? O zaman diğer devletler msndemi görüşüyodu? Skypelamı görüşüyodu? Koskoca hükümdarlık şuanda 815.000 küsür yüzölçümlü yerde kaldık. Avrupada ne eğlence, ne boktan iş varsa kaptık getirdir. Hee bunlarıda hocalar kaptı getirdi dimi
-----------------------------tabi ülkenin gelişimi yüz ölçümü ile doğru orantılı...
-----------------------------Ya zumsuk sen küçükken neye kendini yönlendirdin bilmiyorum ama inan botundan farkın yok gerçekten. Bu mesajınla resmen onayladın.
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------Ya zumsuk sen küçükken neye kendini yönlendirdin bilmiyorum ama inan botundan farkın yok gerçekten. Bu mesajınla resmen onayladın.
-----------------------------cumhuriyet sonrası Türkiye şeklinde googledaki yazıları okursan aradaki farkı anlayacaksın.Hele hele millete verilen değeri kesinlikle anlayacaksın.
edit:
ekstradan bot, bottaki sözlerde bana ait olduğundan bana benzemesi doğal.
-
zumsuk bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------< < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> /p>
Ya zumsuk sen küçükken neye kendini yönlendirdin bilmiyorum ama inan botundan farkın yok gerçekten. Bu mesajınla resmen onayladın.
-----------------------------cumhuriyet sonrası Türkiye şeklinde googledaki yazıları okursan aradaki farkı anlayacaksın.Hele hele millete verilen değeri kesinlikle anlayacaksın.
-----------------------------Senin gibi eline klavyeyi alan yazıyor google indexliyor. Al kitap osmanlıyı okuda gurur duy kendinle
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Cumhuriyet döneminin osmanlıdan fazlasıyla iyi olduğunu düşünüyorum ve nutuk , Atatürk'ün hayatı vs.. üzerine kitaplar okudum, daha da okuyacağım.
Bu konuda da desteklediğim görüş, insanların %90 nının kuranı bilmeden de çok iyi yerlere gelebileceğimizdir fakat önce adam gibi adam olabilmek lazım.İlla yol gösterici arıyorsanız Atatürk düşünceleri ve nutuk , ülke yönetimi insanlık vs. konusunda yeterince yol gösterici.
özelikle şu konuyu okursan fikirlerimi yeterince rahat görebilirsin : http://www.tahribat.com/Forum-Haksiz-Kazanc-70921/
-----------------------------en baştaki cumhuriyet dönemini karşılaştıramassın ki osmanlı dönemiyle ?
daha yerleşmemiş napacağı bilinmeye bir dönemle zamanının hükümdarı dönemi mi karşılaştırıyorsun..
Atatürk yol göstericimiz karşı çıkana bende karşıyım.. ama elindeki dinin kitabında çıktığı dönemde daha ortaya çıkmamış birçok ileriye dönüklük yok muydu ?
denizlerin suyunun karşımamasını bulan sonradan bunun Kuran'da yazılı olduğunu gören adam mslüman olmamış mıydı ?
elinde konuyla ilgili birçok yol gösterici varken niye birini seçip diyerlerini ikar ediyorsun ?