İngilizce Cümle Çevirisi ?
-
yeni konu açmayayım dedim.
benim endonezyalı hatunla ilişkiyi baya bi ilerlettik. Biraz daha ısrar edersem türkiyeye gelmeye ikna olacak. lakin bakım çalışması nedeniyle internetleri 1 hafta yok. haberleşmek için arkadasını aracı ettim. arkadasıda facebook sayfasına bu yazıyı yazmış. ne diyor bu kız bilen varmı
,, oalah chattingan ma org turky
,, mumet aqq ..
,, hahah -
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------
benim endonezyalı hatunla ilişkiyi baya bi ilerlettik. Biraz daha ısrar edersem türkiyeye gelmeye ikna olacak. lakin bakım çalışması nedeniyle internetleri 1 hafta yok. haberleşmek için arkadasını aracı ettim. arkadasıda facebook sayfasına bu yazıyı yazmış. ne diyor bu kız bilen varmı
,, mumet aqq ..
,, hahah
-----------------------------hoca sen bu kızla ayrıl. ikinizde yarım-yamalak(alınmak yok) ingilizceyle bu ilişkiyi yürütemezsiniz :D
-
Silent_King bunu yazdı:
,, mumet aqq ..
-----------------------------hoca şu yazdığına bakılırsa çok iyi şeyler dememiş gibi :D
-
Silent_King bunu yazdı:
,, mumet aqq ..
,, hahah
-----------------------------adın mehmetse ayrıl hocam :|
-
yanlış anlamışsınız galiba... kızla ingilizce olarak gayet güzel anlaşıyoruz ben baya bi ilerlettim ingilizcemi... bu yazıyı yazan kız kendi düşüncesini yazmış... yani ben bu kızı aracı yaptım ben buna yazıyorum oda bnm hatuna iletiyo... Fakat bizden ayrı olarak kendi duvarına bunu yazmış endonezyaca olsa ceviri yapcamda çekce diyo gugıl çeviride yapmıyo yazım yanlışlarından galiba...
yani aracı yaptığım kız ne demiş onu öğrenmek istiyom... yoksa bizim hatun ingilizce kursuna kayıt oldu kasap şivesini değiştirmek için :))
Adım da Mehmet değil Deniz....
Aqq kıllanmamak elde değil :))
-
:D:D Bu nasıl çarpık ilişki bende bir tane isveçli kızla çok yazışıyordum kız her sene türkiyeye tatile geleiyordu. bu sene de gelecekti sonra irtibatı kopardım koparmasam bu yaz ne güzel geçerdi aah ah :D
-
XpertVision bunu yazdı:
:D:D Bu nasıl çarpık ilişki bende bir tane isveçli kızla çok yazışıyordum kız her sene türkiyeye tatile geleiyordu. bu sene de gelecekti sonra irtibatı kopardım koparmasam bu yaz ne güzel geçerdi aah ah :D
Hacı bu endonezyalılar bana çekici geliyor neden bilmiyorum :)) tam bizim kızı ayarladım seneye yazın Türkiyeye gelmeye ikna edecektim Adsl bakımı mı ne varmış 1 hafta giremeyecem nete dedi. bende arkadasını buldum dediklerimi ileteceksin felan dedim. kızda bunu yazmış iletmiş maa dediklerimi kız net cafeden cevap atmış çünküKız işletme okuyor... maddi durumu nasıl bilmiyorum ama insallah seneye yazın getirebilirim buraya yanş ikna edebilirim