folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Ingilizce Ogrenmek İcin Tavsiyeleriniz

Ingilizce Ogrenmek İcin Tavsiyeleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

Rosetta Stone

İllaki mikrafon gerekiyor mu ? ben okuma ve yazmada geliştirmek istiyorum kendimi 

Gimme Some Tits
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    ReeX bunu yazdı
    GusFring bunu yazdı

Rosetta Stone

İllaki mikrafon gerekiyor mu ? ben okuma ve yazmada geliştirmek istiyorum kendimi 

Okuma yapacaksan programın duyup değerlendirmesi için mikrofona ihtiyacın var. Ama diğer yazma vs. vs. kısımları için mikrofona ihtiyacın yok, istediğin eğitimi seçip, istediğin derse atlayabilirsin. Programda şu dersi görmeden şuna geçemezsin diye bir sınırlama yok. 

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı
    ReeX bunu yazdı
    GusFring bunu yazdı

Rosetta Stone

Okuma yapacaksan programın duyup değerlendirmesi için mikrofona ihtiyacın var. Ama diğer yazma vs. vs. kısımları için mikrofona ihtiyacın yok, istediğin eğitimi seçip, istediğin derse atlayabilirsin. Programda şu dersi görmeden şuna geçemezsin diye bir sınırlama yok. 

Tamam bu setide edineyim.

6 - 7 tane birbirinden ayrı ing eğitim seti indirdim içlerinden birini beğendim oda kötünün iyisiydi bunu deniyeyim.

Teşekkürler.

ReeX tarafından 01/Kas/12 18:25 tarihinde düzenlenmiştir

Gimme Some Tits
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    Nobel bunu yazdı

ingilizce hazırlık okudum, bir ton ingilizce kitap okudum hala okuyorum upper seviyesinde, şuan herhangi bir filmi ingilizce alt yazı ile %95 yani neredeyse tamamen anlıyorum tabi amerikan ingilizcesini britishte o kadar iyi değil. Sana verebilceğim en iyi tavsiye ingilizceyi öğren fakat kelimelerin telaffuzlarını kusursuz öğren ve kusursuz bir şekilde kulağına yerleştir bunun için google translate kullanabilirsin. Kelimelerin telaffuzları doğru öğrendiğin zaman filmlerde ne konusulduğunu duymaya başlarsın, sonra fark edicen ki zaten öğrendiğin şekilde konuşuyorlar sonrası zaten çorap söküğü. Ayrıca müzikleride ingilizce sözleriyle beraber takip ederek dinle buda çok iyi yöntemdir.

www.engvid.com bu siteyide şiddetle tavsiye ederim.

Hocam benimde ingilizcem gayet iyidir ama Bize dinleyerek konuşarak telafuz düzelir diye öğrettiler. Telafuzu kusursuz öğrenmek nedir ya hangi okul hocam o ? Ayrıca dil öğrenmek böyle bişey değilki neden bukadar kastırıyosunuz insanları kusursuz öğren aman hata yapma diye. Dil hata yaparak yanlış duyarak yanlış konuşarak öğrenilir. En azından bize böyle öğrettiler.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dil ogrenmede türkiye kadar geri kalan bir ülke yoktur. Kardesim burada yazilanlardan bir tanesini kullanarak dil ogrenme sansin yok. 

dürüstce soylüyorum once bir grameri ogreneceksin bunu türkiyede en iyi daylight yapiyor internetten indir 50. cd ye kadar izle sonrada gir sitelere online konuş konuşmadigin sürece ogrenemezsin yok program kur yok süphaneke de allah yardim eder. felan bunlar hepsi hurafe. ben dünyanin en zor olan dillerinden ruscayi ogrendim cok da iyi konusurum 3 ayda konuşmaya başladim 1 yılda oturdu dil mantikdir oyle abi bizde boyle onlarda olsun boyle degil kendine özgü durumlari halleri var yunanca biliyormussun nasil ogrendiysen onu uygula

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı

dil ogrenmede türkiye kadar geri kalan bir ülke yoktur. Kardesim burada yazilanlardan bir tanesini kullanarak dil ogrenme sansin yok. 

dürüstce soylüyorum once bir grameri ogreneceksin bunu türkiyede en iyi daylight yapiyor internetten indir 50. cd ye kadar izle sonrada gir sitelere online konuş konuşmadigin sürece ogrenemezsin yok program kur yok süphaneke de allah yardim eder. felan bunlar hepsi hurafe. ben dünyanin en zor olan dillerinden ruscayi ogrendim cok da iyi konusurum 3 ayda konuşmaya başladim 1 yılda oturdu dil mantikdir oyle abi bizde boyle onlarda olsun boyle degil kendine özgü durumlari halleri var yunanca biliyormussun nasil ogrendiysen onu uygula

Yunancayi dogdugumda ogrendim haci :) Tekrar etme sansim yok.. :) Yunanistan'da dogdum... Hep dedelerimim sucu ne vardi buraya gelecek sanki... Ya TR de kal ya git londra'ya orunlarin adam gibi ENG ogrensin :)

Ama daylighti indirecem.. Defter kalem ele... Takindigimdad soracam :)

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

konuyu takipteyim

xxx
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    EMRE955 bunu yazdı

konuyu takipteyim

uplayayim

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek

Sözlük olarak burayı kullanabilirsiniz , telafuz şekliyle ve birden fazla anlamıyla açıklıyor .

http://tureng.com

Peki önerebilecğiniz oyun varmı ? oynarken bir kaç kelime öğreten birşey fps tarzı

ReeX tarafından 02/Kas/12 17:57 tarihinde düzenlenmiştir

Gimme Some Tits
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    ReeX bunu yazdı

Sözlük olarak burayı kullanabilirsiniz , telafuz şekliyle ve birden fazla anlamıyla açıklıyor .

http://tureng.com

Peki önerebilecğiniz oyun varmı ? oynarken bir kaç kelime öğreten birşey fps tarzı

Bilmem hacim yaw :( bende bulup ogrenmeye calisiyom iste

daylight iyi gibi basladim yavas yavas

Toplam Hit: 14762 Toplam Mesaj: 127