Ingilizce Ogrenmek İcin Tavsiyeleriniz
-
GusFring bunu yazdı
Rosetta Stone
İllaki mikrafon gerekiyor mu ? ben okuma ve yazmada geliştirmek istiyorum kendimi
-
ReeX bunu yazdıGusFring bunu yazdı
Rosetta Stone
İllaki mikrafon gerekiyor mu ? ben okuma ve yazmada geliştirmek istiyorum kendimi
Okuma yapacaksan programın duyup değerlendirmesi için mikrofona ihtiyacın var. Ama diğer yazma vs. vs. kısımları için mikrofona ihtiyacın yok, istediğin eğitimi seçip, istediğin derse atlayabilirsin. Programda şu dersi görmeden şuna geçemezsin diye bir sınırlama yok.
-
GusFring bunu yazdıReeX bunu yazdıGusFring bunu yazdı
Rosetta Stone
Okuma yapacaksan programın duyup değerlendirmesi için mikrofona ihtiyacın var. Ama diğer yazma vs. vs. kısımları için mikrofona ihtiyacın yok, istediğin eğitimi seçip, istediğin derse atlayabilirsin. Programda şu dersi görmeden şuna geçemezsin diye bir sınırlama yok.
Tamam bu setide edineyim.
6 - 7 tane birbirinden ayrı ing eğitim seti indirdim içlerinden birini beğendim oda kötünün iyisiydi bunu deniyeyim.
Teşekkürler.
ReeX tarafından 01/Kas/12 18:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Nobel bunu yazdı
ingilizce hazırlık okudum, bir ton ingilizce kitap okudum hala okuyorum upper seviyesinde, şuan herhangi bir filmi ingilizce alt yazı ile %95 yani neredeyse tamamen anlıyorum tabi amerikan ingilizcesini britishte o kadar iyi değil. Sana verebilceğim en iyi tavsiye ingilizceyi öğren fakat kelimelerin telaffuzlarını kusursuz öğren ve kusursuz bir şekilde kulağına yerleştir bunun için google translate kullanabilirsin. Kelimelerin telaffuzları doğru öğrendiğin zaman filmlerde ne konusulduğunu duymaya başlarsın, sonra fark edicen ki zaten öğrendiğin şekilde konuşuyorlar sonrası zaten çorap söküğü. Ayrıca müzikleride ingilizce sözleriyle beraber takip ederek dinle buda çok iyi yöntemdir.
www.engvid.com bu siteyide şiddetle tavsiye ederim.Hocam benimde ingilizcem gayet iyidir ama Bize dinleyerek konuşarak telafuz düzelir diye öğrettiler. Telafuzu kusursuz öğrenmek nedir ya hangi okul hocam o ? Ayrıca dil öğrenmek böyle bişey değilki neden bukadar kastırıyosunuz insanları kusursuz öğren aman hata yapma diye. Dil hata yaparak yanlış duyarak yanlış konuşarak öğrenilir. En azından bize böyle öğrettiler.
-
dil ogrenmede türkiye kadar geri kalan bir ülke yoktur. Kardesim burada yazilanlardan bir tanesini kullanarak dil ogrenme sansin yok.
dürüstce soylüyorum once bir grameri ogreneceksin bunu türkiyede en iyi daylight yapiyor internetten indir 50. cd ye kadar izle sonrada gir sitelere online konuş konuşmadigin sürece ogrenemezsin yok program kur yok süphaneke de allah yardim eder. felan bunlar hepsi hurafe. ben dünyanin en zor olan dillerinden ruscayi ogrendim cok da iyi konusurum 3 ayda konuşmaya başladim 1 yılda oturdu dil mantikdir oyle abi bizde boyle onlarda olsun boyle degil kendine özgü durumlari halleri var yunanca biliyormussun nasil ogrendiysen onu uygula
-
scarletbeard bunu yazdı
dil ogrenmede türkiye kadar geri kalan bir ülke yoktur. Kardesim burada yazilanlardan bir tanesini kullanarak dil ogrenme sansin yok.
dürüstce soylüyorum once bir grameri ogreneceksin bunu türkiyede en iyi daylight yapiyor internetten indir 50. cd ye kadar izle sonrada gir sitelere online konuş konuşmadigin sürece ogrenemezsin yok program kur yok süphaneke de allah yardim eder. felan bunlar hepsi hurafe. ben dünyanin en zor olan dillerinden ruscayi ogrendim cok da iyi konusurum 3 ayda konuşmaya başladim 1 yılda oturdu dil mantikdir oyle abi bizde boyle onlarda olsun boyle degil kendine özgü durumlari halleri var yunanca biliyormussun nasil ogrendiysen onu uygula
Yunancayi dogdugumda ogrendim haci :) Tekrar etme sansim yok.. :) Yunanistan'da dogdum... Hep dedelerimim sucu ne vardi buraya gelecek sanki... Ya TR de kal ya git londra'ya orunlarin adam gibi ENG ogrensin :)
Ama daylighti indirecem.. Defter kalem ele... Takindigimdad soracam :)
-
konuyu takipteyim
-
EMRE955 bunu yazdı
konuyu takipteyim
uplayayim
-
Sözlük olarak burayı kullanabilirsiniz , telafuz şekliyle ve birden fazla anlamıyla açıklıyor .
Peki önerebilecğiniz oyun varmı ? oynarken bir kaç kelime öğreten birşey fps tarzı
ReeX tarafından 02/Kas/12 17:57 tarihinde düzenlenmiştir -
ReeX bunu yazdı
Sözlük olarak burayı kullanabilirsiniz , telafuz şekliyle ve birden fazla anlamıyla açıklıyor .
Peki önerebilecğiniz oyun varmı ? oynarken bir kaç kelime öğreten birşey fps tarzı
Bilmem hacim yaw :( bende bulup ogrenmeye calisiyom iste
daylight iyi gibi basladim yavas yavas