folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Ingilizce Ogrenmek İcin Tavsiyeleriniz

Ingilizce Ogrenmek İcin Tavsiyeleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    ReeX bunu yazdı
    sniperscope bunu yazdı

Haci, ingilizce kelimeler, gramer bilgisi vs vs olan cd ler hazirla (veya al) yengeye rica et sen yattiktan 30 dk sonra kulakliklari kulagina koyup cd yi kisik sesle calistirsin ve sabaha kadar ayni cd yi reply yapsin.

Insan beyni uykuya daldiktan 30 dk sonra uyanip calismaya baslar.

Bu teknigi mosad ajanlari dil ogrenmek icin kullaniyor.

Cidden işe yarar mı bu ? Siz japonca'da kullandınızmı bu yönte mi ?

Buna telkin deniyor sanirim dimi... 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

ingilizce dizi ve film izle ve altyazılar kesinlikle ingilizce altyazı olsun.

2. olarak kesinlikle phrases, sıklıkla kullanılan kalıpları .çıkart çalış ve kendine göre yeni kalıplar yap.

would you like 

i'd like to 

vs.. 

3. olarak en önemlisi bunları sürekli kullanmaya çalış.

bu 3 alıştırma okudugunu ve dinledigini %70 oranda anlamana, derdini ifade edebilmende %70 oranda fayda sağlar sonrası sıtrakçır

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Valla hocam benim zamanimda ingilizce seti falan yoktu. Hele cd falan zaten bilinmiyordu. Fono'nun ingilizce kasetleri vardi ama ona maddi gucum yetmiyordu. Bende kendim kaset dolduruyordum.

Takip ettigim iki kitap vardi. Fono yayin evinin Ingilizce dilbisi kitabi ve jean praninskas denilen amcanin yazdigi rapid review of english grammar kitaplari vardi.

Gunduzleri bu kitaplardan gramer bilgilerini kendi sesimle kasete kaydeip, gece yatarken yine kendi sesimle dinliyordum.

Edit:

Ayrica sunu belirteyim, Ingilizce gramer yapisi 4 temel uzerine kuruludur.

Zamanlar

Aktif-Pasif

Dolayli-Dolaysiz anlatim ve

Moduler yardimci fiiller.

sniperscope tarafından 05/Kas/12 17:15 tarihinde düzenlenmiştir

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı

Valla hocam benim zamanimda ingilizce seti falan yoktu. Hele cd falan zaten bilinmiyordu. Fono'nun ingilizce kasetleri vardi ama ona maddi gucum yetmiyordu. Bende kendim kaset dolduruyordum.

Takip ettigim iki kitap vardi. Fono yayin evinin Ingilizce dilbisi kitabi ve jean praninskas denilen amcanin yazdigi rapid review of english grammar kitaplari vardi.

Gunduzleri bu kitaplardan gramer bilgilerini kendi sesimle kasete kaydeip, gece yatarken yine kendi sesimle dinliyordum.

Anladım . Teşekkürler bende deniyeyim bu metodu 

Gimme Some Tits
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    ReeX bunu yazdı
    sniperscope bunu yazdı

bu mümkünse oxford cdlerini çakayım hemen ipoda :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek
    HoneyBadger bunu yazdı
    ReeX bunu yazdı
    sniperscope bunu yazdı

Denemekte yarar var . Ben en kısa zamanda deniyicem

Gimme Some Tits
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HoneyBadger bunu yazdı
    ReeX bunu yazdı

Bir kac arastirma yazisi

http://www.telegraph.co.uk/health/wellbeing/7300986/Sleep-learning-Learn-a-language-a-week-you-must-be-dreaming.html

http://www.northwestern.edu/newscenter/stories/2012/06/memories-reactivated-in-sleep.html (ikinci paragrafa dikkat)

http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep-learning

http://www.sleeplearning.com/

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Bu kez başlayacam. Daylight eğitim setini indirmekle başladım bile... Bakalım nasılmış....

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Ingilizceden konu acilmisken flamanca yada hollandaca ile ilgili mp3 ses dosyalari var mi dostlar....

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    _PesimisT_ bunu yazdı

Bu kez başlayacam. Daylight eğitim setini indirmekle başladım bile... Bakalım nasılmış....

Hacim bende baslicam baslicam dedim.. Sonunda basladim umarim vazgecmem...

SNIPERSCOPE hocam dokturrmussun yine:)

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
Toplam Hit: 12953 Toplam Mesaj: 127