İngilizceden Sonra Hangi Dili Öğrenmek İstersiniz Neden?
-
konuya en uygun yer burası sanıyorum.
soruda gayet açık. 2. hatta 3. s dil öğrencek olsanız hangi amaçla neyi öğrenirsiniz.
özellikle uzak doğu dillerinden bir fikir j k ç?
-
Rusça :D
bizim van tu tiri ne oldu abla :D
Atakan tarafından 25/Ara/14 00:23 tarihinde düzenlenmiştir -
futurist bunu yazdı
konuya en uygun yer burası sanıyorum.
soruda gayet açık. 2. hatta 3. s dil öğrencek olsanız hangi amaçla neyi öğrenirsiniz.
özellikle uzak doğu dillerinden bir fikir j k ç?
çince şuan ticareti onlarla yapıyoruz , iyi derecede bilsek paraya para demem yuan derim.
-
fransızca - kulağa muazzam geliyor valla.
benim için bundan ötesi yok sanırım.
bonus edition : http://www.youtube.com/watch?v=FW03JsaVKyE
-
rusça > vk.com için
-
osmanlıca :D (şaka)
çince zaten belli sebeplerden, ekonomik, ticari vs
kore dizilerinde, dilleri çok hoş geliyor o yüzden öğrenmek isterdim.
fransızca kulağa hoş geliyor ama öğrenme isteğim yok.
almanca olabilir
-
almanca :D
beyin bedava -
valla ispanyolca derim nedense çok hoşuma gidiyor konuşmalar
-
iş anlaminda bakiyorum,
1 almanca
2 Rusça
uzakdogu dilleri hikaye geliyor bana, benim ihtiyacim olmaz ama torunlarimin olabilir bir ihtimal.
-
ingilizcem baya iyi. alamanca da var biraz. bi ara finceye sardım alamanca ingilizce arası bi dalgası var.
Çinin tagalog lehcesine uğraştım bi ara über ezber gerekiyordu maşa yemedi..
nedense içimde japonca öğrenme isteği var. çok baba dil. öğrenirsem direkt japonyaya gider orda yaşarım.
diğer yandan ispanyolca ya da rusca da isterim.. hangi dil öğrenirsme öğreniyim oranın ülkesinde yaşamak için öğrenirim.
-
Türkçe, Arapça ve ingilizce iyi derecede biliyorum. 3 dilde de diksiyonum şivem oldukça iyi. Bir dil daha öğrenmek istersem uzakdoğu dillerine bakarım. Çince veya Japonca olur bu. Sebebi de zaten bu halihazır da bildiğim dillerle dünyanın her yerinde iş, tatil, eğlence yapar hatta yaşayabilirim. Ancak uzakdoğu için bu biraz daha zor olur. Başka sebebi yok.