folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder İngilizceden Sonra Hangi Dili Öğrenmek İstersiniz Neden?

İngilizceden Sonra Hangi Dili Öğrenmek İstersiniz Neden?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    pizot bunu yazdı

Fransızca nato yazışma dili ve uluslararası tüm yaışmalar fransızca olduğunu biliyorum.

Arapça öneririm bu yüzyıl ortadoğu yüzyılı :)

Arap olduğumdan fransızca :):):)

NATO'nun resmi dili ingilizce ve Fransızcadir.

hangi uluslararası yazışmalar fransızca? Diplomatik dilde fransız etkisi oldukça var ancak öyle bir zorunluluk bilmiyorum ben.

Konuya cvp, Arapça. Nie çünkü uluslararası ilişkiler okuyorum (hala) ve şimdilik ve yakın gelecekte iş yapacak yegane(göreceli ve başka dillerde ekleyebilirim) dil.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

Almanca - büyük ihtimal bu yaz bi kurs falan şeklinde yardırıcam. sanayi devlerinin dili sonucta :) ingilizceye de cok yakın oldugundan rahatlıkala ögrenirim diye düşünüyorum zaten dillerle ugrasmayı cok severim.

ispanyolca - bu da abimin tavsiyesi dünyanın yarısı ispanyolca konusuyor diyor kendisi :P

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

çekçe veya rusça öğrenmek isterdim

çünkü ya pragda ya da kievde çalışmak istiyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pizot
    pizot's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı
    pizot bunu yazdı

Fransızca nato yazışma dili ve uluslararası tüm yaışmalar fransızca olduğunu biliyorum.

Arapça öneririm bu yüzyıl ortadoğu yüzyılı :)

Arap olduğumdan fransızca :):):)

NATO'nun resmi dili ingilizce ve Fransızcadir.

hangi uluslararası yazışmalar fransızca? Diplomatik dilde fransız etkisi oldukça var ancak öyle bir zorunluluk bilmiyorum ben.

Konuya cvp, Arapça. Nie çünkü uluslararası ilişkiler okuyorum (hala) ve şimdilik ve yakın gelecekte iş yapacak yegane(göreceli ve başka dillerde ekleyebilirim) dil.

tüm yazmışım pardon çoğu yazışmalar.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Frans%C4%B1zca

http://tflozelders.com/neden_fransizca.aspx

Veleye...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Kesinlikle japonca. O animeleri ana dilinde altyazısız anlamak, türkçeye dilbilgisi yönünden benzerliği çekiciliğini koruyor benim için.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Rusça.. Nedeni basit :)

Kendine İyi Bak ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Türkçe çünkü dünyada 200 milyondan fazla Türk var. Zaten Türkiye Türkçesi ile Özbek Azeri Türkmen Gagavuz ağızlarını anlıyoruz , Kazak ve Kırgız ağzını da ogrenirsek is bitti. Dünyada doğrusu yanlışı bilmiyorum 5. Sırada Türkçe. Sonrasında Mandarin , Japonca veya Arapça olabilir arap=para olmuş , Bilişim Dünyasınin kalbi Çin'de atıyor , japonca ise ogrenirsem gider orda yaşarım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

birazda bu durum yaptığın işe yada yapacağın işe bağlı, ben mesela içinde bulunduğum durumdan ötürü çince öğreneceğim. 

ingilizcem hatrı sayılır derecede, polonyada baya bi öğrendim. tabi bunlar iş hayatım için.

ama hayal olarak sorarsan ispanyolca öğrenirdim. 

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Rusça, ispanyolca ya da Çince.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

sanki ingilizceyi tüm küfürlerine kadar deyişlerine kadar öğrendiniz proficient oldunuz native oldunuzda başka dil öğreneceksiniz

ingilizceyi herşeyine kadar bilin yeter karşınızdakide bilmiyorsa iletişim kurmazsınız ingilizce öğren gel dersiniz

illada öğrenilecekse dünyada en çok konuşulan 2. dil hangisi zaten biliniyor ondan devam edersin işte

Toplam Hit: 6320 Toplam Mesaj: 53