folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İnsan Neden Ateist Olur? - Yanıtını Veriyorum...

İnsan Neden Ateist Olur? - Yanıtını Veriyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

CaNNi bunu yazdı:
    -----------------------------

tolgasen bunu yazdı:

burda dinle ilgili konu açınca ortalık yine karışıo. çünkü ateistler çoğunlukta ve hep banlananlar inanlar ;)

dini site değilki dini konu açalım. Açsak bile Allah'a laf ediyolar dokunuyo kaldıramıyorum anladın?

Onun için burası uygun değil. Her şeyin bi yeri yordamı vardır...

Dünya dışına çıkta canın nereye istiyosa git..

dinle ilgili konu açıldığında dinle ilgili konuya gösterilen ilgi gerçekten çok enteresan hoca. bunu sende iyi biliyorsun.

neden şöyle birşey var hiç düşündünmü. din konusu açıldığında orayı neden ateistler basıyorda muhalefet olarak bikaç dinci kalıyor.

ve ateistlerin açtığı konuya hiçbir ateist katılmazken neden hep dinciler o konu üzerinde duruyor.

sen bunun cevabını öğren ondan sonra bu tür konulara yorum yap.

cevabını bulamassan dünya dışında çok güzel bir yer senin için hazır olucak merak etme.

ben biyere gitmiyorum. son kibriti dünyada ben çakıcam :D

bırak geçen bi tartışmaya girdim 4 ate ben tek başıma neler neler dediler. sonra imzamı değiştirdim anti-ate die. ne zamandır takılmıon?

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek

arkadaşlar ben büyük bir yanlış anlama görüyorum, onu belirtmek isterim. şimdi;
    bazıları, bir dine mensup bir kişiyi görüp etkilenip o din hakkında genel yargıya varıyorlar. bırakın milletin dini nasıl yaşadığını, açın kaynağını doğrudan okuyun. neden başkasının davranışı karşısında genel bir düşünceye varılır. ateistler arasında gayet mantıklı kişiler oluğu gibi müslümanlar arasında ne yaptığın bilmeyen kişiler var. dinin bunu emretmediğini bildiği halde. yada bildiğini sandığı halde diyelim. bizler için indirilen kuran-ı kerimi bir kere açıp bakmamış.

elhamdülillah müslümanım, belirli bir yaş'a gelene kadar ailemizin,çevremizin etkisi altında kaldığımız doğru. ama akıl ermeye başlayınca kuran-ı kerimi okuyarak kendi iradem ile bunu tastikledim. allah madem akıl vermiş. bunu kullanıver bi zahmet., araştır. mantığınla karar ver. birine bakarak değil.

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

insan ateist olmaz ki :) her zaman inandığı birşeyler vardır. Bkz. (Güç)

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreamth
    dreamth's avatar
    Erkek

Bilim ve laiklikle, ataistliği herzaman bağdaştıran Müslüman toplumlardır. Ve hep bu yüzden kaybettiler...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

bende şunu diyeyim bari: Tanrı dinozorları yarattı. Tanrı dinozorları yoketti. Tanrı insanları yarattı. İnsanlar Tanrı'yı yoketti. İnsanlar dinozorları yarattı.

İsteyen puta da tapar, öküz de. Neden sorusu görecelidir yani. isteyen istediği nedeni sunabilir. sonuçta öbür tarafa gittiniz mi nedeninizi sorgu meleğine anlatırsınız.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

CaNNi bunu yazdı:

adam diyor ben ateistim. sıçan mıçan diyorsunuz adam sizden delikanlı amk

madem okadar dincisiniz a.q bir kere birinizinde dinle alakalı konu açtığınızı görmedim.. tahribat 'ın dine alerjisi yok amk. sizde açın bi konu ben müslümanım ben bilmem neyim ben şuyum diye yazın..

argo kullanmayın a.q.. adam ateist sizene amk

melun lar :D

Dindar olduğumuzu burada konu açarak mı gösterecez.

Aciz değiliz ki biz bazıları gibi ne olduğumuzu bastıra bastıra gösterelim.

muahah canni sana acımaya başladım amk :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

ben müslümanım cumamı kılarım biraz yanar çıkarım diyen yobazlara şu gün haşa allahın aslında olmadığı ispatlansa yeryüzünde işlenmemiş suç vuku bulmayan olay kalmaz.

inanmayan kaç tane adam tanıdıysam yanlış inananlarla aynı safta olmamak uğruna inat edenlerdi. yanlış bulmuyorum..  kötü gözlede bakmıyorum..

hoş görüyorum.. müslümansan hoş görmek zorundasın.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

kendine böyle bi misyon mu edindin? müslümanlar giderek çoğalıyo herkesi dinlerine davet ediyo bende milleti ate mi yapçam dedin? bu sitede facebook taki gibi kişi engelleme olsaydı da kişilerden gelen iletileri görmemek mümkün olsaydı sadece seni engellerdim. tamamen gereksizsin başka da işin gücün yok.

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek

kartalkethuda bunu yazdı:

kendine böyle bi misyon mu edindin? müslümanlar giderek çoğalıyo herkesi dinlerine davet ediyo bende milleti ate mi yapçam dedin? bu sitede facebook taki gibi kişi engelleme olsaydı da kişilerden gelen iletileri görmemek mümkün olsaydı sadece seni engellerdim. tamamen gereksizsin başka da işin gücün yok

hocam güzel dinine sahip çıkıyosun da avatarın imzan hep efes ne ayaksın:D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

CaNNi bunu yazdı:

adam diyor ben ateistim. sıçan mıçan diyorsunuz adam sizden delikanlı amk

madem okadar dincisiniz a.q bir kere birinizinde dinle alakalı konu açtığınızı görmedim.. tahribat 'ın dine alerjisi yok amk. sizde açın bi konu ben müslümanım ben bilmem neyim ben şuyum diye yazın..

argo kullanmayın a.q.. adam ateist sizene amk

melun lar :D

CaNNi : argo kullanmayın a.q.  mesajındaki argolu kelimeler'e dikkat çekelim.

:))

Merhabaaaaa
Toplam Hit: 14596 Toplam Mesaj: 62