İnsan Neden Ateist Olur? - Yanıtını Veriyorum...
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------
Dindar olduğumuzu burada konu açarak mı gösterecez.
Aciz değiliz ki biz bazıları gibi ne olduğumuzu bastıra bastıra gösterelim.
muahah canni sana acımaya başladım amk :)
sen kendine acı haci fış :D -
Müslümanlığı ve dini sorguluyarak bazı şeyleri anlamaya çalışmak dinsizlik değil dinin ta kendisidir.Yani bu durumda sen çoğu kişiden dindarsın:D.Maalesef dinler yanlış tanıtılıyor özellikle de müslümanlık.
-
yazılan yorumların yarısı küfür.adamın anlattıklarına karşı yorum yok.ben bu düşünceleri savunuyorum diyor,mertçe söylüyor ateistim diye.bu konuya verilebilecek cevap,söylediği şeyleri çürütecek şeyler yazmaktır.yok yazabilecek kapasiteniz yoksa küfretmek yerine inancınızı sorgulayın ;)
-
DeaD_BY bunu yazdı:
yazılan yorumların yarısı küfür.adamın anlattıklarına karşı yorum yok.ben bu düşünceleri savunuyorum diyor,mertçe söylüyor ateistim diye.bu konuya verilebilecek cevap,söylediği şeyleri çürütecek şeyler yazmaktır.yok yazabilecek kapasiteniz yoksa küfretmek yerine inancınızı sorgulayın ;)
benim adım hıdır elimden gelen budur misali :Dçok doğru söyledin hocam :D
-
Z-CHAN, inançlı biri olduğum halde senin gibi ateistleri sözde müslümanlardan daha çok severim, en azından sağ gösterip sol vurmuyorsunuz, neyseniz o sunuz, çoğu sözde müslümanda bulunmayan terbiyeniz var, vs. vs.. İlk mesajını hiç okumadım, çünkü ben bir insanın ateist olmasını anlayamıyorum, öyle bir yetim yok benim ama benim dinime Allahım'a bir saygısızlık yapmadığınız sürece ben de size insan olduğunuz için saygı duyarım. Profiline yaptığım yorum sözde müslümanlarla dalga geçme amaçlıydı, zaten (:p) smileyden anlamışsındır durumu :).
-
Tanrıya ve dine inanç, Noel Baba ve uçan geyiklerine inanan küçük cocuğun inancı kadar saçmadır.
-
%99 u müslüman bir ülkede bunları söylesen kaç yazar ki.sen bunları yazıyorsun birileri etkileniyor mu ? yook o yüzden boşveer :W :D
-
Kaligula bunu yazdı:
%99 u müslüman bir ülkede bunları söylesen kaç yazar ki.sen bunları yazıyorsun birileri etkileniyor mu ? yook o yüzden boşveer :W :D
-----------------------------Oranı fazla sıkmışın..
Benimde kimliğimde şuan dini islâmiyet yazıyor ama müslüman değilim.Benim gibi kaç kişi vardır.
%99 muş peh..
-
SpoofU bunu yazdı:
Z-CHAN, inançlı biri olduğum halde senin gibi ateistleri sözde müslümanlardan daha çok severim, en azından sağ gösterip sol vurmuyorsunuz, neyseniz o sunuz, çoğu sözde müslümanda bulunmayan terbiyeniz var, vs. vs.. İlk mesajını hiç okumadım, çünkü ben bir insanın ateist olmasını anlayamıyorum, öyle bir yetim yok benim ama benim dinime Allahım'a bir saygısızlık yapmadığınız sürece ben de size insan olduğunuz için saygı duyarım. Profiline yaptığım yorum sözde müslümanlarla dalga geçme amaçlıydı, zaten (:p) smileyden anlamışsındır durumu :).
-----------------------------canım benim:d
-
Winchester bunu yazdı:
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------Oranı fazla sıkmışın..
Benimde kimliğimde şuan dini islâmiyet yazıyor ama müslüman değilim.Benim gibi kaç kişi vardır.
%99 muş peh..
-----------------------------sen sonradan sapıttıysan baban nabsın dimi . yazana bakarım.