folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İnsan Neden Ateist Olur? - Yanıtını Veriyorum...

İnsan Neden Ateist Olur? - Yanıtını Veriyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sirpence bunu yazdı:
    -----------------------------

Dindar olduğumuzu burada konu açarak mı gösterecez.

Aciz değiliz ki biz bazıları gibi ne olduğumuzu bastıra bastıra gösterelim.

muahah canni sana acımaya başladım amk :)

sen kendine acı haci fış :D

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek

Müslümanlığı ve dini sorguluyarak bazı şeyleri anlamaya çalışmak dinsizlik değil dinin ta kendisidir.Yani bu durumda sen çoğu kişiden dindarsın:D.Maalesef dinler yanlış tanıtılıyor özellikle de müslümanlık.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

yazılan yorumların yarısı küfür.adamın anlattıklarına karşı yorum yok.ben bu düşünceleri savunuyorum diyor,mertçe söylüyor ateistim diye.bu konuya verilebilecek cevap,söylediği şeyleri çürütecek şeyler yazmaktır.yok yazabilecek kapasiteniz yoksa küfretmek yerine inancınızı sorgulayın ;)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DeaD_BY bunu yazdı:

yazılan yorumların yarısı küfür.adamın anlattıklarına karşı yorum yok.ben bu düşünceleri savunuyorum diyor,mertçe söylüyor ateistim diye.bu konuya verilebilecek cevap,söylediği şeyleri çürütecek şeyler yazmaktır.yok yazabilecek kapasiteniz yoksa küfretmek yerine inancınızı sorgulayın ;)

benim adım hıdır elimden gelen budur misali :D

çok doğru söyledin hocam :D

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Z-CHAN, inançlı biri olduğum halde senin gibi ateistleri sözde müslümanlardan daha çok severim, en azından sağ gösterip sol vurmuyorsunuz, neyseniz o sunuz, çoğu sözde müslümanda bulunmayan terbiyeniz var, vs. vs.. İlk mesajını hiç okumadım, çünkü ben bir insanın ateist olmasını anlayamıyorum, öyle bir yetim yok benim ama benim dinime Allahım'a bir saygısızlık yapmadığınız sürece ben de size insan olduğunuz için saygı duyarım. Profiline yaptığım yorum sözde müslümanlarla dalga geçme amaçlıydı, zaten (:p) smileyden anlamışsındır durumu :).

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Tanrıya ve dine inanç, Noel Baba ve uçan geyiklerine inanan küçük cocuğun inancı kadar saçmadır.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

%99 u müslüman bir ülkede bunları söylesen kaç yazar ki.sen bunları yazıyorsun birileri etkileniyor mu ? yook o yüzden boşveer :W :D

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Kaligula bunu yazdı:

%99 u müslüman bir ülkede bunları söylesen kaç yazar ki.sen bunları yazıyorsun birileri etkileniyor mu ? yook o yüzden boşveer :W :D

Oranı fazla sıkmışın..

Benimde kimliğimde şuan dini islâmiyet yazıyor ama müslüman değilim.Benim gibi kaç kişi vardır.

%99 muş peh..

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:
    Z-CHAN, inançlı biri olduğum halde senin gibi ateistleri sözde müslümanlardan daha çok severim, en azından sağ gösterip sol vurmuyorsunuz, neyseniz o sunuz, çoğu sözde müslümanda bulunmayan terbiyeniz var, vs. vs.. İlk mesajını hiç okumadım, çünkü ben bir insanın ateist olmasını anlayamıyorum, öyle bir yetim yok benim ama benim dinime Allahım'a bir saygısızlık yapmadığınız sürece ben de size insan olduğunuz için saygı duyarım. Profiline yaptığım yorum sözde müslümanlarla dalga geçme amaçlıydı, zaten (:p) smileyden anlamışsındır durumu :).

canım benim:d

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

Winchester bunu yazdı:

Kaligula bunu yazdı:

Oranı fazla sıkmışın..

Benimde kimliğimde şuan dini islâmiyet yazıyor ama müslüman değilim.Benim gibi kaç kişi vardır.

%99 muş peh..

sen sonradan sapıttıysan baban nabsın dimi . yazana bakarım.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
Toplam Hit: 14617 Toplam Mesaj: 62