folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İnsan Neden Ateist Olur? - Yanıtını Veriyorum...

İnsan Neden Ateist Olur? - Yanıtını Veriyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DmrKen
    DmrKen's avatar
    Erkek

Tanrıdan ne anladığına bağlı, misal tüm evren bigbang dan önceki tozbulutundan geldiyse yani bizi o yarattıysa benim tanrım toz bulutu derim. Hiç bir bilim adamı da bu gerçeği reddedemez :D

Ama ille bilinçli birşey olmalkı derseniz bende bilinçsiz oldugunu nerden biliyon derim, çünkü doğanın kanunları hiçde rastgele değil. Sonuçta ateizm diye bişey yoktur, enerjiye taparım yine de tapacak bir tanrı bulurum :|

01000100 01101101 01110010 01001011 01100101 01101110
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

CaNNi bunu yazdı:
    -----------------------------

adam diyor ben ateistim. sıçan mıçan diyorsunuz adam sizden delikanlı amk

madem okadar dincisiniz a.q bir kere birinizinde dinle alakalı konu açtığınızı görmedim.. tahribat 'ın dine alerjisi yok amk. sizde açın bi konu ben müslümanım ben bilmem neyim ben şuyum diye yazın..

argo kullanmayın a.q.. adam ateist sizene amk

melun lar :D

Dikkat çekmek için bu konuları açtığını sağır sultan anlıyo.Bi tek senmi anlamadın.

https://t.me/pump_upp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    la Z-CHAN, desene dinime söven müslüman olsa bari diye :D

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:

CaNNi bunu yazdı:

adam diyor ben ateistim. sıçan mıçan diyorsunuz adam sizden delikanlı amk

madem okadar dincisiniz a.q bir kere birinizinde dinle alakalı konu açtığınızı görmedim.. tahribat 'ın dine alerjisi yok amk. sizde açın bi konu ben müslümanım ben bilmem neyim ben şuyum diye yazın..

argo kullanmayın a.q.. adam ateist sizene amk

melun lar :D

Dikkat çekmek için bu konuları açtığını sağır sultan anlıyo.Bi tek senmi anlamadın.

adam amacına ulaşmış bence artık dikkat çekmesine gerek yok çünkü yorumlara bakarsan z-chan ne yaptığını herkez biliyor ve tanıyor. :P

Merhabaaaaa
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

yanıt manıt hiçbi halt hiçbi şey verme bence bize

Avukat/Hukukçu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

Hocam herkesın ınanc ozgurlugu vaR hepımız asagıda gorucez kıtmetse orda hatırlatta bıdaha acalım bu konuyu ;)

Yol Güzeldir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

n2n2 bunu yazdı:

kartalkethuda bunu yazdı:

kendine böyle bi misyon mu edindin? müslümanlar giderek çoğalıyo herkesi dinlerine davet ediyo bende milleti ate mi yapçam dedin? bu sitede facebook taki gibi kişi engelleme olsaydı da kişilerden gelen iletileri görmemek mümkün olsaydı sadece seni engellerdim. tamamen gereksizsin başka da işin gücün yok

hocam güzel dinine sahip çıkıyosun da avatarın imzan hep efes ne ayaksın:D

ya hocam içmek ayrı bi konu :D

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YesMilord
    YesMilord's avatar
    Erkek

Ya arkadaslar allasen, bakın kimsenin koruyuculugunu yapmıyorum, onun tarafından da bakmıyorum. Ama bana soyler misiniz z-chan ın her konusuna girip ozelikle sovmek nedir? Adam hakaret etmiyor, kufur etmiyor, ozellikle bu yazıda( bence her yazısında) gelin ateist olun da demiyor.. Sadece nedenlerini, bunların nelerden olusabilecegi, insanları inanmamaya iten sebeplerden bahsediyor. Zaten inanıyosan niye dert ediyosun ki inancın saglamdır boyle nedenelrin olsa da göğüslemişsindir.. Bırak kafasında soru işareti olan adamlar en azından bu yazılardan faydalansın. İnançsız adamlar cani degildir, veya inancsızlık satanistlik degildir ki bir misyonu olsun, dolayısıyla kimseyi rahatsız etmez. Bırakın adam bilgilendirsin, ben adamın bugune bugun ateistlik boyle guzel, soyle harika, hadi gelin ateist olalım dedigi bir yazısını okumadım, tabi anlayıs farkı da olabilir ona da saygılıyım. Ancak hic bisey bi adamın goruslerini empoze etmeden ifade etmesine engel olamaz, heleki boyle bir sitede toplum baskısı olusturmak cok yanlıs. Sonra elin zamazingolarına malzeme oluyoruz, blog acıp kendilerini tatmin ediyorlar. Konuyu gectim lutfen tartısma kurallarına saygılı olun, esas inanıyorum diyenlerin burada yaptıgı kendini tanıtmaktır, reklamdır. Cool olun biraz adam gibi cevaplar verin. Bana gelince ben hala huzuru bulamadım ama inandıgımı sandıgım zamanlara gore daha huzurluyum, belki boyle arkadaslar vardır, bu yazılar en azından onlara yardımcı olur. Benim neye inandıgıma gelince, (1) YENİ MESAJ a ınanıyorum orası ayrı konu...

I don't wanna be an angel, I just wanna be God.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

:D Ya olm artık senin konuları görünce inan giresimiz gelmiyor ya.Sana sinirlenmiyoruzda zaten artık bizi kışkırtamıyorsun :D

Başlarda biraz gazladın,kızdırdın ama artık kabak tadı verdiğin için sana muhalefet olma isteğimiz bile yok :)

Arkadaslar bu konuya muhalefet cevap yazmayın klasınızı düşürür :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

abi kışkırtıyor diyorsunuz cvp yazıyorsunuz

---

Kışkırtıyor diyen adam bu mesajdan sorna birşey yazmasın.

4 sayfa olmuş el insaf..Daha kendinize hakim olamıyorsunuz

Toplam Hit: 14599 Toplam Mesaj: 62