folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İnsan Ölünce Neler Oluyor, Okuyup Görelim

İnsan Ölünce Neler Oluyor, Okuyup Görelim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thonguch371
    thonguch371's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bide geçen bi film vardı insan ölünce 21 gram veriyomuş onu anlatıyodu :))

Karizmatik metin editörünü kullanmak istemiyorum, ben zaten yeterince karizmatiğim ;))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uchak
    uchak's avatar
    Erkek
    korktum a.q.

HEPİMİZ ÖLÜCEZ!!! http://www.pardus.org.tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    yazin gayet hos ..paylasim ..icin tskler..!

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek
    Ya abi cok güzel bir yazı cook tesekkür ederim bu güzel yazıyı bizlerle paylastıgın icin..

I find your lack of faith disturbing.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    valla gerçekten çok derin konulara girmişsin.bende hep merak ederdim nooluo die

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    Arkadşlar benim aklıma bişey takıldı..İnsan öldükten sonra ruh bedenden hemen ayrılıyormu yoksa dünyanın sonuna kadar ordamı kalıyor?Ve bunlar olurken acaba biz hissedecekmiyiz ne olup bittiğini?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    yaw olum fetonun saıdın vb adamların yayınları warya kabırden mektuplar benzerı aq dalmaayın onları

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    shadowan şöyle düşün hocam..

Allah şuan sana et ve kemikten bir beden vermiştir, öldükten sonra başka bir beden verilecek... cehennem veya cennetteykende farklı bir beden.. o ortama uyum sağlamış bir beden olacak..

şöyle bir rivayet vardır..
    azrail imanlı insanların ruhunu acı çekmeden kabz edecek, kafir ve günahkarları ise acı çektire çektire ruhlarını kabz edecektir

Yanlışım varsa Allah a sığınırım, söz böyle olması gerekirdi

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    gerçekten çok güzel bir yazı saolasın ölümü hiç böyle düşünmemiştim
    fistandantilus bence böyle şeyler düşünme bu konular insan aklının anlayamayacağı konulardır böyle düşünmek allahı inkar etmek anlamına bile gelebilir dikkatli olmak gerekir bence ,

bu arada ben aranıza yeni katıldım herkese selamlar :)

Nev-i Şahsına Münhasır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    walla can alınıo sonra bı yerde beklıomus daha sonra kabre gırdıgınde sorgudan sonra kabırde beklıomus sur uflenıncede kıbleye dogru kalkıomus ruhlar

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
Toplam Hit: 9048 Toplam Mesaj: 69