folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İnsan Ölünce Neler Oluyor, Okuyup Görelim

İnsan Ölünce Neler Oluyor, Okuyup Görelim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sana karşı bir tavrım yok, olmasına da gerek yok. Sen benim neden bahsettiğimden tabiki birşey anlamayacaksın çünkü şuana kadar benim yazdıklarımı okumadan cevap verdin,veriyorsunda..

İmzanın güzel atmışsın hoş gerçekten özelliklede büyük harfle yazılması ilgimi çekti. Ama inanmazsın şu yazdıklarının altında hiçbir anlam taşımıyor.Lafı söylemek değil uygulamak önemlidir. Sana tavsiyem bu konuyu baştan aşağı bir tekrar oku.
    Ve çelişki..
    Çelişki,
    "Ben sadece buradaki birçok insandan daha bilgiliyim" "Allah'a sığınırım"

Bak çelişki şu senin yazdığın.
    Neyse uzatmayacağımı söylemiştim.
    Selametle.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sevenyourdesires
    sevenyourdesires's avatar
    Erkek
    Ya hoca sen hangi nutuğu okudun benim okuduğum farklımı acaba ? Nutuğun neresinde savaştan önce namaz okuduğu , meclisin dua ile açıldığı yazıyor ? Türk insanının dindar olduğuda hiçbir yerde geçmiyor . Ha dindarsa ben türk değilim o zaman ? Ben sana kaynak veriyorum adamın kitabınıda alıp okuyabilirsin benim yazdığım şey dine karşı bir karalama değil sureninde ismi yazıyor aç bak oku bakalım ne yazıyormuş o surede bu kadar saçma sapan şeyleri allah o kitaba sokacaksa zaten benimde işim olmaz bu dinle .

steel slaughter
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    8mm burdaki tüm yazıları okudum merak etme arkadaşım, ona göre de yazdım, ben, dini empoze ediyormuşum ve anlattıkların bunun çevresindeki şeyler.. Bende zorla birşey yapmadım.. Kendimi hiç bir zaman üstün görmem, zaten üstünlük Allah a yakın olmadadır, buna inanan birisiyim, sadece bu konulara burdaki çoğu arkadaştan daha çok eğildim üstüne,daha çok kitap okudum v.s... Benden çok bilgili olan insanlarda var elbette,ben üstün değilim sadece bazı arkadaşlardan daha çok biliyorum dedim.Yanlış anlama.Ben insanım bende çelişki olacaktır elbette ama İslamda yok.Hata yaparım ben insanım.Kırdıysam veya yanlış şeyler söylediyse hepinizden özür dilerim..

sevenyourdesires şuan yanımda nutuk yok.. bahsettiğim herşey nutukda geçmiyor ama başka yerlerde var, mesela meclis açılırken atatürk ellerini açıp dua ettiği resmi var,araştırırsan bulursun..
    Şuan elimde izmler diye bir kitap var, ve orda Kemalizmi anlatıyor, Atatürkün sözlerinden alıntı (Nutuk dan verilmiş bu da) Birçok söz de var burda.Eğer Atatürkün el yazılarına ulşamak istiyorsan (sözde el yazısı tabii)

www.islamiyetgercekleri.org a göz atabilirsin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sevenyourdesires
    sevenyourdesires's avatar
    Erkek
    Dinci salakların ne yazdığı beni ilgilendirmiyor ağızlarına bari atatürkün lafını almasınlar o ayrı konu ertan ben sana sahte el yazısı hiçbirşey göstermedim ..
    Ben atatürkün olabilir / olmayabilir ( ingiliz büyükelçisinin bu konuda nasıl bir artniyeti olur ki öldükten sonra yayımlanmış ) bir sözünü söyledim benim görüşüm o sözdür o sözde yazanlardır o sureye bakıp inceledinmi ne yazıyor diye ? Bu tür şeylerin kurana girmesi doğalmı sence doğalsa tartışmayalım .
    Bu arada atatürk eğer meclis açılırken o duaya katılmasaydı neler olabileceğini düşündünmü hiç ? Elleri duada olması birşeyi değiştirmez bende mecburen cenazelere katıldığımda dua eder gibi yapıyorum hiç bir dua bilmememe rağmen . Ertan kardeşim kusura bakma ama sen ben ne desem aynı şeyleri söyleyip duracaksın senin kuranı sorgulama gibi bir lüksün yok bu da sana büyük ihtimal günah gelir zaten o yüzden tartışmayalım daha .

steel slaughter
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sevenyourdesires demişki ;

Ben sana kaynak veriyorum adamın kitabınıda alıp okuyabilirsin benim yazdığım şey dine karşı bir karalama değil sureninde ismi yazıyor aç bak oku bakalım ne yazıyormuş o surede bu kadar saçma sapan şeyleri allah o kitaba sokacaksa zaten benimde işim olmaz bu dinle .

Allah Kuranı Kerimde aşağıdaki ayetleri göndermiştir.Sana saçma gelebilir.Kabul de etmeyebilirsin.Ama biz müslümanlar Kuranı Kerimdeki her ayete inanıyor ve kabul ediyoruz ( zaten bu da müslüman olmanın şartlarındandır ) Sana saçma gelmesi veya senin kabul edtemen bizi ilgilendirmez.Kuranı Kerim peygamber efendimizin yaşadığı dönemde bazen bazı olaylar öncesi bazende bazı olaylar sonrasında duruma müdahale amaçlı inmiştir.Bu ayetlerin iniş sebebi de ; Ebu Leheb, Hz. Peygamberin amcası olmasına rağmen ona düşmanlık edenlerin en başında geliyordu. Karısı Ümmü Cemil de bu düşmanlığında kocasına katılır, hatta zaman zaman dikenli çalılar taşıyıp Hz. Peygamberin geleceği yollara dökerdi. Sûrede, bunların hem bu düşmanlıkları, hem de bu yüzden uğrayacakları azap dile getirilmektedir.Bu ayetlerin sana göre saçma omasının nedeni cehennem korkusu olabilir.Senin sorunun.
    Meclisinde dualarla açılmasının resimleri bile var , senin bilmemen bu gerçeği değiştirmez.Ayrıca Türk insanı dindarsa ben Türk değilim demişsin , bu sözün bile senin dindar olmamayı Türk olmaya tercih etmenden dolayı Türklüğe ne kadar değer verdiğini gösteriyor.Sana göre demek ki dindar olmamak Türk olmaktan daha önemli.

111- TEBBET SÛRESİ
    Mekke döneminde inmiştir. 5 âyettir. “Tebbet”, kurusun, kahrolsun demektir.

Bismillahirrahmânirrahîm
    1. Ebû Leheb’in elleri kurusun. Zaten kurudu.
    2. Ona ne malı fayda verdi, ne de kazandığı.
    3. O, bir alevli ateşe girecektir,
    4,5. Boynunda bükülmüş hurma liflerinden bir ip olduğu halde sırtında odun taşıyarak karısı da (o ateşe girecektir)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    http://www.islamiyetgercekleri.org/ataturk.html

bunu dinciler değil de ateistler yazmıştır, sanırım onlara salak diyorsun, ayrıca dincilik kötüdür, dindarlık farklıdır

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    aq antık sankı kılacanda :D

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Aman diim hocam 5 kılıyorum artık 5 az geliyorda extalara çıkıyorum 8-9 u buluyor.:)

@8mm
    Hacım ben hayatımı böle konulara harcadım sorun şurada 'doğma'larda bu tip şeyler tartışılmıyor.Bir kere (snn için demiyorum) sen kuranı red ettirğin için adamın ne sölediği seni ilgilendirmiyor e adamda tüm kanıtlarını o arapça yeşil renkli kitaba göre savunuyor

Elinde 0 somut delil war.

Her sene bi sürü insan gidip peygamberin hırkasını görüyor ne oluyor dahamı sevap yok ama görüyor ağlıyor vs.

sallaıbn hocam

hayat arabada 5 evde 15

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 9061 Toplam Mesaj: 69