folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İnsanın Yaratılışı Nasıl Oldu ?

İnsanın Yaratılışı Nasıl Oldu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Kendimin nasıl dünyaya geldiğimi biliyorum. İlk aşamasından son aşamasına kadar hepsi basit bilgiler olarak mevcut zaten ortaokul kitaplarında bile :F

Babamda aynı benim gibi ve onun babasıda ve onun babasıda ve onun babası ve onun babasıda öyle. Anneler de öyle tabii..

Sonuç olarak şuan yaşıyorum ve nereden geldik biz ya sorusunu cevaplayamayacağımı biliyorum :F

Din desen inanmayan var , bilim desen dinsizlik diyen var :F

Tartışmayın demiyorum da , daha önemli işleriniz varsa onları halledin aga :F

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

ulquiorra bunu yazdı:
    -----------------------------

balik_ bunu yazdı:
    beyler bu konu bilimle de felsefe ile de ilgilidir.

Bilimsel açıklama olarak nasıl yaratıldığımızın cevabını ararsan bulabileceğini sanmıyorum. Yani kimse kalkıp yoktan var etmeyi bilimsel olarak açıklayamaz.

Allah'ın sonsuz gücü ile yaratıldık. O bilinmek istediği için yaratıldık. İnsanın bedeninin kaynağı toprak, ruhunun kaynağı Allah'tır.

Sonuna Kadar Katılıyorum Hocam Bilim Neyi Açıklıyomuşki Bilim Önce Uzayda Hayat Varmı Onu Bulsun Yada Uzaylıları Ondan Sonra Yaratılıştan Bahsetsin , Sonuç Allah Bizi Ve Evreni Yarattı Yok Edecekte Yine Kendisidir Yüce Allahû Tealâdır

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

Treasure bunu yazdı:

Evet bilimsel olarak acıklayamadığımız için allah yarattı bizi.

1850 de cep telefonumuz olmadığından eğer telefon görsek onuda allah yarattı diyecektik.

Piramitleri acıklayamadığımız için onuda allah yarattı.

Çünkü biz şu anda sebebini acıklayamadığımız için bizi allah yarattı :)

sende beyincik mi var amq ya bu kadar basit şeylerle kendini kandırıyosun

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

olayın temeline inelim.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Abiyogenez

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
Toplam Hit: 11294 Toplam Mesaj: 75