İnsanın Yüzünün Pisliği Bu Kadar Mı Yüzüne Yansır !
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------@bayzin
Ahmet Türk ( Soyadını kirleten ibne )Gibi bişey yaz hocam.
Ama siyasi konularda, özellikle PKK ile ilgili konularda Kürt kelimesinin kullanılması çok yanlış. Ki PKK lı Türkler de war..
Bu işe ırkları soyları kökenleri karıştırmamak lazım.
-----------------------------
abi 50 kere diyorum orosbu çocuğuna ibne demeyin diye :|fakat bu adamın soyadı neden Türk onu merak ediyorum...
-
ibnelerinde gururu var =) öyle demeyin
-
BuZuL bunu yazdı:
The-ExTaCy bunu yazdı:
Ama siyasi konularda, özellikle PKK ile ilgili konularda Kürt kelimesinin kullanılması çok yanlış. Ki PKK lı Türkler de war..
abi 50 kere diyorum orosbu çocuğuna ibne demeyin diye :|fakat bu adamın soyadı neden Türk onu merak ediyorum...
Tamam hoca kızma :)
En iyisi biz bu herifin hiçbi bokunu yazmayalım. Tartışma çıkacak böyle giderse :D -
Tiplerini Ziktüğümün Evrim Geçirmemiş Yaratıkları :@ dtq binasında bunlar ne fantazi yapıyodur varya :) Çiftleşme misali ;)
-
bayzin, 22/10/2008 7:30:36 PM tarihinde 48 saat sureyle banlandi. Banlanis Sebebi: O serefsize Turk soyadini yakistirmayabilirsin ama bende senin yakistirdigin soyadini yakistirmiyorum o serefesize.ARamizda kral gibi kral Kurt kardeslerimiz var daha dikkatli ol hoca.Bu ulkenin anasini aglatan , milletin kanini somuren , bu cografyada yasayan insanlarin arasina nifak tohumlari ekmek isteyen herkes bizim dusmanimizdir.Bizim kulturumuzde kafatascilik yoktur , bizim kulturumuzde bir baska milleti horgormek yoktur..biz anadoluyuz , biz Turksek bize yakisir sekilde kardeslik nedir cihana gostermekte boynumuzun borcudur.Yaptiginiz hareketlerin actiginiz konularin neye kime hizmet ettigini iyi bilin.
Cidden kim banlamissa cok güzel açıklama yapmış...Banlayan kisiyi tebrik ederim :)
-
bu dtpnin alayı şerefsiz
-
BuZuL bunu yazdı:
The-ExTaCy bunu yazdı:
üvey annesinin adıda türkiye .soyadı kanunu çıkınca vatana bağlılıklarının göstergesi olarak almışlar bu soyadı.
banlanan arkadaş bunu bilse belki banlanmasına gerek kalmazdı.
oluyor işte kasadan çürük domates te çıkıyor.
-
ArkadaşLar kusra bakmayın ama bu g.tün partisini destekLeyenLer kürtLer..Eee bunLarın partiden bi hatun hapisten çıktı kürdistan bayrakLarı açıLdı,Kürtce sözLer kürtçe şarkıLar söyLendi.."Nevruz'u" Nevroz yapan kürtLer..BunLarında katıLdığı nevroz(!) şenLiklerinde çaLınan şarkıLar,sözLer kürtçe ve bunu yapanLar kürtLer.Partinin renkLeri Kürdistan bayraının üç rengi..AdamLarın açıkLamaLarı,konuşmaLarı,mitinLerdeki şarkıLar konuşmaLar kürtçe..
Şimdi geLeLim asıL konuya Bu adam Kürt değiLmi? Kürt Soyadı buna yakışmaz mı? BaL gibi KÜRT işte o. ç. daha neyin tartışması oLuyo..Bayzin arkadaş banLanmış ama güzeL söyLemiş Bu adam TÜRK soyadını haketmiyor..!!
-
ülkeyi böleni görmek için tvye değil aynaya bak
-
Apo'yla Barzani aynı tarafta olamazlar.İkisi karşıttır.
Barzani Nakşibendi'dir.Ona inanan kürt kardeşlerimizin ve sözde kürdistan devletinin kurulmasını isteyen halkın kalabalığıda bu tarikata dayanır biraz.
Zaten Fetullah Gülen hareketinin de amacı bir Kürt-İslam devleti kurmaktır.
Ama Pkk'yı hangisi daha çok yönlendiriyor dersen onu araştırmak gerekir.Zaten Pkk artık .rospu gibi bir örgüt oldu şimdi daha çok Suriyelilerin kontrolüne geçmeye başlıyor.
Neyse, bunlar halkı kandırmak için yapılan sıradan konuşmalardan/mitinglerden biri.Fazla şaşırmamak lazım.