folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İnsanın Yüzünün Pisliği Bu Kadar Mı Yüzüne Yansır !

İnsanın Yüzünün Pisliği Bu Kadar Mı Yüzüne Yansır !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThEDARq
    ThEDARq's avatar
    Erkek

The-ExTaCy bunu yazdı:
    -----------------------------
    pkk kürtmüş yalanın bölesini görmedim türk de dolu içinde şimdi biri çıkıp da türkler pkklıdır dese yer mi? yemez tabi adamın a.q.lar...

Bu söz yeterince açıklayıcı oldu amq. Söwecem söwemiyom acayip sinirlendim aq :D

TÜRK'ün qkk Da Ne İşi Olsun Hacı:S qkk DA bİTEK TÜRK var Oda Ahmet Türk :D:D

|| Beyaz Atlı Prensini Bekleme,Seyize Razı Ol,Yoksa Beygire Kalırsın..||
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    ThEDARq bunu yazdı:

The-ExTaCy bunu yazdı:
    pkk kürtmüş yalanın bölesini görmedim türk de dolu içinde şimdi biri çıkıp da türkler pkklıdır dese yer mi? yemez tabi adamın a.q.lar...

Bu söz yeterince açıklayıcı oldu amq. Söwecem söwemiyom acayip sinirlendim aq :D

TÜRK'ün qkk Da Ne İşi Olsun Hacı:S qkk DA bİTEK TÜRK var Oda Ahmet Türk :D:D

Hoca en baştan tüm postları oku. Yoksa böyle giderse kafayı yicem burda :|

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

The-ExTaCy bunu yazdı:

Bi şeyi kafanda istediğin gibi kurguLayıp istediğin gibi anLamak,anLatmak istersen tabi sinirLenirsin Sen resmen diyosun ki PKK'da türk'de var ağır konuşucam ama neyse. Hacı Türk bak adı üstünde bi türk'ün PKK'da ne işi var?

Sen önce şunLarı öğren PKK nedir? KimLeri barındırır içinde? AmaçLarı nedir? HedefLeri Nedir? Ne zaman ortaya çıktı? Ve en önemLisi Bugüne kadar Kaç tane TÜRK askerini şehit etti? Onu bırak o o.ç'Larının yanına inLerine çıkar mı?

Hem sinirLenicek bi sebep yok şurada insan gibi iletişim kuruyoruz. Yada seninLe ben kurmaya çaLışıyorum..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    RevengeX bunu yazdı:

The-ExTaCy bunu yazdı:

Bi şeyi kafanda istediğin gibi kurguLayıp istediğin gibi anLamak,anLatmak istersen tabi sinirLenirsin Sen resmen diyosun ki PKK'da türk'de var ağır konuşucam ama neyse. Hacı Türk bak adı üstünde bi türk'ün PKK'da ne işi var?

Sen önce şunLarı öğren PKK nedir? KimLeri barındırır içinde? AmaçLarı nedir? HedefLeri Nedir? Ne zaman ortaya çıktı? Ve en önemLisi Bugüne kadar Kaç tane TÜRK askerini şehit etti? Onu bırak o o.ç'Larının yanına inLerine çıkar mı?

Hem sinirLenicek bi sebep yok şurada insan gibi iletişim kuruyoruz. Yada seninLe ben kurmaya çaLışıyorum..

Hocam anlamıyosun. Kürtler Türklerin bi koludur. Tüm Kürtler Türktür. Sen PKK da Türklerin ne işi war diyosun. Hadi hepsini geçtim.
    İbnenin bi tanesi ülkenin başında? Ülkenin resmi resmi herkesin önünde a.q oyuyo. PKK nın içinde Türklerin olması anormalmi?

Bu her ülkede böyledir. Her zaman kendi menfaatlerini düşünen orosupu çocukları mewcuttur.

Türk tarihine bak hoca. Orta asyadan sonra nasıl dağılmış incele. Türk diliyle Japonların dilin de bile akrabalık war. Bilimsel olarak kanıtlanmış bişey.

Wede sen ülkenin doğuda yaşayan kökenleri farklı olan insanlarına Türk değil diyosun.

PKK nın amacı Kürdistan dewletini kurmak diye tanımlanıyodu eskiden. Fakat onlar haritalarını çizmişler TV lerde çıktı. PKK terör örgütüdür, çünkü resmi siyasi bi gücü yoktur,  resmi olarak ülkeleri watanları yoktur!  

Askerler de zamanı geldiğinde insanları katletmiştir. Ama terör örgütü denmez.  Soksun bunu kafasına herkes.  Resmi olarak bi gücü olmayıp , dewleti olmayıp,  o dewlet uğruna sawaştığnı söyleyen her örgüt Terör örgütüdür. 

Farkına warın hoca. Bölünmeye doğru adımları atmaya başlıyo ülke a.q oyacaklar böyle giderse. Siz burda kendi halkınıza söwerken adamlar kendi soyundan insanları wuruyo dewletlerini kurmak için.

Bırakın bu iç çatışmaları.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

Şimdide KürtLer türkLerin bi KoLu oLdu :S

Hoca ya dedikLerimi anLamıyosun yada anLamak istemiyosun, Bak PKK'da türk yoktur oLamazda zaten bunu bi anLa önce. Şimdi PKK iLetişimde kürtçeyi kuLLanıyor diyarbakır'a amed diyorLar Kürtçe.. pkk'daki kürtLerin haberLerde,gazeteLerde,kitapLarda vs geneLde kuLLandığı isimLer; ahmedo,berfîn,berîwan,desmaL,deLaL,rojîn,rojbin,newroz,hewaL,diLawer,kanî,hêjar,kendaL,kawa,keje,kevok,weşîn,sîdar,êrîş,qûtê,xaza,koçero vs hepsi kürtçe yani bunLar Kürt ve kürtçe isimLer.. Daha neyi diretiosun yani? İLLa bişeyLere muhaLefetmi oLmak Lazım ya.Hoca şimdi ben haybeden boşa konuşmuorm.Tarih'e iLgim var ve tahmin edemiyeceğin kadar kitap okudum haber vs hertürLü şeyi okurum ve bu yazdıkLarım onLara dayanan biLgiLer..Tavsiyem önce biraz tarih'e bak ne de oLsa geçmişini biLmeyen geLeceğini biLemez. Birde eLement uydurup o bunun koLudur şu şunun ırkının biLmemneyidir diye yazıp germeyin insanLarı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    Hala neyi diretiyosun hoca burda? Şimdiyle alakası yok hep koludur. Türk bi genellemedir.

Tek Türk milleti biz değilizi öyle sanıp öwünme. PKK da nasıl Türk yok dersin hala? PKK yı Kürtler mi yönetiyo sanıyosun?

Artık PKK Türklere karşı bi silah hoca. Amerikalıların PKK lı larla anlaşma yaptığı bile çıktı sen hala PKK da sadece Kürt war diyosun.

Fransada eylem yapıyolar. Kürtler dağdan uçarak Fransaya mı gitmişler?

Kürtler bu ülkeye ışınlandımı?  Sen soyunun kimlerden geldiğini biliyomusun ki Kürtleri aşşağlıyosun, PKK lı diye suçluyosun?

Benim de tanıdığım Kürtler war. Gayette ülkelerini sewen insanlar. Ölmeye hazırlar bunun için.

Bunu iyi anla hoca. Terör örgütüyle ırkların bi alakası yoktur.

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

@PKK yı Kürtler mi yönetiyo sanıyosun?

Ne yani türkLer mi yönetiyor PKK'yı yok artık ya şaşırdınmı sen ?

@Kürtler dağdan uçarak Fransaya mı gitmişler?

Sadece dağdamı kürt var ?

@Kürtler bu ülkeye ışınlandımı?

Sen bu üLkeye ışınLandınmı? IşınLanmadıysan onLarda senin geLdiğin gibi geLmişLerdir.

@Sen soyunun kimlerden geldiğini biliyomusun ki Kürtleri aşşağlıyosun, PKK lı diye suçluyosun?

Ben kürtLeri aşşağıLamıyorum saptırma. Hem Türk soyu kürtLerden geLio deme miLLet güLer sana benim gibi :)

@Benim de tanıdığım Kürtler war. Gayette ülkelerini sewen insanlar. Ölmeye hazırlar bunun için.

Tanıdığın kürtLer oLabiLir tabiki,üLkeLerinide(!) severLer-sevmezLer oLabiLir buda.. Herkes bişeyLer için öLür hem ne için öLdüğün değiL ne için yaşadığın önemLidir.

@Bunu iyi anla hoca. Terör örgütüyle ırkların bi alakası yoktur.

PKK'daki çoğunLuğun kürt oLmasından zaten beLLi oLuyor bu zahmet etmeseydin..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    Türkler Kürtlerden geliyo demedim iyi oku. 

Kürtler Türklerden geliyo.  Ben nerden geldiysem Kürtler ordan gelmiş madem soyumuz aynı. Bunu kabullendin sonunda.

Gözlerinle okuduysan Amerikayla anlaşma yaptıkları ortaya çıktı dedim Türklermi yönetiyo dedin....

Sen ırkçısın hoca. Faşistsin. Türk olmayan herkese rahatlıkla küfür edebilirsin...

Konuyu saptırıyosun hoca. Amerika diyorum PKK yı Türklermi yönetiyo saçmalama diyosun.
    Türklük genel bişey şu milletler Türktür diyorum. Türkler Kürtlerdenmi gelmiş diyosun.

Türk demek Türkiye demek değil hoca bunu kafana iyi sok.
    Bu ülke ilerde kime sığıncak sanıyosun sen? Sana kim kapılarını açar sanıyosun hoca?
    Kendi ırkın açar başka kimse açmaz. Diğer Türkler açar.

O yüzden kendi soyuna sahip çık.

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

@ The-ExTaCy

Senin nereden geLdiğini biLmiyorum ama ben türk'üm hem benim kabuLLendiğim bişey yok..sen ben nerden geLdiysem onLarda oradan geLmiş diyosun demekki oradan geLmişsin ama türkLer kürtLerden geLmiyor diyorum.

Ayrıca Irkçı değiL Türk'üm :) Buarada Şu an şu konuda başından beri Senin yaptığın tek şey demogoji.. Ortada hiçbirşey yokken veya o ortada oLan konu farkLı iken sen kendi düşüncene göre çeviriyorsun yani yeterki ben hakLı çıkayım diye istiyosun ve her söyLediğime muhaLefet oLuyorsun asıL faşist sensin. Birde ne demek türk oLmayan herkese rahatLıkLa küfür edebiLirsin etseydim şuan sıraLamıştım ve banLanmıştım ayrıcada konunun ortaLarında dayanamıom sövecem diyende sensin ben küfretmem hakLı oLduğum bi konuda ama sen haksız oLduun bi konuda küfredebiLiyomuşsun demek ki..

@PKK yı Kürtler mi yönetiyo sanıyosun dedin,bende ne yani türkLer mi yönetiyor dedim? Burada america'nın Geçtiği yeri söyLer misin ?

+ @Sen soyunun kimlerden geldiğini biliyomusun ki Kürtleri aşşağlıyosun dedin bende "Hem Türk soyu kürtLerden geLio deme miLLet güLer sana benim gibi :)"

dedim TürkLer kürtLerdenmi geLmiş demedim öyLe yaLan yanLış şeyLeri söyLeyip miLLeti güLdürme dedim harbidende doğru ama espriLi oLmak iyi bişey..neyse

Türk demek Türkiye demek değil hoca bunu kafana iyi sokda demişsin saçmaLayarak.. bende türk demek Türkiye'dir demedim. PKK türk'e karşı dedim ve Türkiye iLe uğraşıo bunun neresini anLamadın veya anLamak istemedin ?

Ayrıcada Kendi soyumu seviyorum evet bana kapıLarını kendi ırkım açar kürtLer değiL..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    Hala ne diyosun.. Kürtler değilmiş. Sende anlatım bozukluğu war hoca.

"Ben kürtLeri aşşağıLamıyorum saptırma. Hem Türk soyu kürtLerden geLio deme miLLet güLer sana benim gibi :)"

Sen bunu tekrar tekrar oku. Ben Kürtler Türk soyundan geliyo diyorum sen bunu yazıyosun. 

Sen haksız olduğunu kabullenmemek için burda her söylediğimi çewriyosun.  Sana göre benim söylediğim herşey saçmalık. Çünkü sen Türk'sün dimi:)

Irkçılık bu işte. Sen Türk'sün. Türk denmeyen kimse Türk değil senin gözünde:)  Söwecem dedim çünkü sinirlendim. O kadar anlatıyorum hala tam tersini sawunuyosun.

Bayzin banlandı. Neden banlandığını okusana bi.. Ülkedeki herkesi bu Kürt bu değil diye ayırırsak nolur sen biliyomusun?
    Senden daha çok şey biliyolarmışki böyle bişey yapmamışlar. Senden daha çok biliyolarmışki Kürtler hala bu ülkede yaşıyo.

Senin söylediğin şey sadece Türk'üm. Bu kadar... Nereli olduğunu biliyomusun? Yada dedelerinin nereli olduğunu biliyomusun?

Bilsende söylemezsin sen ırkçısın hoca. Kabullen bunu..

.
Toplam Hit: 6601 Toplam Mesaj: 47