folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İnsanın Yüzünün Pisliği Bu Kadar Mı Yüzüne Yansır !

İnsanın Yüzünün Pisliği Bu Kadar Mı Yüzüne Yansır !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Tüm PKK'lı orospu çocuklarının Kürt olması,

Tüm orospu çocuklarının PKK'lı ya da Kürt olması manasına veya

Tüm Kürtlerin orospu çocuğu ya da PKK'lı olması manasına gelmez. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek

bu genelleme felan deil sizin yaptığınız..önyargıdır..gaza gelmektir..bi partiye oy vereni koyun olmakla suçlarken daha salak konuma düşmektir..hiç düşünmeden fikir oluşmaz kafada..bunu artk anlayın amk

@RevengeX

bizim konuştumuz şey "Kürt" soyadının bir Kürde değil bir pkk lıya yakıştırılması arkdaşm.oke.

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    RevengeX bunu yazdı:
    -----------------------------

ArkadaşLar kusra bakmayın ama bu g.tün partisini destekLeyenLer kürtLer..Eee bunLarın partiden bi hatun hapisten çıktı kürdistan bayrakLarı açıLdı,Kürtce sözLer kürtçe şarkıLar söyLendi.."Nevruz'u" Nevroz yapan kürtLer..BunLarında katıLdığı nevroz(!) şenLiklerinde çaLınan şarkıLar,sözLer kürtçe ve bunu yapanLar kürtLer.Partinin renkLeri Kürdistan bayraının üç rengi..AdamLarın açıkLamaLarı,konuşmaLarı,mitinLerdeki şarkıLar konuşmaLar kürtçe..

Şimdi geLeLim asıL konuya Bu adam Kürt değiLmi? Kürt Soyadı buna yakışmaz mı? BaL gibi KÜRT işte o. ç. daha neyin tartışması oLuyo..Bayzin arkadaş banLanmış ama güzeL söyLemiş Bu adam TÜRK soyadını haketmiyor..!!

Kürdistan bayrağının bişeyi yok hoca. Ki eskiden Kürdistan wardı. Yani bu herif yokken de(!) wardı Kürdistan.

Kürdistanın bayrak renkleri o renkler. Bunun o partinin bayrağı olması da gayet normal. Adam Kürt haklısın bişey demiyoruz.
    Türk soyadını haketmiyo tamam bu da doğru.

Gelelim asıl konuya. Hiçbir şekilde resmi siyasi gücü olmayan insanların, katlederek oluşturdukları bi terör örgütüdür PKK.
    Kürtler tarafından oluşturulmuş bi terör örgütü. Ki Türkler de wardır içinde başka milletler de..

Türkler tarafından Amerikalıları katleden bi terör örgütü oluşturulsa, ki buna biçok kişi terör örgütü demez, sen onları sawunurmusun?
    Bi tane Amerikalı gelip sana Türkler böyle bi örgütle milletimi katlediyo hepsi oç dese bunu kabullenirmisin?

Bi grup salağın yaptığını için bir sürü insan niye zarar görsün, dışlansınki?

Kürt soyadı yakışsın weya yakışmasın, birine hitap ederken Ali Türk, Veli Türk, [Ad Soyad] + Türk gibi bişey kullanan war mı?

Adam Kürtse bu onun doğduğu bölgeden dolayıdır. We biz burda bunu tartışırken bile biçok KÜRT doğuda kendi kökeninden olan insanlarla sawaşıyo.
    Bunu Türkiye Cumhuriyeti için yapıyo. We  daha önce de yaptılar.

Kim diyebilirki Kürtler bölücüdür?

Eğer öyle diyosa gitsin kendisi sawaşsın doğuda. İsteyen gönüllü asker olabilir. Ülkeyi sewmek lafla olmaz.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    Musket bunu yazdı:

Tüm PKK'lı orospu çocuklarının Kürt olması,

Tüm orospu çocuklarının PKK'lı ya da Kürt olması manasına veya

Tüm Kürtlerin orospu çocuğu ya da PKK'lı olması manasına gelmez. 

Zuhahaasdasd :D:D

Hala diretenler warsa bu yorumu tekrar tekrar okusun :)

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

işte kayıp 13. avrupa ırkı.

neanderthallerin soyu gene artıyor.bu gidişle dünyayı istila edecekler.

Ayrıca çok şekersin :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

@Türkler tarafından Amerikalıları katleden bi terör örgütü oluşturulsa, ki buna biçok kişi terör örgütü demez, sen onları sawunurmusun?
    Bi tane Amerikalı gelip sana Türkler böyle bi örgütle milletimi katlediyo hepsi oç dese bunu kabullenirmisin?

Eğer bu o.ç benim üLkemi böLerek kendiLerine bi devLet kurmak isterLerse ve bende KatLeden tarafta yada etmiyen tarafta(farketmez) oLsam bana o.ç denmiş kimin umrunda ? Sonuçta ben üLkem için yaparım bunu.

Birde Pkk'nın içinde türkLerde vardır demişsin..E zaten PKK Türk haLkına karşı oLan bi terör örgütü daha doğrusu Türkiye'ye..TürkLer kürtLer gibimi ki kendi askerini insanLarını öLdürsün..Burada saçmaLamışsın biraz.

@Adam Kürtse bu onun doğduğu bölgeden dolayıdır. We biz burda bunu tartışırken bile biçok KÜRT doğuda kendi kökeninden olan insanlarla sawaşıyo.
    Bunu Türkiye Cumhuriyeti için yapıyo. We  daha önce de yaptılar.

Bu onun doğduğu böLgeden doLayıdır yanLış! Benim birçok arkadaşım doğu kökenLi ve türk oLdukLarını ısrarLa söyLüyorLar. İnsanın içinde varsa gerçekten türkse türk oLmak ve bu vatan içinde rahatça yaşamak istiyorsa vs. tmm türktür. Ama ısrarLa biz kürdistan isteriz Bu T.C birgün bitecek vs Laf ederLerse işte ozaman kürtLerdir ayrım yaparLar böLücüLerdir iLLa PKK'da oLması gerekmez böLücü oLması için.. ve çevremdeki kürtLerde böyLe. boşa konuşmurom yani doLayLı yoLdan bi sebebim var.

@Eğer öyle diyosa gitsin kendisi sawaşsın doğuda. İsteyen gönüllü asker olabilir. Ülkeyi sewmek lafla olmaz.

Zamanı geLdiğinde yani asker oLduğumuzda rahat oL canımı koyarım ortaya bunu yoketmek içinde savaşarım..Hem doğru söyLüyosun üLkeyi sevmek LafLa oLmaz daha doğrusu boş LafLa oLmaz.Herşeye göz yumarsan,çevrendekiLere,çevrende oLan oLayLara göz yumarsan kabuLLenirsen oLmaz. Yani bahsettiğin gibi üLkeyi sevmek bu değiLdir..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    The-ExTaCy bunu yazdı:

@bayzin

Ahmet Türk ( Soyadını kirleten ibne

Gibi bişey yaz hocam.  

Ama siyasi konularda, özellikle PKK ile ilgili konularda Kürt kelimesinin kullanılması çok yanlış. Ki PKK lı Türkler de war..

Bu işe ırkları soyları kökenleri karıştırmamak lazım.

abi 50 kere diyorum orosbu çocuğuna ibne demeyin diye :|

fakat bu adamın soyadı neden Türk onu merak ediyorum...

soyadının Türk olmasının nedeni: önceden bayzininde sölediği gibi Kürttü şerefsizin ama ağababaları bi yere gelemessin bu soyadla diyerek yüce Türk soyadını layık gördü

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    Hocam anlatamıyorum galba.

Tüm Kürtler TÜKRTÜR. Tüm Azerbaycanlılar TÜRKTÜR. Tüm Türkmenistanlılar da TÜRKTÜR.

İstiyolarsa götlerini yırtsınlar yine hepsi Türk.

Türkmen, Azeri, Kürt kelimeleri boşunamı kullanılıyo peki ?

TÜRK demek Türkiyede doğmak demek değil..!  Herif istediğni desin Kürt olsun Türk olduğunu inkar etsin o herif yine Türktür.

Ayrıca Türklerin PKK örgütüyle hiç bağlantısı yok madem, niye Türkiyede PKK yı koruyucu eylemler yapılıyo ?

Her ülkede hainler wardır bunu herkes kafasına soksun.

We diyosunki 'Amerikalılar ülkeme kendi dewletlerini kurmak isterlerse......'

PKK lılar için zaten bi Kürdistan war. We sen onlar için düşmansın. PKK lılarda Türkiye halkına o.ç diyo.

Türklere değil Türkiyeye!

Daha da bu konuya Kürtlere hakaret eden yorum yazılmasın aq. Yazanlarda nereli olduklarını annesinin babasının nereli olduğunu söylesin.

Ona göre kökenlerini bulalım öyle hakaret edelim...

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hocam soyadında türk yazıyo die adama neden dalaşıyorsunuz ki? türk yazınca adam türk mü oluyo hayır sonucta tayyoşda türküm dio ama bin şahit ister önemli olan türküm demek değil türk yazmak değil önemli olan insanın türklük kavramını tam anlamıyla bilmesi ve içinde yaşamasıdır. banane onun soyadının ne olduğundan belkide soyu aşırı derecede türkiye bağımlısıydı bir bu o.ç. çıktı

şimdi tüm mesajları okudum ama hala anlamadığımız anlamak istemediğimiz birşeyler var! insanları aynı kefeye koymak... aklın var düşünebilen bir yaratıksın her koyun kendi bacağından asılır neden genelliyorsun ki? pkk kürtmüş yalanın bölesini görmedim türk de dolu içinde şimdi biri çıkıp da türkler pkklıdır dese yer mi? yemez tabi adamın a.q.lar... aynı şekilde pkklıları birey olarak sınıflandıracaksın ahmet türk gibi bir adam yüzünden tüm kürtlere pkklı demiceksin... yeri geldiğinde bu cennet vatan için kanlarını dökenler arasında kürtler de var neden o zaman cıkıp da kürtler vatanım için savaştı denmiyor? avrupa da amerika da türkler için barbar ve katil diyorlar bir arkadaşım amerikada ingilizce kursuna gidiyordu orada türkleri barbar gösteren katil gösteren videolar izletiolarmış... böle bir durumda çıldırıyoruz delleniyoruz tamam arada bir iki tane var ama türklüğümüze laf etmesinler diyoruz bu da aynı şey... aynı şekilde müslümanlar için katil dediklerinde hop adam ol akkıllı ol aklını alırım diyoruz evet müslüman halkın içerisinde böyle adamlar var ama tüm müslümanlara genellemek yanlış... yine aynı şekilde amerikalılar şöle böle diyoruz evet içlerinde var ama hepsini genelliyoruz! işte tüm hatamız burda genellemek birey olarak ele alacaksın bunları o.ç.nu bir kefeye koyacaksın adam olanı bir kefeye koyacaksın bunun ikisini bir anda genellemiceksin...

ha biz bu genelleme kafasıyla gidersek bizim aramızdaki çatışmalar bölünmeler sorunlar asla bitmez... o.ç. nu zükeceksin adam olanı namuslu şerefli haysiyetli adamı koruyacaksın. ben bir türküm bundan gurur duyuyorum vatanımı da çok seviyorum ama öyle kürtler var ki bu cennet vatanı benden daha çok seviyor...

umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    pkk kürtmüş yalanın bölesini görmedim türk de dolu içinde şimdi biri çıkıp da türkler pkklıdır dese yer mi? yemez tabi adamın a.q.lar...

Bu söz yeterince açıklayıcı oldu amq. Söwecem söwemiyom acayip sinirlendim aq :D

.
Toplam Hit: 6603 Toplam Mesaj: 47