İnsanın Yüzünün Pisliği Bu Kadar Mı Yüzüne Yansır !
-
Irkçıyım dediğimde Konuyu saptırmaktan,demogoji yapmaktan ve söyLediklerimi çevirmekden vazgeçicek misin? Eğer vazgeçeceksen Evet IRKÇIYIM..Çünkü söyLedikLerimi anLamaman garip geLiyo bana ve sürekLi yapıosun bunu ..
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------
Irkçıyım dediğimde Konuyu saptırmaktan,demogoji yapmaktan ve söyLediklerimi çevirmekden vazgeçicek misin? Eğer vazgeçeceksen Evet IRKÇIYIM..Çünkü söyLedikLerimi anLamaman garip geLiyo bana ve sürekLi yapıosun bunu ..
http://www.turkforum.net/showthread.php?t=541611
Oku hoca. Kürtlerin tarihini biraz oku!
Eğer hala diyosanki Kürtler Türk değil, sen kitap yaz bunu TV lerde yayınlasınlar herkes Kürtler Türk değil desin tamam mı. -
The-ExTaCy bunu yazdı:
RevengeX bunu yazdı:
Eğer hala diyosanki Kürtler Türk değil, sen kitap yaz bunu TV lerde yayınlasınlar herkes Kürtler Türk değil desin tamam mı.
-----------------------------Ya bırak eLemanın biri,hemde Profesör yazmış bişeyLer..güya tarih :D
Ya bak güzeL arkadaşım şimdi TürkLer Türk soyundan geLir KürtLerse Arap ve hint karışımı bir ırktır anLadın? yani bu saçma yazıLarı okutacağına önce adamLarın ırkını araştır sonra geLip bana burada mamaL oku çok biLiyormuş gibi..Hem sor bakayım onLara ben Türk soyundan geLiyorum diyebiLecekLer mi?
Ayrıca bi ırkı oraya buraya çekmektende vazgeç artık Ben aLeviyim açıkca söyLüyorum bu biLe azınLıkta PKK tarafına çekiLmeye çaLışıLıyor..Yani iLLa bişeyi biyere çekecekLer..:S
Şimdi Kürt arkadaşLar aLınmasın ama kürtLerin kurduğu bir devLet yok,hiçbir yazıLı antLaşmaLarı yok,hiçbir resmi bayrağı veya resmi diLi yok adamLarın edebiyatı biLe yok,diL biLgisi desen oda yok kısacası tarzanca denen bi diL iLe iLetişim kuruyorLar..Araştır bakayım hangi türk ırkı böyLe hangisinde yukarıdaki saydıkLarımdan yok? Mantık biraz yaa :S
Bide bana demezmisin tarih oku diye ayrıca kitap yazmama gerek yok bu biLinen bi gerçek zaten yazsam abes kaçar :)
-
bana göre şu an etraftan gördüğünüz izlediğiniz haber vs yayınlarla içinizdeki milli duygumuz artmış durumda.
bu zamanda kendinizi sabır ve sukunet içerisinde tutarsanız siz kazanırsınız. amaçları insanımızı proveke etmek.
lanetlenmiş pis yaratıklar içimizdeki birliği bozamayacaklar. kendinize hakim olun. Aklı selim takılın.
-
O resimdeki TaboLoya bakıyorumDa yüzümüze bakaraK haLA ŞereFsiz`liklerine Devam Edip birşeyler yapmaya calışıyorlar ki .. Ben eminim Bu gibi Kansızlara Aramızda Yer YoK ... imaknım Olsa yADa birisi bu imkanı bana VerSe bu kansızların kökünü kuruturum hatta simdi Tekek teker Kafalarına sıkarım ...
Dip NOT: bu ARada TüRKLER KArDEŞtir TürK kürT ayrımı Yapmam AMA bu Şerefsiz KAnsızlar NE türK nede küRTTür ŞeyTan diyoR AL c4 ü git bunların genel mekrezine patlat Geberip gitsin soysuz ibhneler
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------The-ExTaCy bunu yazdı:
RevengeX bunu yazdı:
Eğer hala diyosanki Kürtler Türk değil, sen kitap yaz bunu TV lerde yayınlasınlar herkes Kürtler Türk değil desin tamam mı.
-----------------------------Ya bırak eLemanın biri,hemde Profesör yazmış bişeyLer..güya tarih :D
Ya bak güzeL arkadaşım şimdi TürkLer Türk soyundan geLir KürtLerse Arap ve hint karışımı bir ırktır anLadın? yani bu saçma yazıLarı okutacağına önce adamLarın ırkını araştır sonra geLip bana burada mamaL oku çok biLiyormuş gibi..Hem sor bakayım onLara ben Türk soyundan geLiyorum diyebiLecekLer mi?
Ayrıca bi ırkı oraya buraya çekmektende vazgeç artık Ben aLeviyim açıkca söyLüyorum bu biLe azınLıkta PKK tarafına çekiLmeye çaLışıLıyor..Yani iLLa bişeyi biyere çekecekLer..:S
Şimdi Kürt arkadaşLar aLınmasın ama kürtLerin kurduğu bir devLet yok,hiçbir yazıLı antLaşmaLarı yok,hiçbir resmi bayrağı veya resmi diLi yok adamLarın edebiyatı biLe yok,diL biLgisi desen oda yok kısacası tarzanca denen bi diL iLe iLetişim kuruyorLar..Araştır bakayım hangi türk ırkı böyLe hangisinde yukarıdaki saydıkLarımdan yok? Mantık biraz yaa :S
Bide bana demezmisin tarih oku diye ayrıca kitap yazmama gerek yok bu biLinen bi gerçek zaten yazsam abes kaçar :)
Hint-Atap karışımı oldu şimdi nedense.. Neden bunu daha önce söylemedin peki?
Sana laf anlatılmaz hoca. Aynı coğrafyada yaşadığın insanları kendinden kabul etmiyosan bu senin sorunundur. Onların değil.
Bi yorum wardı orda okudunmu onu. Neden 80 den sonra böyle bi düşünce oluştu daha öncesinde yoktu diye.
Sen 80 yılında warmıydın hoca:)? Etkilerini yaşadınmı o yılın?
Sana bişey söylenmez. Bi kişi bile burda gelip dememiş Kürtler Türk değildir diye. We sen çıkıp diyosun.
Belge werdim eline, araştırmalara dayalı bi belge. Sen belgeyi değil yorumları okuyosun :)
Daha fazla zorlama hoca. Hala neyi diretiyosun anlamadım...