İnsanlar Neden Cam Kenarına Oturmak İster?
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------
Koridor tarafı hem boşultur hemde karşında yabancı biri olur koridordan da devamlı birileri geçer.İnsan tabiyatı gereği güvende olmak ister.Fazla yabancı güvensizlik kat sayısının artması,kordiorda ki boşluk hissiyatı dayanıcak saklanıcak sığınıcak bir yerin olmayışı ile güçsüz hissetmenin nedenidir.Farkındalığımızı bilinç sağladığı için,bu gerçeklikte bilinçaltı ürünü olduğundan neden cam kenarına oturduğumuzun sebebine can sıkıntısı vs deriz.Her gün aynı yoldan geçsek dahi yine cam kenrına oturmaya meyillizdir.Tam güvenli cenin pozisyonu alamayan insanın camı dışarıya karşı sığınacağı kendi alanı yaratıcağı bir yer miş gibi görme iç güdüsüdür.
-----------------------------güzel yorum olmus be ilginc bir bakış açısı.
-
kartalkethuda bunu yazdı:
antalya yada izmir arabası değilse cam kenarı isteyip kafayı cama yaslayıp uyurum ben :D
antalya ve izmir arabası oluncA ne oluyor -
tabi bu şehirler arası otobüsteyseniz geçerli..
minibüslerde de şöyle bi durum var gördüğüm teyzelerin hepsi koridor tarafında oturup cam kenarını mundar ediyor..
teyze vs teyze olduğu zaman da genelde sonradan gelen kazanıyor.
koridor tarafında oturan teyze: sen nerde inecen?
sonradan gelip koridor tarafında oturan teyzeyi cam kenarına sürüklemeye çalışan teyze: ilerde inecem kay kay..
-iyi (sıkıla sıkıla kayar cam kenarına)
çünkü bir teyze için cam kenarından çıkmak ölüm gibi gelir.. anlamıyorum neden ki.. inmek bu kadar zor birşey mi. zaten minibüs durduktan 20 sn sonra iniyorlar anca..
-
doganbaharozu bunu yazdı:
kartalkethuda bunu yazdı:
antalya yada izmir arabası değilse cam kenarı isteyip kafayı cama yaslayıp uyurum ben :D
antalya ve izmir arabası oluncA ne oluyor
-----------------------------zannımca antalya ve izmir otobüslerindeki kız populasyonu sayısının fazlalığı uyku bozukluğuna sebep oluyor :)...
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------tabi bu şehirler arası otobüsteyseniz geçerli..
minibüslerde de şöyle bi durum var gördüğüm teyzelerin hepsi koridor tarafında oturup cam kenarını mundar ediyor..
sonradan gelip koridor tarafında oturan teyzeyi cam kenarına sürüklemeye çalışan teyze: ilerde inecem kay kay..
çünkü bir teyze için cam kenarından çıkmak ölüm gibi gelir.. anlamıyorum neden ki.. inmek bu kadar zor birşey mi. zaten minibüs durduktan 20 sn sonra iniyorlar anca..
-----------------------------harbi ya bideminibuslerde koridora oturma sevdalısı teyzeler var
-
doganbaharozu bunu yazdı:
-----------------------------pessimist bunu yazdı:
-----------------------------tabi bu şehirler arası otobüsteyseniz geçerli..
-----------------------------harbi ya bideminibuslerde koridora oturma sevdalısı teyzeler var
şimdi minibüse binip lab. a gidip gelcem. bi bakayım sistem böylemi :D
-
valla benim yok öyle takıntım koridor cam felan ;
ama kesinlikle dışarıyı görmek isteme bu olaylar eline alırsın bi kitap okursun :) olmadı mp3 player la mp3 dinlersin olmadı
anadolu firmasıyla gidersin izmire 35 milyon :) eheheh her koltukda :D televizyon istediğin filmi açar izlersin ...
En iyiside bu o yüzden koridor kenarına oturacaksamda orta kapıdan sonra bi yere otururum muavin :) daha az gelip gidiyo ve hayvan gibi muavin geldiğinde 1,5 litre su isterim :)
İçemezsin der inerken boşu koltuğa bırakırım :) süper oluyo :) ama deneyin. ...
-
en güzel yer otobusün orta tarafındaki hostun veya hostesin kola, soğuk içecek, meşrubat çıkardığı dolabın hemen arkası.. :) biniyorum oraya sonra adam tam çıkarırken bi küçük emrah bakışı.. hemen muhteşem soru geliyor mavinden.. "sizde alırmıydınız" .. eh ver bakalım diyorum ve bu fonksiyon döngüsü otogara kadar devam ediyor :)
-
adam soruyor cam kenarında oturmak istermisiniz
diğer kişi cevap veriyor neden dahamı hızlı gidiyor..:d
-
cam tarafı bence ıyı degıldır dısarı baka baka ınsanın boynu agırır ve boynunun neden agırdıgını bı turlu cozemez cogu ınsan gececen korıdor tarafına bakıcan keyfıne