folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnsanlar Neden Cam Kenarına Oturmak İster?

İnsanlar Neden Cam Kenarına Oturmak İster?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

ben şahsen düşündüm de kolumu camın kenarına saylayıp dışarıyı seyretmek hoşuma gidiyor . ama öte yandan uyuyacak olsam aynı pozisyonda uyuyamam çünkü kafam zangır zangır titrer , bu açıdan kötü...

amaan ha koridor ha cam kenarı otobüsle gitmenin her şekli b*ktan xD :D

O da yok.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Dışarısını izlemek için aksi taktirde yandaki elemana bakar gibi oluyor dolayısıyla izlenmiyor..Ne var bunda kasacak.Millet de tez konusu yapmış güdü falan :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    koridor daha iyi ki :| bide ayağını uzatacan yola kimse geçemeyecek al sana mutlu yolculuk.. en arkada oturma ama kaza falan olur koridora uçmamaya çalış ;)

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Bi keresinde İstanbuldan Vana gdiyorum. Van gölü seyahatle. Orta kapının hemen karşısındak koltukta koridor kenarındayım. Malum yolculuk 24 ila 28 sat sürüyor. Gündüz uyumuşumç Gece koridor tarafına doğru kaymış kafam. Gözümü açtım tam karşımda taburede bi adam.

Adamlar daha fazla yolcu taşımak için koridorada tabure koymuşlar bir sürü mlleti 24 saat orda götürüyolar.

Artık cam kenarı ya da koridor tarafı yok sadece. Tabure üstü verelim mi abi :D

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

keşke benim de tek derdim sıkılma veya cam kenarı falan olsa,

beni araba tutuyor ben napayım :D, sağlıklı olsam da sıkılsam önemli deil 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi

Antikky bunu yazdı:
    -----------------------------
    Koridor iyidir,sal bacağı koridora,geniş geniş oh$$
    zaten işin kötü yanı adrenalin fazlası olan muavin arkadaşın o koridorda bir aşağı bir yukarı manasız gidip gelişleri sırasında bacağın kaldığı üzücü durumdur

ayrıca birisi bana cam kenarında otur uyursun falan sonra yanındaki tip gider muavini çağırır ,garip gurup adamlar sağından solundan tutup dürterek uyandırır demişti.

he bir de bu posttan sonra cam kenarı benim recep haberin olsun silsen bile ss aldım :|

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek
    her turlu cam kenarı tercihimdir :D

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Pc-ErrOr bunu yazdı:
    RaAmLis bunu yazdı:

cam kenarını bitek kafamı cama yaslamak için tercih ediyorum koridor tarafında oldugumda boşlukta gibi oluyo  ne sağa nede sola yaslanılıo sonra boynum tutuluyor. 

cam çok titrio ya nası yaslıon.

cam kenarlarında perde oluyor onu topluyorum yastı gibi kafamı yaslıom valla cok rahat oluyor:D:

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

En ön 3 veya 4 tercihimdir inanılmaz geniş ortam oluyor önündeki servis şeyinede yastık koyup yatıyorum.Kimileri ayağını nereye uzatıon diolarda kafayı yaslayınca ayakları hissetmiyorsun bile.

Tek dezavantaj muavin sittinsene gelmiyor öne yav..k. 24 Saatlik İzmir yolundayım. Gece saat 12 susadım ama nasıl :) Gelmiyor cam kennarındayım geçemiyorum seslenemiyorum millet uyuyor. 2 ye kadar bekledim :D En sonunda kaptana dedim "Kaptan ilaçlarımı içmem lazım muavin gelmiyor bu tarafa bi çağrı atabilirmisiniz?"

İşin kötüsü yeni travego modellerinde muavini çağıracak buton yok tepede :|

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spawm
    spawm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nedeni otobüste genellikle uyurum (molalar dahil)rahatsız edilmemek için

Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim.
Toplam Hit: 6179 Toplam Mesaj: 50