İnsanlar Neden Cam Kenarına Oturmak İster?
-
ben şahsen düşündüm de kolumu camın kenarına saylayıp dışarıyı seyretmek hoşuma gidiyor . ama öte yandan uyuyacak olsam aynı pozisyonda uyuyamam çünkü kafam zangır zangır titrer , bu açıdan kötü...
amaan ha koridor ha cam kenarı otobüsle gitmenin her şekli b*ktan xD :D
-
Dışarısını izlemek için aksi taktirde yandaki elemana bakar gibi oluyor dolayısıyla izlenmiyor..Ne var bunda kasacak.Millet de tez konusu yapmış güdü falan :)
-
koridor daha iyi ki :| bide ayağını uzatacan yola kimse geçemeyecek al sana mutlu yolculuk.. en arkada oturma ama kaza falan olur koridora uçmamaya çalış ;)
-
Bi keresinde İstanbuldan Vana gdiyorum. Van gölü seyahatle. Orta kapının hemen karşısındak koltukta koridor kenarındayım. Malum yolculuk 24 ila 28 sat sürüyor. Gündüz uyumuşumç Gece koridor tarafına doğru kaymış kafam. Gözümü açtım tam karşımda taburede bi adam.
Adamlar daha fazla yolcu taşımak için koridorada tabure koymuşlar bir sürü mlleti 24 saat orda götürüyolar.
Artık cam kenarı ya da koridor tarafı yok sadece. Tabure üstü verelim mi abi :D
-
keşke benim de tek derdim sıkılma veya cam kenarı falan olsa,
beni araba tutuyor ben napayım :D, sağlıklı olsam da sıkılsam önemli deil
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
Koridor iyidir,sal bacağı koridora,geniş geniş oh$$
zaten işin kötü yanı adrenalin fazlası olan muavin arkadaşın o koridorda bir aşağı bir yukarı manasız gidip gelişleri sırasında bacağın kaldığı üzücü durumdurayrıca birisi bana cam kenarında otur uyursun falan sonra yanındaki tip gider muavini çağırır ,garip gurup adamlar sağından solundan tutup dürterek uyandırır demişti.
he bir de bu posttan sonra cam kenarı benim recep haberin olsun silsen bile ss aldım :|
-
her turlu cam kenarı tercihimdir :D
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------cam kenarını bitek kafamı cama yaslamak için tercih ediyorum koridor tarafında oldugumda boşlukta gibi oluyo ne sağa nede sola yaslanılıo sonra boynum tutuluyor.
-----------------------------cam çok titrio ya nası yaslıon.
-----------------------------cam kenarlarında perde oluyor onu topluyorum yastı gibi kafamı yaslıom valla cok rahat oluyor:D:
-
En ön 3 veya 4 tercihimdir inanılmaz geniş ortam oluyor önündeki servis şeyinede yastık koyup yatıyorum.Kimileri ayağını nereye uzatıon diolarda kafayı yaslayınca ayakları hissetmiyorsun bile.
Tek dezavantaj muavin sittinsene gelmiyor öne yav..k. 24 Saatlik İzmir yolundayım. Gece saat 12 susadım ama nasıl :) Gelmiyor cam kennarındayım geçemiyorum seslenemiyorum millet uyuyor. 2 ye kadar bekledim :D En sonunda kaptana dedim "Kaptan ilaçlarımı içmem lazım muavin gelmiyor bu tarafa bi çağrı atabilirmisiniz?"
İşin kötüsü yeni travego modellerinde muavini çağıracak buton yok tepede :|
-
nedeni otobüste genellikle uyurum (molalar dahil)rahatsız edilmemek için