İnsanlar Neden Cam Kenarına Oturmak İster?
-
neden olcank hocam karı kız ızlemek ıcın : )
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
Koridor iyidir,sal bacağı koridora,geniş geniş oh$$
en arkalarda bunaltma olayı oluyo bazen ama koridor rahat gerçekten..cam kenarında üstten gelen klimanın soğuk etkisi ses kısılması yapabiliyo.. minibüslerde en arka sağ favori.. -
ben de her zaman köşeyi kapma duygusu var :D
sınıfta bile birisi köşede oturuyosa hemen köşeyi kapmıssın diyip kaldırıyorum. ne var olm bu köşede diolar :D kapmışsın falan :D
-
hoca her sabah otobüse biniorm.. her zamanda full oluyor.. sabah kalkış zamanımı ve otobüs zamanını ayarlarım metrodan iniorm otobüse biniorm oturuorm mesela sabahları hep sağ cam tarafına güneş vuruyor.. sol taraftlar dolu oluyor bi tane yer oluo ama cam kenarı olmuo ben direk güneş çarpan yere geçiorm neden = çünkü gelip yanıma duruolar gözüme gözüme bakıolar kalk die.. hacı iyi güzelde yaşlı,engelli,hamile,gazi'lere yer verilir .. karılar gelio bakımlı bakımlı içimden 1 kere ver kalkıyım diyesim gelio ama olmuor işte .
-
dışarıyı izlemek için.
-
cam kenarını bitek kafamı cama yaslamak için tercih ediyorum koridor tarafında oldugumda boşlukta gibi oluyo ne sağa nede sola yaslanılıo sonra boynum tutuluyor.
-
isviçreli bilim adamlarının yaptığı araştırmalara göre otobüsün orta kısmında koridor tarafında oturanların ölme riski daha azmış. valla
-
hotboy bunu yazdı:
isviçreli bilim adamlarının yaptığı araştırmalara göre otobüsün orta kısmında koridor tarafında oturanların ölme riski daha azmış. valla
onlar o araştırmayı isviçreye göre yapmışlardır Türkiye şartlarında her türlü ve her koşulda Nalları dikebiliten var :)
cam kenarı uzuotobüs yolculuklarında 10 numaradır dışrıı seyrede seyrede ve herhangi bir kaza anında direk kaçarsın ve sağ tarafa dayanabilirsin uyumak içinde idealdir
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------cam kenarını bitek kafamı cama yaslamak için tercih ediyorum koridor tarafında oldugumda boşlukta gibi oluyo ne sağa nede sola yaslanılıo sonra boynum tutuluyor.
-----------------------------cam çok titrio ya nası yaslıon.
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------...
hacı iyi güzelde yaşlı,engelli,hamile,gazi'lere yer verilir .. karılar gelio bakımlı bakımlı içimden 1 kere ver kalkıyım diyesim gelio ama olmuor işte .
-----------------------------hocam toplu tasıma araçlarında bayanların fort'a mağruz kalması muhtemel olabilir. oyüzden bir an once oturmak istiyo olabilir.
--------
koridor tarafına oturunca yolu göremiyon bakacak bişi yok önünde onlarca kelle :P anca kitap okursun uyursun vs.
cam kenarında oturan dışarıyı seyreder.