İnsanlar Neden Cam Kenarına Oturmak İster?
-
isterse 48 saatlik yol olsun bi gr uyuyamadigim,soforle beraber bende otobusu surdugum icin iyi oluyo cam kenari,manzara izliyosun basini dayiycak bi kose oluyo he bide bu cam kenari olayini ilk defa ucaga bindigim zamanda istemisdim cok bilirmis gibi bileti alirken cam kenari ltf demisdim ne halt ettigimi ucak havalaninca anladim benim yuzumden geri inis yapcaklardi :) utanma belasina susdum oturdum
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------keşke benim de tek derdim sıkılma veya cam kenarı falan olsa,
beni araba tutuyor ben napayım :D, sağlıklı olsam da sıkılsam önemli deil
-----------------------------hocam bulantı hapı gibi bişey var ya ama zannımca o uyku hapı bende eskiden aynı sorunu yasardım o yuzden o hapı kullanırdım
ama bulantıyı gecırmıyor aslında uyutuyor senı dırek boylece yolu algılayamadıgın ıcın bulantı içinde fırsat bulamıyorsun:D
-
okul ve dershane gezilerinde kolidor kenarı kendim gidiyorsam cam kenarı seçerim birincide çok kişiyle konuşmak ikincide hiçkimseyle muhattap olmamaktır amaç
-
ölümü hissetmek için
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------
ölümü hissetmek için
-----------------------------her seferinde olmek için biniyorum diyorsun
-
ben cam kenarında oturup kafamı cama yasladıgımda Burnum felaket kaşınıyor.koparacak gibi asılıp kaşıyorum.anlayamdım gitti hiç böyle olan oluyormu?tamam sorunluyukta burnmuzdadamı rahatsızlık var anlamayamdım. ilginç ya
-
benim takıntım daha kötü şöförün arkası yani sol cam tarafı olmazsa hiç binmiyorum çünkü kaza anında şöförün refleks icabı kendi canını koruyacağını düşünürek bende yırtarım edasıyla sol camı seçiyorum. bide arabaya herkesten önce binmeye çalışıyorum bagajda gözüme bir yer kestirdim ilk gittiğimde orası boş oluyor esyalarımın üstüne kimsenin eşyası konmuyor(bi kere pekmez dökmüşlerdi akıllandım).
-
nazmanya bunu yazdı:
-----------------------------benim takıntım daha kötü şöförün arkası yani sol cam tarafı olmazsa hiç binmiyorum çünkü kaza anında şöförün refleks icabı kendi canını koruyacağını düşünürek bende yırtarım edasıyla sol camı seçiyorum. bide arabaya herkesten önce binmeye çalışıyorum bagajda gözüme bir yer kestirdim ilk gittiğimde orası boş oluyor esyalarımın üstüne kimsenin eşyası konmuyor(bi kere pekmez dökmüşlerdi akıllandım).
-----------------------------hocam bos ver sen seyahat etme ya yazık valla
-
doganbaharozu bunu yazdı:
-----------------------------nazmanya bunu yazdı:
-----------------------------benim takıntım daha kötü şöförün arkası yani sol cam tarafı olmazsa hiç binmiyorum çünkü kaza anında şöförün refleks icabı kendi canını koruyacağını düşünürek bende yırtarım edasıyla sol camı seçiyorum. bide arabaya herkesten önce binmeye çalışıyorum bagajda gözüme bir yer kestirdim ilk gittiğimde orası boş oluyor esyalarımın üstüne kimsenin eşyası konmuyor(bi kere pekmez dökmüşlerdi akıllandım).
-----------------------------hocam bos ver sen seyahat etme ya yazık valla
-----------------------------
mecbur olmadıkça binmemeye çalışıyorum. ama bu korkunun bir sebebi var , bir keresinde gece yollar karlıydı tam şöförün olduğu tarafa kocaman bir köpek atladı(garibim farklı renk görünce yiyecek sandı heralde) adamda kırdı köpeği sağ tekere denk getirdi (siz siz olun taşa çarpın köpeğe çarpmayın koca arabanın sağ tarafını perişan etti). araba nerdeyse takla atacaktı halbuki takla atsa benim olduğum tarafa yani şöför tarafına yatacaktı araba.