folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İnsanlar Neden Tayyip‘E Oy Verir/Severler (Kendi Tespitlerim)



İnsanlar Neden Tayyip‘E Oy Verir/Severler (Kendi Tespitlerim)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek


    Her ne kadar güncel konu da olsa siyasi konuların bu bölünme açılması kesinlikle yasaktır. 
    Siyasi konuları Derin Konular kategorisine açınız.

     

    amk kurallar değiştiyse bundan sonra bende dalıyom yönetim bilginize... sonra bıdı bıdı yapmayın amk


    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mart/2004
    Erkek

    http://gundem.milliyet.com.tr/kibris-i-sarsan-goruntuler-/gundem/detay/1857143/default.htm

    AKP in a nutshell.

    Tavıkları skip skip sonra "Bene komple kurdular!".


    while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Eylül/2006
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

    http://gundem.milliyet.com.tr/kibris-i-sarsan-goruntuler-/gundem/detay/1857143/default.htm

    AKP in a nutshell.

    Tavıkları skip skip sonra "Bene komple kurdular!".

    Adeletine yandigimn ulkesi ya tavuklari sikip sikip millete yediren bi kurulusa  7 gun  kapatma cezasi 

    kamera sakasi gibi amk ya :s


    Nev-i Şahsına Münhasır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Şubat/2005
    Erkek

    Siyaseti takip ederim ne feys ne twit de hiç yorum yapmam. Çünkü klavye delikanlısı çok. Sidik yarıştıramıyorsun. Yorumların çoğunu okudum. Sol ve chp (mhp) neden kaybediyor ? Hep küfür. Hep Küfür. Hep Küfür. Saygı sıfır. akp'ye oy veren piç oluyor beyinsiz oluyor, koyun oluyor. Feyste listemde vardı baya abartıp kavgada edilen küfürleri rahatlıkla yazıyorlar. Hani saygı ? Hani özgürlük ? Hani hoşgörü ? Siz milleti dışladıkca milleti bağrına basan özgürlüğünü tanıyan onları rahat ettireceğini vaad eden insana yönelir. Siz hiç bir insana p.ç kurusu gel bana oy ver dediğinde. Tabi abi al sana oyum diyen bir hakikaten beyinsiz varlık gördünüz mü ? Diğer partiler. Oyunuza saygımız sonsuz. Bizim icraatlerimiz bunlar. Oy verirseniz bu icraatler devam eder. Vermesseniz de sizin görüşünüz diyor. ılımlı yaklaşıyor. Küfür yok, aşağılama yok. Hala bu sayfada bile bir ton küfür var. Görünen o ki ayakkabı kutusu, yolsuzluk, içeri alınan kişiler ve bakanlıkların başına gelen herşey, gezi olayları ve yapılan tüm protestolar seçim zamanı akp'nin işine yarayacak. Hala sol partiler ve mensupları böyle mal politika izlerse akp değil 4,  10 dönem bile başa gelir.

     

    Not: Ayrıca kılıçdaroğlu chp bu ülkeyi kurdu , biz bu ülkeyi mi yönetemicez diyor ? Atatürk o zaman vardı şu anda yok. Ülkeye gram katkı ve menfaati dokunmayan yıllardır ayakta olan parti, diğer yansa 10 senede (çaldı çırptı ne derseniz diyin) ülkeye yaptığının haddi hesabı olmayan parti. Eğer son 9 aydır olan olaylar ortaya çıkmasaydı merak ediyorum, chp ve mhp ne diye siyaset yapacaktı. Proje yok plan yok. Neyse yine uzun cümleler yazdım. Seçim kazananı şimdiden belli zaten.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ocak/2014
    Dişi
    HanDSomE bunu yazdı

     Hep küfür. Hep Küfür. Hep Küfür. Saygı sıfır. akp'ye oy veren piç oluyor beyinsiz oluyor, koyun oluyor. Feyste listemde vardı baya abartıp kavgada edilen küfürleri rahatlıkla yazıyorlar. Hani saygı ? Hani özgürlük ? Hani hoşgörü ? Siz milleti dışladıkca milleti bağrına basan özgürlüğünü tanıyan onları rahat ettireceğini vaad eden insana yönelir. Siz hiç bir insana p.ç kurusu gel bana oy ver dediğinde. Tabi abi al sana oyum diyen bir hakikaten beyinsiz varlık gördünüz mü ? 

     

    Not: Eğer son 9 aydır olan olaylar ortaya çıkmasaydı merak ediyorum, chp ve mhp ne diye siyaset yapacaktı. Proje yok plan yok.

    sayfalarca yazıp anlatmaya çalıştığımı birkaç cümleyle özetlemişsin. tebrik ediyorum :))))))


    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük. Bir başka bahar için sadece yaprak döktük. (Mevlana)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 09/Kasım/2003
    Erkek

    Cahilliklerinden 

    düşünme ve analiz yeteneklerini kullanmamalarından 

    ve tabi din faktörü bundan kaynaklı sorgulama yasağının siyasette de kullanılması 

    demokrasi ve cumhuriyet özgürlük gibi kavramların ülkeye tam olarak oturtulmadan çok partili düzene geçilmesi ne yazık ki insanlar 700 yıl koyun gibi padişahın 2 dudağından çıkan şeyleri din kanun saymış haliyle bu adamlar kendi kendilerini yönetmeye alışkın değil sorgulamaya alışkın değil istiyorki eskisi gibi birileri gütsün birileri onun yerine düşünsün uygulasın o sadece he desin

    tayyip bu özlemi giderdiği için 

    milli mücadele döneminde insanlar bir şeylerin farkına vardı ve Ata'yı desteklediler memleket elden gitmeye ramak kala 

    ne bekliyorlar bilinçlenmek için yine 3. Dünya savaşı mı ? 

     

     


    Emekçiler ekmeklerini, emeklerinin karşılığı olarak ve önlenemez tarihi sürecin sonucu olarak mutlaka kazanacaklardır. Şüphesiz bu, zorlu bir dönemdir kısa vadeli ve göreceli yenilgilerden geçer.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2008
    Erkek

    Bknz: Popülizm ile yönetmek

    CAgAtAy tarafından 26/Mar/14 11:41 tarihinde düzenlenmiştir

    Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 07/Eylül/2005
    Erkek

    Adnan menderesin toprak ağası olduğu ve toprak reformuna şiddetle karşı çıkan lider olması, yıllardan beri süregelen dindar geçinen adamların,kaz gibi seçmenlerini yolması ve dindar görünme hikayesi burdan beri başlatıyor sanırım... Bu konu çokta önemli değil geçmiş geçmişte kalmışta...   


    BENİM ANLAMADIĞIM Rahmetli Erbakan hoca yalancı sahtekar tayyibe mason diyor,Fethullah Gülen yalancı sahtekar tayyibe demediğini bırakmıyor, Cübbeli Ahmet hoca yalancı sahtekar, akpye demediğini bırakmıyor AMA BİR TEK ERDOĞAN DİNDAR DİMİ ? Bir tek erdoğan doğru bütün din adamları KÖTÜ DEĞİL Mİ?  

    Akp seçmeni,önceden oy veriyor olabilr haklı gerekçeleride olabilr ama bu saatten sonra oy veriyorsa YA SATILIKTIR YADA MENFAATİ VARDIR BAŞKA SEBEBİ OLAMAZ...


    Hırsızlık,adam öldürmeye teşebbüs,ihaleye fesat karıştırma,gücünü kullanıp iş adamlarından haraç kesme,medyaya baskı ve dayatma,dini değerlerle alay etme,rakip partideki adamlara kumpas kurma,pkk liderine ülkeyi sunma,iffetsizlik,evli eşini aldatma,ülke sırlarını iranlı bebenin ayağına serme,silah kaçakçılığı vs.vs. daha ne yapacak ki BU ADAMLAR OY VERMEYİN AQ.  

    Dik dur eğilme diye bağıranlar eğilseler işte anladınız onuda yapacak adamlar.. HALA AKP DİYECEKLER ONDAN SONRADA...



    Dipnot: Ayrıca chp geçmişte yaptığı hatalardan ders çıkardıki türbanı serbest bıraktıran parti oldu.. Chp gel kaldıralım ben destekçinim diye gaz vermeseydi akp 21156165198 sene daha türban üzerinden prim yapmaya çalışırdı... Chp sıkıştırınca mecbur kaldı... Sağa yönelik  adamları aday yapmaları,halka ulaşmaları,kapı kapı gezmeleri,oy almadığı illere ilçelere gitmeleri vs.vs bir çok şey sayabilirm. Hala chpden dolayı akp diyenler varsa AKP NİN YAPTIKLARININ 1000000 de 1ni chpliler yapsaydı taşlıyarak öldürürzdünüz adamları orasıda ayrı... Mesela türbanlı gazeteciyi tayyip yerine,kılıçdaroğlu attırsaydı ağızlarından salyalar aka aka chplilere hakaretler saydırırdınız. O yüzden chp kötüdür,mhp kötüdür birilerine göre eyvallah ama bu AKP nin ne kadar PİSLİĞE BATTIĞINI GİZLEMEZ VE ONLARA OY VERME GEREKÇESİ OLDUĞUNUDA GÖSTERMEZ..

    persian tarafından 26/Mar/14 16:23 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    HanDSomE bunu yazdı

     Hep küfür. Hep Küfür. Hep Küfür. Saygı sıfır. akp'ye oy veren piç oluyor beyinsiz oluyor, koyun oluyor. Feyste listemde vardı baya abartıp kavgada edilen küfürleri rahatlıkla yazıyorlar. Hani saygı ? Hani özgürlük ? Hani hoşgörü ? Siz milleti dışladıkca milleti bağrına basan özgürlüğünü tanıyan onları rahat ettireceğini vaad eden insana yönelir. Siz hiç bir insana p.ç kurusu gel bana oy ver dediğinde. Tabi abi al sana oyum diyen bir hakikaten beyinsiz varlık gördünüz mü ? 

     

    Not: Eğer son 9 aydır olan olaylar ortaya çıkmasaydı merak ediyorum, chp ve mhp ne diye siyaset yapacaktı. Proje yok plan yok.

    sayfalarca yazıp anlatmaya çalıştığımı birkaç cümleyle özetlemişsin. tebrik ediyorum :))))))

    tamam varsa kardeşini öldüreyim, sonra hoşgörü bekleyeyim senden. Kardeşini veya anneni öldüreyim ama koridora badana yaptırayım, çıkarkenke annenin sakladığı altınları çalayım ama mutfağa iki ekmek bırakayım, önceki giren hırsızlar da çalıyor diye savunma yap sende.

    Hoşgörü duvarı aşıldı o nedenle hoşgörü gösterilmiyor, hakaretler ve aşağılamalar ise şu yüzden, Hitler milyonlarca yahudiye zulm ettiğinde yaptığı yasaldı ve bunlara müdahale etmeyi bir bırak buna fanatikçe destek çıkan, total war deyince çıldıran bir halk vardı. Aynı zamanda Hitlerin yaptığı tüm muhalafeti bir potada eritip yoketmek oldu. Bu gün tayyibin yaptığı bir hareket bu adamın hareketlerinden farksız değil. Geleceğin olası fanatiği olarakta sana hoşgörü falan yok.

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halat
    halat's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Aralık/2009
    Erkek

    Açın, şuanda konuştuğu Zonguldak mitingindeki sesini bir dinleyin. Neden oy verildiği konusunda bir şeyler belirir kafanızda.


    ------- tinyurl.com/capulcunundrami ------- tinyurl.com/taktaktaktilar -------
Toplam Hit: 9237 Toplam Mesaj: 66