İnternet Hızını 8 Mbit Sabit Yapmak İsteyenler Gelsin
-
DH'deki konudan çok yararlı bir şey buldum.
8 Mbit limitsiz paket kullananlar 8 Mbit'i göremiyorsa ve hızını 8 Mbit'e sabitlemek istiyorsa aşağıdaki linkten sorununu açıklasınlar.
Not:Daha dün yazdım sadece hızım 3 Mbit'di sinir oluyordum yarın evi aradılar ve 8 Mbit'e sabitlediklerini söylediler.
Şuanda 8 Mbit ile indiriyorum mutluyum huzurluyum.
http://donanimhaber.com/ttnet/default.aspx?pid=3
-
ben bir günde ttneti 5 kere aradım yine çıkarmadılar ?
-
8 mbit download hızın ne kadar, hız testlerinde 7 megabit görünüyor benim hızım normalde 940 kb civarı download hızı
-
yaw bizdeki 8 mbit de akşam oldugu zaman hep bağlantı kopuyor her akşam bu oluyor ama modemden desem degil her gün akşamımı bekliyor bu modem :D
-
çünkü sizin santralden gelen bakır kablolardan tut aradaki mesafe port vs. herşey etkiyor hız faktörünü.
öyle 8yap yaptım 3yap yaptım hocam benimki 5.5 sabitle vs. yok öyle bi dava :) -
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------
çünkü izin santralden gelen bakır kablolardan tut aradaki mesafe port vs. herşey etkiyor hız faktörünü.
öyle 8yap yaptım 3yap yaptım hocam benimki 5.5 sabitle vs. yok öyle bi dava :)
-----------------------------,sıkıntı orada zaten adamlar yetmiyor 4 e sabitledik diyorlar
-
Ah smile adsl kullanmanın ezikliği ahh
-
Abi kusura bakma da site sanki phising gibi geldi bilmiyorum yine de ama. Ttnet niye donanımhaber sitesinin altında ? Yanlışsam özür.
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------
çünkü sizin santralden gelen bakır kablolardan tut aradaki mesafe port vs. herşey etkiyor hız faktörünü.
öyle 8yap yaptım 3yap yaptım hocam benimki 5.5 sabitle vs. yok öyle bi dava :)
-----------------------------he ben yalan sölüyom ölemi ?
alakası yok 3 mbit ile indiriyordum ttnet'i aradım altyapınız bu kadar destekliyo dedi.
buraya konuyu girdim yarını hemen aradılar 8 mbit'e sabitledik dediler şuan 8 mbit ile çekiyorum.
@Explosive
Sorunu oraya yaz direk çözerler hocam.
@maxxis39
fake olurmu hocam hiç :)
-
8mbps a kadar (sahte ) hız düşürmesi ile ilgili bi anı
8mbps sınırsız kullandım 1 ay bildiğiniz 8mbps dı sorun yok.
4mbps a geçtim ardından 8mbps a kadar a geçtim hız 4mbps sabitti
ttneti aradım bulundunuz yerde hat yetmiyor dedi , ben kullandım yetiyor dedim en yakın santral e gidip başvurucaksınız dedi
hat hızını 1 aylık 8mbps yaptım sora 8mbps a kadar a geçtim şuan sorun yok çogunlukla 8mbps arada 6 ve 5 oluyor fakat tekrar çıkıyor rahatım.
özet: hızı kafalarına göre 2mbps 3mbps 4mbps 5mbps 6mbps a sabitliyorlar kablolar ile alakası yok (yani hat desteklediği halde )
-
arkadaşlar altyapı vs bence bahane.
ben aradım adamları böle böle dedim neden 3 mbit kullanabiliyorum dedim.
adamlar bana altyapınız bu kadar destekliyo dedi.
buraya girdim konuyu ttnet'den aradılar 8 mbit'e sabitlediler neti.
bunlar ne yaptı yani ? fiber optikmi döşediler eve ?