İnternet Hızını 8 Mbit Sabit Yapmak İsteyenler Gelsin
-
beyler bayanlar duyrulur
dün formu doldurmuştum bugun aradılar sorunu çözmek için çarşıdaydım akşam birdajha arıcaklar sorunu çözücekler büyük ihtimal
işe yaradı yani :)
-
bulundugunuz bölge de eğer outdoor var ise portu oraya çekiyolar ve 8mb'e sabitleyebiliyorlar, veya mesafe uzak ise hattı ıslah ediyorlar ve ya farklı bir porta aktarıyor maximum seviyeye çekiyorlar
-
Naps bunu yazdı:
-----------------------------
bulundugunuz bölge de eğer outdoor var ise portu oraya çekiyolar ve 8mb'e sabitleyebiliyorlar, veya mesafe uzak ise hattı ıslah ediyorlar ve ya farklı bir porta aktarıyor maximum seviyeye çekiyorlar
-----------------------------benim bulunduğum bölgenin yakınında (yaklasık 500 m)outdoor var.Acaba 8 mbt e geçiş yaptırabilirmiyim?
-
benim 7.2:|
-
dün ticket atmıştım.biraz önce aradılar.özel bi birim oldukları belli sosyal medya bilmemnesi diye açıyor telefonu.klasik kontrolleri yaptırttı sonra hallettim falan dedi.dedim 16 mbps lik pakete geçmek istiyorum fakat tam verim alabilirmiyim vs.. biraz naz yaptı ama sonunda sölettim :D 12 mbps e kadar falan destekliomuş hattım. santralle aramdaki mesafeye kadar söledi.burdanda sunu anlıyoruz diger müşteri hizmetleri ya başından savmak için sallıyor santralle görüşün falan yada bunlar ciddi yetkili bi birim :D 3 mbps ten 8 mbps e çekti.sorunum yok :D
-
bnide bugun aradılar evde olmadığımı söyledm yarın tekrar arayacalar 3 gibi
-
ergingur bunu yazdı:
Naps bunu yazdı:
-----------------------------benim bulunduğum bölgenin yakınında (yaklasık 500 m)outdoor var.Acaba 8 mbt e geçiş yaptırabilirmiyim?
-----------------------------hattı outdoor'a aldırabilirsin tabiki eğer boş yer varsa outdoor'da. ya müşteri hizmetleri ile görüş, ya bağlı oldugun telekom müdürlüğü ile görüş, yada bu vermiş oldukları yerden durumu izah et...
-
SpoofU bunu yazdı:
Kafam girsin!
-----------------------------tüm tr ninki girsin.
a.q ttnetin
-
Bu gün benide aradılar. önceki internet hızım 3.5mbit idi. en yüksek seviyeye getireceğini söyledi.
şuan eve geldim baktım 7.5 civarı :):) helal olsun :) 1 gün içinde ilgilendiler. -
İşe yaradı teşekkürler notorious