İnternet Hızını 8 Mbit Sabit Yapmak İsteyenler Gelsin
-
Notorious bunu yazdı:
-----------------------------BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------
çünkü sizin santralden gelen bakır kablolardan tut aradaki mesafe port vs. herşey etkiyor hız faktörünü.
öyle 8yap yaptım 3yap yaptım hocam benimki 5.5 sabitle vs. yok öyle bi dava :)
-----------------------------he ben yalan sölüyom ölemi ?
alakası yok 3 mbit ile indiriyordum ttnet'i aradım altyapınız bu kadar destekliyo dedi.
buraya konuyu girdim yarını hemen aradılar 8 mbit'e sabitledik dediler şuan 8 mbit ile çekiyorum.
@Explosive
Sorunu oraya yaz direk çözerler hocam.
@maxxis39
fake olurmu hocam hiç :)
-----------------------------hocam ben size yalan söylüyorsunuz diye birşey kullandım mı ? sadece olaydan bahsettim.
buyrun size ttnet için verilmiş 7677 tane şikayet
http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/222/f/11393/g/Servis+Saglayicilar
bu herifler işi gücü bırakıp donanımhabere yumulup seni 8 yaptım seni 5 yaptım yokmu arttıran senide 4 filan diyemi yapıyorlar ? -
Notorious bunu yazdı:
arkadaşlar altyapı vs bence bahane.
ben aradım adamları böle böle dedim neden 3 mbit kullanabiliyorum dedim.
adamlar bana altyapınız bu kadar destekliyo dedi.
buraya girdim konuyu ttnet'den aradılar 8 mbit'e sabitlediler neti.
bunlar ne yaptı yani ? fiber optikmi döşediler eve ?
-----------------------------hocam alt yapı da var ama o her yerde geçerli değil, üstte dediğim gibi hatttımın 8mbps desteklediğinden emin oldum için telefonda adamların üstüne gidince
en yakın santral ile görüşün hızınızı arttırsınlar dedi , daha önce başka bir arkadaşıma adsl bağlatırken de santral aradı onu ama ben konuştum
hızı 6mbps a sabitlediklerini çok kesilme olursa bu numarayı (normal cep tel di ama kaydetmedim) arayip sölememizi istedi.
harbiden karışık fakat keyfi uygulamanın bol oldu bir durum.
-
BarisYigit bunu yazdı:
Notorious bunu yazdı:
çünkü sizin santralden gelen bakır kablolardan tut aradaki mesafe port vs. herşey etkiyor hız faktörünü.
alakası yok 3 mbit ile indiriyordum ttnet'i aradım altyapınız bu kadar destekliyo dedi.
buraya konuyu girdim yarını hemen aradılar 8 mbit'e sabitledik dediler şuan 8 mbit ile çekiyorum.
@Explosive
@maxxis39
-----------------------------hocam ben size yalan söylüyorsunuz diye birşey kullandım mı ? sadece olaydan bahsettim.
bu herifler işi gücü bırakıp donanımhabere yumulup seni 8 yaptım seni 5 yaptım yokmu arttıran senide 4 filan diyemi yapıyorlar ?
-----------------------------öle bi dava yok diyosun hocam bu sen yalancısın olmuyormu.
ben yaptım diyorum net hızım 8 mbit oldu diyorum sen hala şikayetvar'daki bölümdesin.
var demek DH deki destek'in bi faktörü adamlar internet hızımı 3 mbit'den 8 mbit'e çıkardılar.
gelip eve fiberoptik de döşemediler benim için santrali yeni baştan kurup yanıma taşımadılar.
şuanda gözlemlerim ve yaşadığım ile gördüğüm oraya yazanların net hızları 8 veya 7 mbit hızında seyrediyor.
isteyen varsa dener sonucu buraya yazar.
-
Notorious bunu yazdı:
BarisYigit bunu yazdı:
Notorious bunu yazdı:
-----------------------------çünkü sizin santralden gelen bakır kablolardan tut aradaki mesafe port vs. herşey etkiyor hız faktörünü.
@Explosive
@maxxis39
bu herifler işi gücü bırakıp donanımhabere yumulup seni 8 yaptım seni 5 yaptım yokmu arttıran senide 4 filan diyemi yapıyorlar ?
-----------------------------öle bi dava yok diyosun hocam bu sen yalancısın olmuyormu.
ben yaptım diyorum net hızım 8 mbit oldu diyorum sen hala şikayetvar'daki bölümdesin.
var demek DH deki destek'in bi faktörü adamlar internet hızımı 3 mbit'den 8 mbit'e çıkardılar.
gelip eve fiberoptik de döşemediler benim için santrali yeni baştan kurup yanıma taşımadılar.
şuanda gözlemlerim ve yaşadığım ile gördüğüm oraya yazanların net hızları 8 veya 7 mbit hızında seyrediyor.
isteyen varsa dener sonucu buraya yazar.
-----------------------------tamam.
-
arkadaşlar şimdi ölçtüm internet hızımı
Son Ölçüm Sonucu:
İndirme Hızı:3517 kbps (439.6 KB/sec transfer rate)
Gönderme Hızı:678 kbps (84.8 KB/sec transfer rate) bu şekilde gösteriyor. 8mbit sınırsız kullanıyorum sizce normal mi bu değerler ? anlamıyorum ben pek fazla.
-
eskiden olsa yapardım da gerek yok . süperonline fiber bekliyoruz baglandı bağlanacak bakalım yoksa bende en fazla 200kb görüyorum download yaparken.
-
Hadi Bismillah
Destek kayıdınız başarıyla oluşturuldu. Cevaplandığında mail ile haber verilecektir.
Teşekkürler -
Sezpanhe bunu yazdı:
arkadaşlar şimdi ölçtüm internet hızımı
Son Ölçüm Sonucu:
İndirme Hızı:3517 kbps (439.6 KB/sec transfer rate)
Gönderme Hızı:678 kbps (84.8 KB/sec transfer rate) bu şekilde gösteriyor. 8mbit sınırsız kullanıyorum sizce normal mi bu değerler ? anlamıyorum ben pek fazla.
-----------------------------sizinde düşük hocam.
sizde o linkten şikayetinizi yazın iletişime geçsinler.
-
yazdım hocam bende yazdım :) bakalım nolcak :)
-
BarisYigit haci ttnetin ne kadar çakal bir firma olduğunu bilmeyen yoktur. Donanimhaber'de Türkiye'nin en büyük forumlarından. (ve genellikle ttnete haklı sebeple saydıranlar çoğunlukta) Rekabet ve müşteri desteği açısından, olumlu yorumlar vs. açısından ttnet ona bir birim bile görevlendirmiş olabilir. Eğer kullanıcının modem sinyal verileri, hat kalitesi 8mbit+ hızı almasına el veriyorsa tek tık ile yapacaklardır.
Birde tete net saha dolapları ve ev kablolaması ulaşılabilir hız ve sinyal bakımından önemli olan başka bir unsur.