İnternet Olmadan Pc Ye Sızma..Artık Son Nokta Koyuluyor..
-
Evet beyler İnternet olmadan Pc ye sızıla bilicek..az kaldı bekleyin..
Nasıl diyenlere: Elektrik hattı üzerinden..
isteyen istediği gibi eleştire bilir..Küfür etmemek kaydı ile.
-
waow !! sonra biizi elektrik çarpmaısn hea mauseye dokunmak bıle ustemem ole bir durumda :D
-
ya bsg desem ne dersin
saçmalamayı kes bak ben sana ip adresimi falanda vereyim yapabiliyosan internet üzerinden bi bağlan bana
bırak elektiriğide :D:D
-
Arkdaşla delge geçmeyin. İlk önce aratırın. Arkadaşın atladığı bir nokta elektirik hatları uzerınden ınternet bapğlantısı olacak. Bundan 2 ay once resmı bır sıtede okumustum. İnternet elektırık hatları uzerınden dırek elektrııkle bırlıkte verılıyor suanda amerıkanın 2 sehrınde denemesı yapılıyor. Gerekli donanımlar konusnda bılgı verılmemeıstı. Bu cok yenı bır sey degıl.
-
yascakucuk
hiç bir s.. den anlamadığın gibi direk küfür ederek baslıyorsun yazmaya
şimdi sana soruyorum sence Elektrik hattına neden filtre takılıyor.. hiç bir bilgiye sahip değilsin ve iş olsun diye yazı yazıyorsun..2 senedir ben bu forumdayım ve beni pek kimse tanımaz ve şimdiye kadarda asla yalan sölemedim söylememde bunun olmayacağını düşünen varsa çıksın neden olmayacağını söylesin projeyi durdurayım..
-
bunu bende duymuştum. elektrik hattı üzerinden interneti. ama başlık fazlasıyla saçma. sonuçta yine internet oluyor pc'de :D
-
hayır internet olmuyor...direk elektrik hattı..
-
başlık saçma konu daha da saçma , elinde bi bilgi olmadan ne diye konu açıyosun ki ?
eğer sen elektirik hattından sızdıysan ozaman söle , kiii bu bugünn şartlarında sanırım imkansız
sızmadıysan ne diye konu açıyosun
bende hayallerimi veya yapmak istediklerimi yazsam buraya ne olur bura biliyon mu :D
-
yönetici arkadaslardan konuyu kilitlemnesini istiyorum... demekki İnsanlarla birşeyler paylasmak için 2 kere düşünmek lazım.. +
bu hayel değildir.. Gerçektir.. tüm arkadaslardan özür diliyorum..
1986 4-b Ş:178 19 uncu p.tug İStihbarat ve İKK --- 178 gün sonra görüşürüz..
-
:D:D
-
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------yönetici arkadaslardan konuyu kilitlemnesini istiyorum... demekki İnsanlarla birşeyler paylasmak için 2 kere düşünmek lazım.. +
bu hayel değildir.. Gerçektir.. tüm arkadaslardan özür diliyorum..
-----------------------------Iki kisi karsit yorum yapti diye hemen oyle bir fikre kapilma, saglam bir kaynak verebilirsen eminim herkesin dikkatini cekecektir.