İnternet Olmadan Pc Ye Sızma..Artık Son Nokta Koyuluyor..
-
heyt bea istihbaratın "İS"ini de büyük yazmış :D ne anlatmaya çalıışıyon hava mı atmak istiyorsun.?
ona bakarsan ben de ay'a herkes çıkacak diyorum, bekleyin görün.
internet olmadan PC ye sızıla bilicek. az kaldı bekleyin.. Cem UZAN - Genç Parti :D:D:D gibi bişey olmuş seninki de...
-
Anarsist öyle bir şeye kapılmıs değilim sağol dostumn projeye devam ama paylasmıcam kimse ile...bazı arkadaslar kendini bir s... sanıp polemik yaratmak için kafasına göre hiç düşünmeden yazıyorlar..bu a.k..munun internetine s... kadar kablo ile giriyon..cd dediğin şeyden film izliyon hatta içine birseyler yazabilyiorsun.. bunada inanıyorsun...ama karşındaki kişi bir şey paylasmak istediğinde gülüp geçiyorsun..
SON GÜLEN İYİ GÜLER... O ZAMAN GÖRÜCEM D.... GEÇENLERİN G... NÜ KAÇ KARIŞMIŞ..
-
tamam yap..
sora gel yaptım de..
sora götümün resmini çekip koyucam foruma:D -
söyledim değilmi.. 178 gün sonra..bitti diyecem ve son noktayı koyucam..
-
Konu ney sizne tartısıyorsunuz? Bu arada araştırmadan saçma sapan konuşan arkadaşlara buyrun cevap bilip bilmeden araştırmadan konusyorlar birde adama hakaret ve edıyorlar. Buyrun cevap
"Geniş bant çözümleri sunan Yaksu, elektrik hattından İnternet bağlantısı sağlayan YaksuPlug ürününü CeBIT Eurasia 2006’da tanıtacak. Firma ayrıca Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuarda yüksek performans ürünlerini bireysel ve kurumsal kullanıcılara sergileyecek.
Türkiye’de geniş bant İnternet erişiminde bir ilk olan elektrik hattından İnternet bağlantısı sağlayan YaksuPlug /APA- 2000-DB çözümlerinde; elektrik dağıtım panosuna veya alçak gerilim trafosuna monte edilen bir ana dağıtım ünitesi tüm ağı kontrol ediyor. 205 Mbps geniş bant hızına ulaşabilen YaksuPlug, ev ve iş yerlerinde ana dağıtım ünitesine bağlı mevcut tüm elektrik prizlerinden İnternet erişimi sağlayabiliyor. YaksuPlug’ta bulunan VLAN desteği sayesinde ayrıca, aynı bina içerisinde kullanılan farklı ağ bağlantıları birbirinden ayrılabiliyor. Her çeşit kullanıcının kolayca bağlanabilmesi için Ethernet arayüzü bulunan YaksuPlug; VoIP özelliğiyle de ister analog ister IP telefonlara bağlanabiliyor.
Yaksu, CeBIT Eurasia 2006’da ADSL Modem, ve VoIP , Uydu Antenleri, BPL alanında ürettiği yüksek performans ürünlerini sergileyecek.
İnternet üzerinden sınırsız ve bedava görüşme imkanı sağlayan Skype yazılımının desteklediği YP200 Yaksu Phone ve YP600 Skype Santral ile yüksek ses kalitesinde VoIP görüşmeleri yapılabiliyor.
Yaksu; YPS2200 Mobil Uydu Anteni içerisinde yer alan GPS Modul ve 60 derece/ saniye reaksiyon hızı sayesinde sahip olduğu geniş bir kapsama alanıyla; karayolu seyahatlerinde kesintisiz ve net bir şekilde uydudan televizyon izleme imkanı sağlıyor."
Şuanda amerıkada bunun daha gelısmıs veryonu uygulanıyor....
BİLMEMEK DEĞİL ÖĞRENMEMEK AYIP......
-
ortada somut birşey yokken tartışmak çok komik :)
-
crypt ____
"elektrik hattından İnternet bağlantısı sağlayan" yazıyor demi orda ? THT ne yazmış ?
tht millete .... lı post atacağına. bence sen hiçbi s...kim değilsin. önce anlatmayı öğren sonra anlamayanları eleştir. ama ... ile değil adam gibi anlat, zaten sana destek veren o zaman çıkar. ama sikini götünü karıştırma...
-
hacı çok anlamam ama kabaca anlatsan nası bişey olcak.. sistem nasıl işlicek sadece sizin çabanızlamı olcak yada
lu abddeki gibi bi alt yapı felan gerekecekmi ekstradan alet kullanılcakmmı,yada telefon hattı ne kadar işimizi görcek
vs bunlardan bahsetki biraz hem kimse sıktın demesin hemde anlayalım
-
Madem okadar yapscısın ilk önce bu adam ne demeye çalışmış diye anlamaya çalış hatasız kul olmaz adam belki yanlış anlatım yapmış olabılır sen hayatın hiçbirşeyi yanlış anlatmadınmı? Direk eleştırını yap ayrıca adama yazmıs elestırılere acıgım dıye ama kufur atmmek kaydıla dıye neyse sağlıcakla kal.....
-
odun_komuru bunu yazdı:
-----------------------------hacı çok anlamam ama kabaca anlatsan nası bişey olcak.. sistem nasıl işlicek sadece sizin çabanızlamı olcak yada
lu abddeki gibi bi alt yapı felan gerekecekmi ekstradan alet kullanılcakmmı,yada telefon hattı ne kadar işimizi görcek
vs bunlardan bahsetki biraz hem kimse sıktın demesin hemde anlayalım
----------------------------Amerikada denen siztem çok farklı bıraz anlamaya calıstım kafam basmadı. Yagsu sıstemınıde yenı arastırmaya basladım ANALAYABİLDİGİM KADARIYLA. Yagsu sisteminde senın bınanın elektırık saylayan panelıne (tarfosuna) bir alet takıyorlar ve bu senın bınanın tumune ınternet baglantısı saglamıs oluyor. Tabı bunun ıcın butun bınanın bunu kabul etmmesı lazım. Bu alet trafona takıldıktan sonra sen elektırık pırızıne bire nevi adaptor takıyorsun ve internet bilgi sayarında. Araştırdıgın kadarıyla adsl den daha verımlı ve cok daha ucuz en azından kullanmadıgın bır telefon hattı ıcın 15 ytl para odemıyorsun. Cıkardıkları malıyete gore bır apatmanda 20ytl ye gelıyomus aylık adsl