İnternet Olmadan Pc Ye Sızma..Artık Son Nokta Koyuluyor..
-
Arqada$lar söiledigi yada söilemeie cali$tigi $ei mantiqli.
ama ifade edi$ tarzi biraz cins olmu$ o airi.
1.eleqtriq üzerinden internete girmeq mümqün
2. eleqtriq $ebeqesi üzerinden ce$itli sinialler yollanio, bizim eleqtriq $ebeqesi 50Hz freqansiila cali$io. ne biliim bilmem 52 numarali sinial aq$am belirli bi saatte gelir we sinial aliciya ula$ir, o andan sonra soqaq lambalari otomatiqmen yanar. diiceqsiniz taam bu qolai bu zaten war sen internete nasil giricen prizden.
$imi bizim bu $ebeqede yanilmiosam üst freqans oldugu gibi alt freqansta oluio yada ne biliim öile bi$ii i$te (salla gitsin unuttum, önemlide deil..). bu alt freqansi yüqseltirseq kHz bazinda interneti qullanabileceq hizi elde etmi$ oluruz. üst freqansta hic degi$memi$ olur tabiiqi, eleqtriq qullaniminda bi dei$iqliq olmaz.
3. prize bi tane transformer yani sinial cewirici zimbirtisi lazim, eleqtriq siniallerini bilgisaiar icin algilanabilir hale cewirebilmeli.
4. onuda yaptiqtan sonra interneti qullanabiliriz tmm ona qabul.
bu interneti ewlere dagitim olainada giriim qisaca:
trafo istasionlarinda o dalga üretici olursa hem qurulumu hemde malieti coq dü$üq olur, eleqtriq gelen her ewin otomatiqmen internetide olur, ewin eleqtriq dagitim panosunada taqabiliriz sinial cewirici aleti, neise bunlar detailar önemli deil zaten, hepsine qafam basmio benimde sadece yüzeisel bi bilgim war onuda sizinle paila$maq istedim herhangibi yanli$ bi bilgi werdiisem pardon.
5. ama mantiqli olaraq dü$ünürseq önce bu alt yapilarin qurulmasi lazim, ne biliim daa coq yeni aletlerin piasaia ciqmasi lazim. alt yapilarin qurulmasi lazim falan filan. bunun 178 günde cözüleceq mewzu oldugunu sanmiorum, ha baq cözerse ne ala qolai gele.
6. mesela baqin esiden telefon yada internet qablolari dü$üq gerilimli eleqtriq üzerinden gitmiomuidu, $imdi noldu her$ei fiberoptige dönü$tü adamlar artiq qablodan gerilim deilde lazer i$igi gönderiolar. daada gerisine baqarsan telgraf eleqtriq sinialleri üzerinden cali$miomu?
7. hadi dielimqi bu alt yapilar war her$ei mewcut, daa bide senin bu hack yöntemlerini denemen geli$tirmen falan filan derqen gerisini sen dü$ün yani bunlar daa uzun i$.
-
imkansız diye birşey yoktur bunu dendik ve yaptık vede çok ii çalışıo googleden biraz araştırırsanız görüceksiniz istanbulda tahta kalede satışa sunulmul bir cihazdır ..kablosuz görüntü malmakta hayeldi ama artık diil mobessa sistemleri var dedigim sistrem istanbuldaki dandik mobessa diil)
-
60 gün daha sıkın düşinizi :) neden 60 diyenlere askerdeyim ondan :) ayrıca bir arkadas newfolder e yakalanmıs :) isteyen istediği antivirus firmasına göndersin test için . dosya boyutu 0 kb :) varmı ötesi.. kendini kopyaladığı klasörlere sırası ile 444 , 445 ,446 diye kb diye boyut atıyor orjinali 0 dır :) orjinali format doışında asla silinmez.
-
Wireless Elektriğimi keşfettiniz yoksa :D
Nikola Tesla bulmuştu onu :P
-
eğer ağ hatlarını elektirik hattından geçirirlerse olur böyle bir projeyi bende okumuştum saygılarlar.
-
@turkrapstar
yazını adam akıllı yazsana cins cins yazmış peh! -
niye çemkirdiniz lem adama gayet mümkün birşeydir bu yani :)
bekliyorum hocam neticeyi -
bu topici hatırlıyorum. arkadaş konuyu 170 küsür gün önceden açıp içine hiç bişey yazmamıştı (:
-
normalde internette milletin bilgisayarına girebiliyosun.Port tarayarak açığı olan pc ye girebiliyosun.elektrikten internete bağlanmak diyede bişey war
prize takıyosun onlar için özel modemi ordanda pcye bağlıyosun.
işi gören elektrikle çalışan modem
bilmem anlatabildim mi
hatta ve hatta philips in elektrikle çalışan modemi bilewar Adoptör şeklinde we çıkış direk olarak pc ye bağlanıyor
ve yaklaşık 30 Mbits hızında
-
ne oldu la