folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnternet Olmadan Pc Ye Sızma..Artık Son Nokta Koyuluyor..

İnternet Olmadan Pc Ye Sızma..Artık Son Nokta Koyuluyor..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    o dediğin adsl ortadan kalkıp elektrik hattı üzüerinden internet sağlana bilmesi için yeni bir donanaım gerçekleştiriceklerde bunu butun millet kullanmaya baslıyıcakta ölme eşşeğim ölme

hehe heehe dusun sene  telocomla   tedaş     internet kampanyası rekabetine girişiyorlar :PpP

onekine?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

Evet mumkundur ama ulkemizde bu isin altyapisi yoktur.Oyle direk elektrik telleriyle olacak is degil ,elektrik telinden datayi gonderirsiniz bir sekilde ama 2tarafli o datayi bilgisayarin anlayabilecegi sekle cevirecek techizatinizin olmasi gerekir ,kuru kuruyua priz kablo isi degil yani...

hoca onun adı internet oluyo zaten..

telefon kablolarından da veri akışını sağlayanlar aynı techizatın ürünü.bir splitter yardımıyla data ve sesi ayırıyor o kadar.

adamın demek istediği elektrik hattı üzerinden internete bağlantısı olmadan akım yoluyla veri alabilmek.mantıksız bişey.

All I need is a possibility.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

1- internet olmadan Pc ye sızma..Artık Son nokta Koyuluyor.. / pc ye sızma diyosun , bi nevi hack mack olayı, konu yanlış yerde

2- olmadan etmeden , tatmin edici bir döküman koymadan bekleyin deniliyor. bu ne böle otobüs mü bekliyoz

3- üstelik sonraki postlarında belirtmiş 178 gün sonra :C oha bu topici 178 gün önceden açmanın mantığı nedir ???

yoksa bu 3 üde çelişkimidir :|

böyle bir olay türkiyeye gelene kadar biz çoktan ölürüz kimse boş yere kafasını yormasın.

üstelik internet olmadan nasıl sızılacak pc ye çok merak ettim ??? yine eletriğin içinde internet veya türevi bir sistem olmak zorundaki sızasın

vs vs vs blablabla  

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    commodore
    commodore's avatar
    Erkek

aaa ben yapamadım ya su tesisatından bağlanmıştım ama elektrik tellerinden beceremedim:DD

sevdim bir genç kızı andım onun adını
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Hoca sen ne yaptın yaw :D

La bi an bilim kurgu filminde hissettim hea... Küçükken hep televizyona gelen görüntülerin elektrik kablosundan geldiğini düşünürdüm... Azuhauahahahha! -Baba Beter Böcek elektrik kablosundan mı geldi :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

http://www.yaksu.com.tr/

Sanırım bu yeterlı dokuman ve kaynak olur adamlar satıyor aletı buyrun.Ama işin entersan tarafı referans larımız bolumunde kıse yok :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    mizahi bunu yazdı:
    ComputerWolf bunu yazdı:

Evet mumkundur ama ulkemizde bu isin altyapisi yoktur.Oyle direk elektrik telleriyle olacak is degil ,elektrik telinden datayi gonderirsiniz bir sekilde ama 2tarafli o datayi bilgisayarin anlayabilecegi sekle cevirecek techizatinizin olmasi gerekir ,kuru kuruyua priz kablo isi degil yani...

hoca onun adı internet oluyo zaten..

telefon kablolarından da veri akışını sağlayanlar aynı techizatın ürünü.bir splitter yardımıyla data ve sesi ayırıyor o kadar.

adamın demek istediği elektrik hattı üzerinden internete bağlantısı olmadan akım yoluyla veri alabilmek.mantıksız bişey.

Hoca sorunda o zaten ,elektrik kablolari icerisindeki datayi bilgisayarin anlayacagi dile ceviremedikten sonra olmaz.sonucta modem vari bir cihaza ihtiyac duyacaktir ,yaksu urunude elektrik kablolarindan giden datayi ceviriyor ,ha sadece elektrik akimi ile olacak ismi ,kesinlikle degil ...tren yolundada mersine gidebilirsiniz ,otobus yoluylada ,ama otobusu tren yolundan goturemezsiniz ,burada bizi ilgilendiren mersine gidebilmektir ...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    Bildiğim kadarıyla ilk güney kore elektrik hatları üzerinden internet bağlantısını gerçekleştirdi, şu an ülkemizde böyle bir uygulama yok (bildiğim kadarıyla) ,o yüzden böyle bir şey olamaz Türkiyede ,boşu boşuna tartışmaya bile değmez,konuyu açan arkadaş ne yapmaya çalışıyor şahsen anlamış değilim, "internet olmadan Pc ye sızma..Artık Son nokta Koyuluyor.." böyle başlıklı bir konu açıyor ve ilk mesajında lütfen küfür etmeden yorum yazınız diyor,oda biliyor küfür yiyeceğini, bence arkadaş daha fazla küfür yemeden konuya bi asma kilit lazım,178 veya 187 gün sonra eğer bulursa böyle birşey ki sanmıyorum,adminlere pm en olayı anlatır,uygunsa konu tekrar açılır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek
    tamama olabilir ama güç girisinden nası bilgiyassarın hdd sine ulasma olayı biraz sacma gibime geliyor bunun yapılması için bilgisyar oldugu gibi özel yapılması lazım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ben bunun duymuştum yıllar önce dünyanın en büyük hekırı eletrik kablosundan bilgisayara girebiliyo die ama bana imkansız gibi gelio 

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
Toplam Hit: 9453 Toplam Mesaj: 52