İnterneti Bırakan Bir Arkadaş...
-
15 günlüğüne mersine (yani kızkalesindeki eve)gittim tahribat.com ve internete giremeyince hayatımda çok pis bir boşluk hissetim. Lan çok sevmişim ben tahribat ' ı :)
-
hocam süpermiş ya :D
-
boşuna tarikat demiyoz :P al işte, beyin yıkadı, ikna etti :D Şeyh sana ödül verecek :P
-
daha iyi bi motivasyon beklerdik, gel gitme admin ol mod ol falan diye :D
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
7-19 bunu yazdı:
20 yasinda
bizzat ben oluyorum :P
-----------------------------amcaoğlu sende bırakamazsın bende :D bende çok düşündüm ama olmadı :( lanet olsun 5 gün en fazla yaşadım :( pc olmadan
-----------------------------ahahah sen ıyı dayanmıssın ben 1 haftalıgına fuara gıttım laptopun sarjını unutmuslar 3 gun sora geldı 1. gunun sonunda kafayı yıyecekısım gıbı oldu anında cepten gırıp braz tatmın olmaya calıstım ama kesmedı 5 gun olsa ne yapardım bılmıyorum...
-
harbiden yaw :| sabah şirkete geldigimde poğçalarımı yemeye başlamadan önce tahribata akıyorum :D böyle bir bağımlılık işte :|
-
AdReNaLiNe bunu yazdı:
harbiden yaw :| sabah şirkete geldigimde poğçalarımı yemeye başlamadan önce tahribata akıyorum :D böyle bir bağımlılık işte :|
----------------------------- -
ahaha :D Lan cagrı banada aynısını dedin dün harbiden bıraktın sandım bi an hafifden efkarlandırdın böle veda eder ayak yapınca dün söledin bugün geldin amk :D
-
Bana modluk verin yoksa bende bırakırım burayı ve neti,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Bana modluk verin yoksa bende bırakırım burayı ve neti,
-----------------------------seni 34. holy ilan ediyom.23 kişiye bu mesajı gönderirsen yardımcı adminlik gelecek :|