İnterneti Bırakan Bir Arkadaş...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Hahahah iyimiş:D

Ben bu insanları anlamıyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

üzüldüm lan 7-19 a az yardım etmedi bana

geri dönmesi dileği ile

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Bırakılmıyor be :( hatta ben intiharın eşiğine geldiğimi hatırlarım kodumun kodlama hastalığı yüzünden insanı alır gerçek hayattan koparır sanki gerçek hayat monitörde akanlar ve mutluluk kaynağın run ettirdiklerin oluverir, takma bir adın ve saygınlığın olur, yaramazlık yaptıkça tatmin olursun, paylaştıkça böbürlenirsin yeni birşeyler buldukça götün kalkar classlar arasında yüzen göbeğe saç sakala karışmış geceyi gündüze katan yaratıkvari değişik bir şey olursun, bir gece ansızın biten 1 litrelik kahvenin ardından aynanın karşısına geçer ve hassiktir ulan hassiktir dersin şeyimi göremiyorum, camı açar derin hava çeker osurmaya başlarsın, iki gün bir sokaktaki insanlara bakarsın bir ormandaki hayvanlara bakarsın bir göbeğine bakarsın sonra boy aynasına geçer anadan üryan kendini incelersin, sıçmaya bile üşenir bir adam olduğunu farkeder birşeyler yapmaya karar verirsin :)

Askerliğin güzel bir başlangıç olduğunu düşünür bilgisayarları kapatır çeker gidersin, fakat bu öyle bir cihazdır ki e-devlet için bakayım, sınav sonuçlarına bakayım, maç sonuçlarına bakayım derken forumlara takılmaya başlarsın ve yine zaman geçirirsin;  ancak kendini kasıp bilgisayara ms studio kurmamak, kulvar değiştirmek mümkün :) misal ben yeni bir hobi edineceksem teoriyi netten kapar pratiğini reelde yaparım, son yaptığım şey alüminyum ve plexsi glass işlemeyi öğrenmek ve led aydınlatmada uygulama yapmak oldu, 10w 12 adet power led ile 2 adet projeksiyon armatür imal ettim, alüminyumun işlenirken matkaba sardığını ve sarmaması için pril ile yağ su karışımı dökmek gerektiğini, klavuz vasıtasıyla vida delikleri açmayı, plexi glass'ın patlatılmaması için kör matkap ucuyla delinmesi gerektiğini, plexi glassın plexi glassa kloroformla yapıştırılıdığını dandik bir ingiliz sitesinden öğrendikten sonra 2 adet 60w projeksiyon imal ettim.

Dikkat edilmesi gereken tek husus şudur hojam: kim kimi kontrol ediyor? yarattıkların mı seni kontrol ediyor? sen mi yarattıklarını kontrol ediyorsun? kendine kurduğun dijital dünya biyolojik fiziki dünyadan daha ağır basmaya başladıysa götü dağıttın;her bi skimi sorgularsın, fiziki dünya ağır basıyorsa aynen devam :) ikisi birbirine girmişse dijital dünyanın fiziki dünyanı ne kadar beslediğine bakacaksın, misal netteki arkadaşlarla reelde görüşüyormusun cevap evet olmalı, faceden hatun kaldırıyormusun cevap evet olmalı, netten yada net vasıtasıyla bulduğun dijital işlerden para kazanıyor geçim sağlıyor musun? cevap evet olmalı gibi...

Neti komple bırakmak isteyen adam daimi askerlik yapsın, köye gitsin çiftlik hayatı yaşasın, başka türlü bırakmak zor a.q. :( hatta oha ulan yine kaptırmışım kendimi yattığım yerden yazıyorum netbook şeyimin üzerinde ulan çocuğum olmayacak allah kahretmesin yedik radyasyonu dalgaya :|

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

şu an bırakasım var ama başka bişey yapamıyorum.Üstelik interneti bırakmak nedir ? facebook, tahribat, msn, mailleri kapatıp gitmek mi ? imkansız.Ancak tahribata , facebook'a fazla tkaılmazsın.

Zaten onca şeyden sonra tahribatta fazla konu açmıyorum, tartışmalara girmiyorum.FAcebook desen sadece videolara bakıyorum.Bu kadar.Bunun dışında tamamen bırakılmaz.Tahribat hiç bırakılmaz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

IRET hocam mükemmel bir yaklaşım yakalamış,tez niteliğinde yazı yazmışsın dübürüne sağlık hacım :D

Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

arkadaş kendi kendisini public etmiş

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Vazgeçmiş olsanda kaderinde gitmek varmış banlanarak (: gitmeye niyetliysen bu da bir fırsat aslında ya da 7002 ihtimali (:

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Şaka bi yanada harbiden insan zamanla anlıyor. İnterneti faydalı işlerde kullanırsan ne kadar ufkunun geliştiğini zaman içerisinde görebiliyorsun.

4 YIL oldu. tahribatla "dengesiz"   nickli abimiz tanıştırmıştı...  içimde tek bi eziklik var.. bırak cebit i adana-mersin buluşmlarına bi gidemedim:(

matematik24.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

20 yasinda

bizzat ben oluyorum :P

-----------------------------

Ulen Kardeşim Sen Gidersen Ben Ne yaparım Şu Sanal Hayat Denen Lanet Şehirde

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

Bu dönemde interneti bırakmak mı zor tbt'mi asla :)

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
Toplam Hit: 12718 Toplam Mesaj: 55