İos 10.3 Yayınlandı
-
mkyb bunu yazdıcankol bunu yazdı
Turkcell kullananlar farketti mi bilmiyorum Ayarlar>Telefon> Wi-fi ile Arama diye birşey var Turkcell'in Wi-fi üzerinden arama yapmasını sağlıyor sanırım detay bilmiyorum.
O geçen güncellemede geldi hocam. Bu güncellemede Türk Telekom mobile VoLTE desteği geldi sadece.
aha :) ara güncelleme olunca kurcalamadıydım, dün sıfırdan attım telefona 10.3'ü öyle olunca kurcaladım da gördüm hocam :)
-
mkyb bunu yazdıClostridium bunu yazdı
uzun süredir ip kullanan biri olarak hala bir hücresel veri aç-kapa özelliğini ana ekrana getirmedikleri için bunların avradını s.keyim der kaçarım. ( jailbreak falan fistan katmayın ağalar :o )
Hücresel veriyi aç-kapa yaparak ne yapmak istiyorsun ki hocam ? ios'ta uygulamalar senden habersiz net kullanmıyor ki ? Arkaplanda yenilemeyi kapatırsan gram operatör neti kullanamaz uygulamalar.
hocam, app anlık ya da toplu app güncellemelerini ayarlasan bile hücreseli açmak için dıdısının dıdısına sokmaları cok saçma. bu konuda cok hassasım :D
-
Clostridium bunu yazdımkyb bunu yazdıClostridium bunu yazdı
uzun süredir ip kullanan biri olarak hala bir hücresel veri aç-kapa özelliğini ana ekrana getirmedikleri için bunların avradını s.keyim der kaçarım. ( jailbreak falan fistan katmayın ağalar :o )
Hücresel veriyi aç-kapa yaparak ne yapmak istiyorsun ki hocam ? ios'ta uygulamalar senden habersiz net kullanmıyor ki ? Arkaplanda yenilemeyi kapatırsan gram operatör neti kullanamaz uygulamalar.
hocam, app anlık ya da toplu app güncellemelerini ayarlasan bile hücreseli açmak için dıdısının dıdısına sokmaları cok saçma. bu konuda cok hassasım :D
öyle bir ihtiyaç yok hocam , 5dk da bir hücreseli aç kapat yapmak bana hiç cazip gelmiyor. Sürekli açık kalsın
ayda yılda bir aç kapat yapacaksan da ana sayfada olmasına gerek yok.
ben senin neden ihtiyaç duydugunu merak ediyorum mobil veriyi keserek ? amaç nedir
-
9.3.2 kullanıyorum bir süre de değiştirmeyi düşünmüyorum. Gerçekten "açmak için kaydırın" kısmından vazgeçemiyorum dersem yeridir :) zaten bir performans kaybım yok.
Tim Cook'a selam, direnişe devam.
-
KotomineKirei bunu yazdı
9.3.2 kullanıyorum bir süre de değiştirmeyi düşünmüyorum. Gerçekten "açmak için kaydırın" kısmından vazgeçemiyorum dersem yeridir :) zaten bir performans kaybım yok.
-
10.2.1 için jb çıkmayacaksa bende yükleyim.
-
CenkSertoz bunu yazdı
10.2.1 için jb çıkmayacaksa bende yükleyim.
10.3'ün betalarından birinde açık bulunduğunu açıklanmıştı. Tam sürüm çıkana kadar bekleyip Jailbreak'ı yayınlayacağız demişlerdi.
-
ben bir farkının hissedemedim açıkçası
-
Clostridium bunu yazdı
hocam telefonunda 3d touch özelliği varsa ve aktifse ayarlara biraz sert basarak hücresel veriye anında ulaşabilirsin.
-
mkyb bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdı
Touch ID ile basmadan açabiliyoruz yani ?
9.3'ten geçmeyerek ne kaybediyorum acaba diye düşünüyorum ama 6s kullanan arkadaşlardan bakıyorum çok bir fark yok gibi.