İos 10.3 Yayınlandı
-
cankol bunu yazdı
Turkcell kullananlar farketti mi bilmiyorum Ayarlar>Telefon> Wi-fi ile Arama diye birşey var Turkcell'in Wi-fi üzerinden arama yapmasını sağlıyor sanırım detay bilmiyorum.
Telefon modeli ?
bide bana neden gelmedi bu güncelleme :)
-
emnimax bunu yazdıcankol bunu yazdı
Turkcell kullananlar farketti mi bilmiyorum Ayarlar>Telefon> Wi-fi ile Arama diye birşey var Turkcell'in Wi-fi üzerinden arama yapmasını sağlıyor sanırım detay bilmiyorum.
Telefon modeli ?
bide bana neden gelmedi bu güncelleme :)
iphone 6 hocam.
biraz önce denedim nasılmış diye uçak moduna alıp wifi'a bağlandım. gayet güzel arıyor aranıyor bildiğin şebeke var gibi on numara özellik. yakın zamanda yurtdışına gidecektim çok iyi oldu bu olay :)
-
Apple Jailbreak yapılmasına fırsat vermiyor ki.
10.3.2 Beta 1'i güncelleme olarak göndermeye başladılar.
-
Türk Telekom kullanıyorum iPhone 7 cihazım var güncellemeyi yaptım ama hücresel içinde VoLTE yok ve diğer wifi zımbırtısı :-/
-
Kentaki bunu yazdı
Türk Telekom kullanıyorum iPhone 7 cihazım var güncellemeyi yaptım ama hücresel içinde VoLTE yok ve diğer wifi zımbırtısı :-/
Türk Telekom'da zaten WIFI arama yok. Sadece Turkcell'de var. VoLTE içinde :
-
Iphone 5 e geldigi yaziyor ama bana gelmedi nedense
-
veri kaybı yaşayan var mı?
-
telefonu (6s) alalı 1 yıl 4-5 ay felan oldu sanırım hala takır takır çalışıyor alet hiç bir kasma etme vs görmedim gözle görülür bi fark yaratacağını sanmıyorum ama inidirip deneyelim
-
Bolvadinli bunu yazdı
veri kaybı yaşayan var mı?
yok hocam hiç birşey silinmedi
-
Multitasking de delay mı var bana mı öyle geldi?
uygulama arası geçişte çift tıklayınca home butonuna biraz gecikme sonrasında küçültüyor?