İos 10.3 Yayınlandı
-
Bolvadinli bunu yazdı
veri kaybı yaşayan var mı?
bende sorunsuz geçtim
-
Kentaki bunu yazdı
Multitasking de delay mı var bana mı öyle geldi?
uygulama arası geçişte çift tıklayınca home butonuna biraz gecikme sonrasında küçültüyor?
Bir gecikme yok. Telefonu sıfırla hocam olmazsa.
-
mkyb bunu yazdıKentaki bunu yazdı
Multitasking de delay mı var bana mı öyle geldi?
uygulama arası geçişte çift tıklayınca home butonuna biraz gecikme sonrasında küçültüyor?
Bir gecikme yok. Telefonu sıfırla hocam olmazsa.
Sağol hocam bakalım bir de dediğin gibi sıfırdan kurulum deneyim.
-
Sorunumu şans eseri çözdüm. Paylaşayım belki başına gelen olur farkedemez.
Güdümlü erişimi açmıştım dün gece deneme için açık kalmış home butonuna 2 defa tıklayınca çok kısa süre belki 3. tık gelir diye güdümlü erişim bekletiyor ondan kaynaklanıyor sorun. Güdümlü erişimi kapattım sorun gitti çatır çatır multitasking yapıyor :)
-
Dos_Attach bunu yazdı
Iphone 5 e geldigi yaziyor ama bana gelmedi nedense
5C banada gelmedi araştırdım 32bit sistemlere 1-2 gün aksayabilirmiş onu geçtim bi haber daha gördüm ama umarım doğru değildir 10.3.2 ile 32 bit sistemlere güncellemeleri durduracaklarmış
-
Çer çöp güncellemesi olmuş yine,
-
emnimax bunu yazdıDos_Attach bunu yazdı
5C banada gelmedi araştırdım 32bit sistemlere 1-2 gün aksayabilirmiş onu geçtim bi haber daha gördüm ama umarım doğru değildir 10.3.2 ile 32 bit sistemlere güncellemeleri durduracaklarmış
ios 11'i göremeyecek 5 ve 5C. 5 yıllık güncelleme ömürleri doldu.
-
iphone 6s-16 almayı düşünüyorum, bu güncellemeler geldigimde hafızası yeter mi yoksa iphone 6s-32 mi alayım.(yeni konu açmak istemedim ,)
-
telos00 bunu yazdı
iphone 6s-16 almayı düşünüyorum, bu güncellemeler geldigimde hafızası yeter mi yoksa iphone 6s-32 mi alayım.(yeni konu açmak istemedim ,)
Kesinlike 32 al. 16 GB cidden sıkıntı. ios'ta uygulama önbelleği dehşet şişiyor.
-
mkyb bunu yazdıemnimax bunu yazdıDos_Attach bunu yazdı
ios 11'i göremeyecek 5 ve 5C. 5 yıllık güncelleme ömürleri doldu.
O zaman teli değiştirmek şart oldu zate ağırlığından şikayetciydim çok
@telos00
hocam @mkyb hocama katılıyorum kesinlikle 16 alma şansın varsa 32 al ben şuan arada bir uygulama silim yeniden yüklüyorum önbellekleri silmek için