İos 10.3 Yayınlandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    BlackApple bunu yazdı

yıl 2017   2012 de çıkmış iphone 5 tüm güncellemeleri çatır çatır alıyor. 

elin androidlisi 18 ay sonra telefona rom atacam diye uğraşıyor.

iphone 5 Announced 2012, September

samsung s3  Announced 2012, May

:) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    DjBlueMaN bunu yazdı

Böyle bir başlığı şahsen mkyb nin açmasını bekliyordum :)

5s kullanan arkadaşlar yüklediler mi acaba batarya ve hız konusunda sıkıntı yaşayan var mı ?

5s kullanıyorum. 

4 gün oldu güncelleyeli. batarya konusunda daha az gidiyor gibi geldi bana.

bi de benim ekrandöndürme kapalı. yatay oyundayken açık uygulamalar sekmesine gelip diğer dikey olan bi uygulamaya geçince 2 3 saniye donup ana ekrana atıyor cihaz.

döndürme açık olunca bu sıkıntı olmuyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    BlackApple bunu yazdı

ben fanboy değilim. samsungun güncelleme vermemesi samsungun sorunu, androidin değil. kıyaslama yanlış olmuş. ayrıca her iki işletim sistemin üstün olduğu ve zayıf olduğu yanlar var android taş gibi ios çöp diyene de cevabım var ios en mükemmel andorid çöp diyene de.

kritik bi güvenlik açığı kapatılmış amacım buna vurgu yapmaktı. ssg güzel benzetme yapmış https://twitter.com/esesci/status/849008630221295616

BlackApple tarafından 04/Nis/17 00:53 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    BlackApple bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    BlackApple bunu yazdı

ben fanboy değilim. samsungun güncelleme vermemesi samsungun sorunu, androidin değil. kıyaslama yanlış olmuş. ayrıca her iki işletim sistemin üstün olduğu ve zayıf olduğu yanlar var android taş gibi ios çöp diyene de cevabım var ios en mükemmel andorid çöp diyene de.

kritik bi güvenlik açığı kapatılmış amacım buna vurgu yapmaktı. ssg güzel benzetme yapmış https://twitter.com/esesci/status/849008630221295616

ben 10.3 JB kalksın diye güncelleme çıktı diye duydum. Ben işime yarayan herşeyin fanboyuyum yarın daha güzelini yap senin fanboyun olam anında satarım bunu :) 

Tek sloganım , Bağlanmak yok yarın öbür gün yok olur eksik kalırsın

CNL0tc7WgAYa2lU.jpg (460×259)

PanxeR tarafından 04/Nis/17 01:10 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Apple sürekli güncelleme veriyorda geneli güvenlik yaması. İşletim sisteminde değişen bi yer görmedim bayağıdır. 

Onu Google'ın zorlamasıyla artık tüm firmalar veriyor mesala tanıdıkta Galaxy S4 var geçenlerde güvenlik güncelleştirmesi aldı.

Ek olarak her güncelleştirmeyi hemen yüklememek lazım. Gerek Android gerek ios. Planlı eskitme için cihazı bilerek bozuyorlar. ios'ta geri dönüş için Apple imzaları kapatana kadar hakkınız var. Kapatırsa kalırsınız o sürümde.

Android'te rom ile çözülüyor bu işler. Mesala geçen Samsung Note 4'lere bi güncelleme verdi cihazın şarjının içine etti. Eski sürümü çakınca telefon eskisi gibi oldu

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kentaki
    Kentaki's avatar
    Erkek

O değilde türk telekom kullanıyorum, 4.5G aktif, türk telekom tarafında VoLTE de aktif ama menüde VoLTE yok. Türk telekomlu olan var mı?

cihaz : iPhone 7

What are you doing???
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ses ve veri'yi seçmişsin hocam. VoLTE açık yani. Türk Telekom faturasız hatlara VoLTE kullandırtmıyor. İlla faturalı ol diyorlar.

mkyb tarafından 04/Nis/17 01:52 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    BlackApple bunu yazdı

Evet şimdi bende de göründü 1.47 GB bir güncelleme maşşah paketin %10 u güncellemeyemi gidecek şimdi 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

10 un 1 i aradan 1 hafta geçmede  10 un 2 si.Arkadaş bu nedir ya,adam gibi testlerden geçir yazılımını ondan sonra ver şı güncellemeyi.Samsung da modellere apple da güncellemelere yetişemiyoruz maşaallah.Bu kadar beta çıkartıyorsun insanlara test ettiriyorsun ,elinde en kral yazılımcılar var ama buna rağmen haftada bir zımbırtı yayınlıyorsun.Yok bunun şurası şöyleydi şunu kapattık,yok efendim batarya az gitmeye başladı onu düzelttik,arkadaş tam oturtmadan yazılımı verme ota ya o zaman.Şimdi diyeceksiniz ki mürid sende yükleme...ama olmuyor açık maçık diyor batarya diyor hız diyor bizide kekliyor :)

Burdan apple ceo suna sesleniyorum yapacağınız işin taaaa ......

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
Toplam Hit: 7507 Toplam Mesaj: 64
ios ios 10.3