Iphone 6 İlk İzlenimlerim.
-
MaxeL bunu yazdıunbalanced bunu yazdıMaxeL bunu yazdı
arkadaşlar iphone 6 plus ile note 4 arasında kaldım.. hiç iphone kullanmadım.
daha önce apple karşıtıydım biraz hocam, ama kalitesini bariz görebiliyorsun. Şuan hem macbook, hem iphone hem ipad kullanıcısı ve yazılım geliştiricisiyim :) hayat ilginç.. daha önce samsung galaxy kullanıyordum sonra iphone a geçtim ve bir sonraki alacağım telefon da iphone 6s plus..
git bi mağaya dene biraz..
hocam bodrumdayim burda deneme fırsatım yok iphone yok note 4 daha satışa da çıkmadı. cıktında bakayimda gönlüm note 4 istiyor nedense :W
note 4 2500 lıra olacakmıs note 3 su anda sıfır 1500 tl cıvarında ekımde trde satısa sunulacak sanırım fıyatta dahada asagı ıner dıye dusunmekteyım.Gercı daha ne kadar ınebılır kı ? s5 cıkmasına ragmen s4 fıyatı 1400 1500 halen note4 edge kafadan 3000 tl olur. note 4 ıle note3 arasında cok fark var mı note3 alınmalı mı ? sahsen note3 u spen den oturu ıstıyorum. yoksa suya dayanaklı fılan bırseyler alınabılır s5 z2 fılan
-
edit
nereodi tarafından 30/Eyl/14 01:01 tarihinde düzenlenmiştir -
ibrahimeren bunu yazdı
edit
Babanla knsman guzeldi neden editledin ki
-
http://www.youtube.com/watch?v=62f97Ijd6C0
İşte Türkiye'nin özeti : iPhone işte yaaa... Mal kabağına sorsan bunun rami kaç GB mal mal suratına bakar.
-
konu gene baya direnmiş "x lira kazanan adam 3x liralık telefon alıyo değişik milletiz" geyiğine :)
MaviGozluDev tarafından 30/Eki/14 17:29 tarihinde düzenlenmiştir
arkadaş sizene bizene kimene :)
edit : akıllı telefonun "tüm özelliklerini" sonuna kadar kullandığımdan değilde heves edip 2011 de 4s almıştım ilk çıktığında, geçen senede hatuna s4 aldık, benim telefon son güncellemelerle sonunda yavaşlasa da, hala cayır cayır çalışırken 1 senelik s4 habire donmalar yavaşlamalarla boğuşuyor :) buda böyle bir ayrıntı mesela :)