Iphone 6S Plus

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek
    Uveys bunu yazdı

Ben ayda 5 tl verip tukcell müzik kullanıyorum. Gayet kullanışlı onun dışında olması programlar bence facebook,messenger,insatagram,swarm,turkcell müzik,youtube,chrome,mynet,shazam,çeviri,whatsapp,twitter,ibb,outlook vs vs programları indirip kullanabilirsin. İyi Çalışmalar

tşk ederim.

Сухое говно к жопе не липнет
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

iPhone kullanicisi olarak her kim apple iphone alirsa alsin birileri tarafindan ya elestiri malzemesi olur yada kiskanilir :)

Bu her zaman boyle devam eder. Kolay degil birader o kadar para vermek.

Turk lirasinin cani cehenneme :/

KNOWLEDGE IS POWER!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    OCEANUS bunu yazdı

iPhone kullanicisi olarak her kim apple iphone alirsa alsin birileri tarafindan ya elestiri malzemesi olur yada kiskanilir :)

Apple kezbani :) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Mert_648 bunu yazdı
    OCEANUS bunu yazdı

Apple kezbani :) 

dandroid fan :) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

öncelikle hayırlı olsun hocam. müzik indirmek yerine İtools ile bilgisayardan kolayca kendi müziklerini atabilirsin telefonuna.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Tune In Radio kullanıyorum genellikle yabancı müzik için. İstediğin şarkıyı dinleyemesen de Radio Paradise gibi istasyonlardan çok güzel müzikler keşfedebiliyorsun. Türkçe müzik istersem de youtube dan açıyorum.

Tabi bunlar için yüksek kotalı internet veya wifi şart.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    çok kişilikli adammışsın @mkyb , saygı duydum (「). `Afyon`lanmışmış, `Dandroid`lenmişmiş möhim değil. ^_^///

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 2970 Toplam Mesaj: 28
ıphone