Iphone 6S Plus
-
Uveys bunu yazdı
Ben ayda 5 tl verip tukcell müzik kullanıyorum. Gayet kullanışlı onun dışında olması programlar bence facebook,messenger,insatagram,swarm,turkcell müzik,youtube,chrome,mynet,shazam,çeviri,whatsapp,twitter,ibb,outlook vs vs programları indirip kullanabilirsin. İyi Çalışmalar
tşk ederim.
-
iPhone kullanicisi olarak her kim apple iphone alirsa alsin birileri tarafindan ya elestiri malzemesi olur yada kiskanilir :)
Bu her zaman boyle devam eder. Kolay degil birader o kadar para vermek.
Turk lirasinin cani cehenneme :/
-
OCEANUS bunu yazdı
iPhone kullanicisi olarak her kim apple iphone alirsa alsin birileri tarafindan ya elestiri malzemesi olur yada kiskanilir :)
Apple kezbani :)
-
Mert_648 bunu yazdıOCEANUS bunu yazdı
Apple kezbani :)
dandroid fan :)
-
öncelikle hayırlı olsun hocam. müzik indirmek yerine İtools ile bilgisayardan kolayca kendi müziklerini atabilirsin telefonuna.
-
Tune In Radio kullanıyorum genellikle yabancı müzik için. İstediğin şarkıyı dinleyemesen de Radio Paradise gibi istasyonlardan çok güzel müzikler keşfedebiliyorsun. Türkçe müzik istersem de youtube dan açıyorum.
Tabi bunlar için yüksek kotalı internet veya wifi şart.
-
çok kişilikli adammışsın @mkyb , saygı duydum (「). `Afyon`lanmışmış, `Dandroid`lenmişmiş möhim değil. ^_^///