Iphone Ne Kadar Kalitesiz Bir Ürün
-
-Cihazda bluetooth yok.Bluetooth bence hala çok gerekli bişey.Benim arkadaşların hepsi kullanıyorlar ama bu çok gelişmiş telefonda yok.Normal bir bluetooth için bir ton takla atacan jailbreak yapıp uygulama yükleyecen vs
Bluetooth var, ayrıca çok lüzumsuz çünkü cloud teknoloji var artık.
-Şarjı hiçbişey yapmasan bile 1.5 gün anca gidiyor.
Piyasadaki tüm akıllı telefonların şarjı aynı
-Müzik yüklemek eziyet.İtunes olmadan müzik atılmıyor.İtunesi 2 saat bekliyorsun cihazı tararken.Nokianın yarısı kadar bile kullanışlı değil bu konuda.
Bu çok önemli birşey, android gibi bağımsız yükleme yapılırsa cihaz virüsten ve problemden geçilmez.
-Ürün en dayanıksız halde tasarlanmış heralde.Yarım metreden düşse ekranı çatlıyor.
2 yıldır ipad kullanıyorum 1 yıldan beri iPhone 4s kullanıyorum son 3 aydan beri de iPhone 5 kullanıyorum çok dayanıklı bir alet tek çizik bile yok, aynı zamanda eşimin galaxy s3 ü var 3 aylık haline gülersin (deformasyon)
-Geri tuşları yok.Uygulamayı kapatmak için orta tuşu kullanman yada o ekrandaki yuvarlak zımbırtıyla kapatman gerekiyor.
3 yaşında oğlum var tüm apple cihazlarını rahatlıkla kullanıyor, bir iş yapacaksan tek hamle yeter, bir ekranda bana lazım olmayan tuş neden orada dursun ki?
-Daha demin telefona bir not kaydedeyim mesajlar kısmından dedim.Onun bile nasıl olacağını bulamadım.Bilen varsa yazsın.
Çok basit bir iş sen yapamamışsın, her yerde söyleme :)
-Sim kartı küçültmen gerekiyor.
Büyük bir problem değil.
-Telefon özelleştirilemiyor.Kullanıcıya tanınan izinler çok az.
JB yaparsan anasını bile bellersin, iOS in o kadar sade tasarımı var ki buna gerek yok.
-Aynı özellikdeki telefonlara göre çok daha pahalı.
külliyen yalan :)
SpermMan tarafından 15/Ağu/13 16:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Kreyzi bunu yazdıFreak bunu yazdı
açıklayanlar açıklamış. eyvallah eklemek gerekirse
kardeşim bu kullanım meselesidir.
iphone u sen ne için kullanmak istiyorsun ?
ben gazete okuyorum muzik dinliyorum bloga yazı yazıyorum haberleri çekiyorum maillerim orada telefon özelliklerini kullanıyorum oyun oynuyorum hatırlatıcı ile aramam gereken müşterilerimi takip ediyorum ve daha binlerce şey. ve bu programların hepsi stabil sağlıklı...
ekstra olarak şarjı 2 gün giden akıllı telefon var ise göster bana.
bluetooth nedir güzel kardeşim ? zil sesimi paylaşacaksın fotoğrafmı ? at facebook dan dropbox dan.
ifunbox yanlış hatırlamıyorsam müziklerini bununla kopyala yapıştır şeklinde atabiliyorsun bununla birlikte her dosyayı aynı şekilde kopyala yapıştır....
geri tuşu ne işine yarayacak ? illa geri tuşu istiyorsan touch değil tuşlu telefon bak ( nokia 3310 işini görür. )
samsung galaxy s3 ve s4 kesinlikle iphone 4s ve sonrası ile kıyaslanamaz.
kullanıcıya tanınan özelliklerde gayet fazla bence sen armut piş ağzuma düş mantığını bırak bi appstore a gir. kurcala bak bakalım neler varmış. itunes hesabın yoksa benimkini vereyim :)
şu telefonu putlaştırmayın artık. bold yaptığım yerlerde saçma cevaplar vermişsin.
fotoğraf paylaşmak istiyorum karşımdaki adam illa iphone veya android kullanmak zorunda mı ? belki normal tel kullanıyor adama 'git ios veya android al. fakirsin ben senle paylaşım yapamam' diye cevap mı verecem.
geri tuşu ne işe yarayacak demişsin ya artık oraya yazacak bişi bulamadım. 3310 almaya gidiyorum şu an.
konu ile ilgili olarak pahalı filan olabilir ama stabilite açısından üzerine yok. ona göre tercih yapmak lazım. parası olanın alması gereken bir tel. benimde epeydir aklımda sadece ekran boyutu beni tatmin etmiyor 4s'de. 5 de ufak geliyor bana ayrıca çok pahalı geliyor bütçeme.
git bi tane huawei al moruk ekranı da performansı da gayet iyi ve de iki telefona göre uygun ;-)
bunlar hep amerikan oyunları -))
-
adamlar dünyanın en değerli şirketi seçilmiş
yıllık ciroları ortada
sen ne kadar kalitesiz ürün diye konu açmışsın
sana kalitesiz bana değil
samsung mu daha kaliteli amk
apple daha iyisini yapana kadar en iyisi şuan iPhone 5 -
MbK bunu yazdıKreyzi bunu yazdıFreak bunu yazdı
açıklayanlar açıklamış. eyvallah eklemek gerekirse
kardeşim bu kullanım meselesidir.
iphone u sen ne için kullanmak istiyorsun ?
ben gazete okuyorum muzik dinliyorum bloga yazı yazıyorum haberleri çekiyorum maillerim orada telefon özelliklerini kullanıyorum oyun oynuyorum hatırlatıcı ile aramam gereken müşterilerimi takip ediyorum ve daha binlerce şey. ve bu programların hepsi stabil sağlıklı...
ekstra olarak şarjı 2 gün giden akıllı telefon var ise göster bana.
bluetooth nedir güzel kardeşim ? zil sesimi paylaşacaksın fotoğrafmı ? at facebook dan dropbox dan.
ifunbox yanlış hatırlamıyorsam müziklerini bununla kopyala yapıştır şeklinde atabiliyorsun bununla birlikte her dosyayı aynı şekilde kopyala yapıştır....
geri tuşu ne işine yarayacak ? illa geri tuşu istiyorsan touch değil tuşlu telefon bak ( nokia 3310 işini görür. )
samsung galaxy s3 ve s4 kesinlikle iphone 4s ve sonrası ile kıyaslanamaz.
kullanıcıya tanınan özelliklerde gayet fazla bence sen armut piş ağzuma düş mantığını bırak bi appstore a gir. kurcala bak bakalım neler varmış. itunes hesabın yoksa benimkini vereyim :)
şu telefonu putlaştırmayın artık. bold yaptığım yerlerde saçma cevaplar vermişsin.
fotoğraf paylaşmak istiyorum karşımdaki adam illa iphone veya android kullanmak zorunda mı ? belki normal tel kullanıyor adama 'git ios veya android al. fakirsin ben senle paylaşım yapamam' diye cevap mı verecem.
geri tuşu ne işe yarayacak demişsin ya artık oraya yazacak bişi bulamadım. 3310 almaya gidiyorum şu an.
konu ile ilgili olarak pahalı filan olabilir ama stabilite açısından üzerine yok. ona göre tercih yapmak lazım. parası olanın alması gereken bir tel. benimde epeydir aklımda sadece ekran boyutu beni tatmin etmiyor 4s'de. 5 de ufak geliyor bana ayrıca çok pahalı geliyor bütçeme.
git bi tane huawei al moruk ekranı da performansı da gayet iyi ve de iki telefona göre uygun ;-)
bunlar hep amerikan oyunları -))
işten çıkıyorum hacı bi bok alamam artık :F
-
yılların iilegal eczacısına memlekette iş yoksa kapatın hem apple'ı hem tarikatı diyesim geldi :-))
-
MbK bunu yazdı
yılların iilegal eczacısına memlekette iş yoksa kapatın hem apple'ı hem tarikatı diyesim geldi :-))
ahahaahahh :F ben kendim çıkıyorum la. bi nevi istifa. 9 yıldır öldüm 1 ay dinleneyim daha kpss var mk :D
-
Pil konusunda kesinlikle söyleyebilirim ki en rezil telefon. 1450 MAH pil nedir ya?
Tamam pili verimli kullanırsın felan ama öyle 1450 mah 2200 mah gibi kulanabilme gibi bir verimlilik sözkonusu bile değil.
Pil konusunda iphone'u savunan varsa fanboyluktan başka birşey yapmıyordur.
-
Bizim sınıfda tek iphone bende.Adamlar diğer telefonlarla birbirleriyle sürekli bluetoothdan kopya,ders notu ıvır zıvır paylaşımında bulunacaklar.Ben jailbreaksız bunu yapamayacam.Ben senelerdir Nokia E72 de her cihazdan bluetoothla dosya aldım hiçde virüs falan girmedi.
Madem virüs girme ihtimali var kullanıcıya nasıl bişeyler satarız üzerine kafa patlatacağına bunun güvenliği için uğraşsaydı mühendisleri.Yada bluetoothdan daha iyi bedava bir alternatif çıktıda bluetooth gereksiz mi oldu ne oldu? Yani bluetooth çıkınca kızılötesi kayboldu gitti ama bluetoothun daha iyi alternatifide çıkmadı daha.Bluetoothu kim kullanıyor demek sadece adamlar içine koymamışlar diye gereksiz görmek demektir bence.
@Blackace
Itunesi kullanmak için senin gibi Einstein olmaya gerek yok zaten kullanabiliyorum itunesi merak etme.Sadece telefonu tararken yada tek tek dosyaları atarken problem oluyor ve komşunun makinadan falan itunessiz dosya alamıyorsun.Ayrıca nerenden salladın bilmiyorum ama mesajlar kısmnda bitti diye bişey yok Einstein ve yüksek kapasiteli vatandaş seni.
u235 tarafından 15/Ağu/13 17:49 tarihinde düzenlenmiştir -
-
windows phone 8 li bir nokia al. bütçeni de sarsma bu tarz sorunlar da yaşama.
http://www.youtube.com/watch?v=GkbjPTA2IeI
http://www.youtube.com/watch?v=61qZtkIBrPY
kullanım alanına göre akıllı telefon tercihi yapılırsa bu tarz sorunlar aslında hiç yaşanmıyor :)
üstte koyduğum örnek videolardaki nokia lumia 520 nin fiyatı 600 liradır.