Iphone Ne Kadar Kalitesiz Bir Ürün
-
İphone kullanan arkadaşlar kusura bakmasın ama kulaklık, klavye, mouse aklına gelebilecek çoğu cihaz bluetoothla haberleşiyor. Android tabletimde mame yükleyip ps3 joystiğimi de bluetooth ile bağlayınca kablosuz benden iyisi yok. Kaldı ki iphone da bunu yapamıyorum. Stabilite olarak iphone daha iyi neden android o kadar cihazda ram vede işlem gücü olmasına rağmen yavaş kalıyor. İphone yarı hızda ram ile bile daha stabil bu gerçek. Birde eğer cihazı satın alıyorsam her bir şeyini mıncıklayabilmeliyim. Yok güvenlik yok jailbreak uğraştırmamalı beni varsa öyle bi özelliği açın millet kullansın. Şu anda şarj olayını kim çözerse benim için akıllı telefon konusunda bir numara olur gerisi hikaye gitsin şöyle 1 hafta batarya süresi onu kullanırım.
-
u235 bunu yazdıipTelefon bunu yazdı
bide soyle birsey var telefon alirken kimse bunu hesaplamiyo. eski patronum ilk ciktigi zamanlarda galaxy s3 aldi 2 bin liraya yakin bir para verdi, ikinci ayinda ekrani catladi dorduncu ayinda telefon kullanilmaz hale geldi.
2000/4 ten aylik 500 lira odemis oldu benim nazarimda bi telefona.su an kullandigim telefonu 1 yil kadar once 200 liraya aldim. 200/12 den 15 lira falan oluyo aylik ki en az bir yil daha goturecek gibi.ortalama bir iphone un bir yildan daha uzun yasayacagini dusunmuyorum. u235 inde dedigi gibi telefon asiri narin, haliya dustugunde ekraninin catladigina bende sahit oldum, ki adam akilli bir masadan mermer zemine vs dustugunde neler olacagini hayal edemiyorum.
ayrica su incecik telefonlari silikon kiliflarla kullanip pipim kadar kalinliga ulastirmak sizede sacma gelmiyomu ? bi telefonu herkes silikon kilifla kullaniyosa bi bokluk, dandiklik vardir o telefonda
http://www.youtube.com/watch?v=_YCAPhEykE8
Bide bana notlara yaz diyen arkadaş ben zaten sms yani mesajlar kısmı diye belirtmişim sen notlar diye başka bi yerden dalmışın.Ben ona dikkat bile etmedim.
"Daha demin telefona bir not kaydedeyim mesajlar kısmından dedim.Onun bile nasıl olacağını bulamadım.Bilen varsa yazsın."
mesajlar kısmından telefona not kaydedemessin zaten :) olmayan şeyin nesini arıyorsun :D telefona not kaydetmek istersen gösterdim nasıl kaydedileceğini :D şimdi kaydedeyim sonra mesaj atarım diyorsan onunda nasıl yapacağını gösterdim :)
sen ios u symbian ile karıştırdın sanırım mesajlar kısmına not kaydetmeye çalıştığına göre :D :D
-
Uygulamaları çok güzel ama gerçekten. Google Play'da ki her uygulama burda var, ama burda ki her uygulama Google Play'da yok mesela..
-
bana göre
bi tel =< aylık gelirin yarısı
bir dizüstü =< aylık gelir
seviyesinde kalmalı ne olursa olsun. üstüne çıktın mı cihaz iyi bile olsa canın yanar. iphone hakkaten de statü sembolüydü. şimdi nasıl olduysa çoğu kişi alır oldu bi şekilde. bence iyi de oldu. her açıdan hayat dersidir.
-
Lumia 920 akar
-
symbian sevmem çok kısıtlı
ios fazla güvenlik önlemi ve uygulamaları sıkıcı geliyo
android candır android telefondan vaz geçilmez telefonun tema vs beğenmiyomusun rom at yepyeni bir cıhaz olsuniş aleminde bazı yardımcı araçlara ihtiyaç duyuyoruz kendimize uygun android yazılımlarla çözüm buluyoruz yükümüzü hafifletiyor
telefonun kamera programını beğenmedinmiyormusun? 100 lerce değişik yazılımdan ihtiyacına uygun olanını seç kur kullan
istediğin oyunu kur google play incelerseniz telefon olayında kendi telefonunuzn özelliklerini oluştura biliceğinizi görürsünüz
kısaca telefondaki özgürlüğü android getirdi
-
lumia mi alir iphone mi alır beyler?
application magazasina bakmadan konusalim ama, windows phone daha bu yolda yeni. store olayi haric kullanilabilirlik, hiz, sarj vb. durumlarda karsilastirinca hangisi alir?
-
-Cihazda bluetooth yok.Bluetooth bence hala çok gerekli bişey.Benim arkadaşların hepsi kullanıyorlar ama bu çok gelişmiş telefonda yok.Normal bir bluetooth için bir ton takla atacan jailbreak yapıp uygulama yükleyecen vs
(bu konuda haklı olabilirsin ama 4 senedir bir kere dahi bluetootha ihtiyaç duymadım o yüzden pek önemli bişey değil benim açımdan)
-Şarjı hiçbişey yapmasan bile 1.5 gün anca gidiyor.
(ios 7 ile bu sorun ortadan kalkıyor şuan ios 7 beta 4 kullanıyom jarzı her daim 2 gün gidiyor, bu 2 günde de ortalmaa 8 saat aktif kullanım var)
-Müzik yüklemek eziyet.İtunes olmadan müzik atılmıyor.İtunesi 2 saat bekliyorsun cihazı tararken.Nokianın yarısı kadar bile kullanışlı değil bu konuda.
(bu konuda çözüm jailbreak ki asır ios ozmn güzel bişeye benziyor sizin androide rot atmanızdan hiç bir fark yok)
-Ürün en dayanıksız halde tasarlanmış heralde.Yarım metreden düşse ekranı çatlıyor.
(sen ürünü yarım metreden atma diye bumper, kılıf diye şeyler icat etmişler bu sayede diğer markalarda ekmeğini yedi bu işin şimdi herpsinin kendine özel kılıfları var öbür türlü kimse garanti etmiyor bizim telefonumnuz çok kaliteli kırılmaz diye, o yüzden böyle kılıflar kullanıyoz, bilmem anlatabildimmi)
-Geri tuşları yok.Uygulamayı kapatmak için orta tuşu kullanman yada o ekrandaki yuvarlak zımbırtıyla kapatman gerekiyor.
(bu konuda ios bilgi eksikliğinden kaynaklanıyo ios da sen yuvarlak tuşa basınca program arka plana atılır bu sayede tekrar o programa ulaşmak istediğinde anında bellekden çekip hızlı bi şekilde başlata bilesin diye, ama bu bile iyi iken diğer sistemlerde illemi bir görev yöneticisi zımbırtısıyla uğraşmak zorunda kalırsın ios sade, basit, kullanışlı olması için yapılmıştır kullanıcını telefonumun performansı düşmesin diye bin takla atsın diye değil..)
-Daha demin telefona bir not kaydedeyim mesajlar kısmından dedim.Onun bile nasıl olacağını bulamadım.Bilen varsa yazsın.
(ios7 yi bekle anında not yazabilrisin ayrıca ios6 için de not için notlarım uygulaması var az düzenli bi adam olsan mesajlarım içine not yazılmadığını bilirsin o eski telefonlarda olan birşey ki ozmn bile taslaklarım kutusuna kaydedilirdi not olarak değil)
-Sim kartı küçültmen gerekiyor.
adam sen daha ince telefon kullan diye donanımları küçültüyo arge yapıyo teknoloji geliştiriyo sen hala şikayet ediniyon :D
-Telefon özelleştirilemiyor.Kullanıcıya tanınan izinler çok az.
(çözüm jailbreak, ozmn telfon başka bi boyut kazanıyor)
-Aynı özellikdeki telefonlara göre çok daha pahalı.
teknojide ilk piyasaya süren yenilikleri ilk çıkaran apple haliyle pahalı olur fakat yinede pahalı değil pahalı olan bizim ülkemizdeki vergilerdir yoksa sıfır telefon fiyatları aynı dönemde çıkan tüm telefonlarla eşit seviyede amerikada
-
anarsistherif bunu yazdı
application magazasina bakmadan konusalim ama, windows phone daha bu yolda yeni. store olayi haric kullanilabilirlik, hiz, sarj vb. durumlarda karsilastirinca hangisi alir?
bak bir kaç mesaj üstte lumia nın en alt modeli olan 520 ile iphone 5 i karşılaştırmışlar.
sistem performansı ve stabilitesi olarak düşük donanımlı lumia 520 bile ios 7 li iphone 5 den çoğu alanda hızlı :)
windows phone 8 in önü çok açık. geleceğin sistemi.
-
Quetzalcoatl bunu yazdıanarsistherif bunu yazdı
bak bir kaç mesaj üstte lumia nın en alt modeli olan 520 ile iphone 5 i karşılaştırmışlar.
sistem performansı ve stabilitesi olarak düşük donanımlı lumia 520 bile ios 7 li iphone 5 den çoğu alanda hızlı :)
windows phone 8 in önü çok açık. geleceğin sistemi.
atakan ms'de kar ortağı mısın amk anlamadık volkanla birlikte kıllanmaya başladık :-))